- 3 Şubat 2022
- 1.218
- 2.402
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.501
Çok şükür canım durdu. Sağol sorduğun için.Canım lekelenmen durdu değil mi?
Bende yapmayacaktım ama dün başladım yani 8.gün. biraz geç kaldım ama olur inşAllahYine
O çörekotu kürünü yaptım aşkım ama 3 gün tek yedim yiyemedim daha midem bulandı onun dışında hiçbir şey yapmadım öyle akışına bıraktım bebeğimsen yaptın mi kur falan
İnşallah olur bebeğim dualarım seninleBende yapmayacaktım ama dün başladım yani 8.gün. biraz geç kaldım ama olur inşAllahÇörekotu ve çakşır kökü suyu kullanıyoruz
Tamam canım sağol. Yumurtlamama öyle de bi bakayım. İyice kasmama neden olmaz diye umuyorumF
Fertility friends
Ff App canımAteş takibi yapan arkadaşlar ölçümleri yazdığınız uygulamanın adı neydi?
Canım lekelenme mi oldu nasılsın şimdi yorumlarda gördümÇok şükür canım durdu. Sağol sorduğun için.
Çok eğlenceli oluyor aslındaTamam canım sağol. Yumurtlamama öyle de bi bakayım. İyice kasmama neden olmaz diye umuyorum
İndirdim canım da uygulama İngilizceymiş. Şu an içinde cebelleşiyorumFf App canım
İngilizcem yetmedi birazÇok eğlenceli oluyor aslındaHeyecanla bir sonraki günü bekliyorsun
Kızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştımBir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
Eşime de süpriz yapıcam bugün
melisaa93 @Niqu @Tikabasa @sundy94 @tweeetyyy @cnlrm @edahandro @Conqueror123 IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa @Gul220 @maaaavi Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 melegim can imagination forever fnd_50 @bebekheyecani @Psikolog2426 @Belisimm @simurgggg @savascii @Kristialia @Papatyamaviss @golden-snitch
Aynen canım. İki gün önce hafif lekelenmem oldu sonra da durduCanım lekelenme mi oldu nasılsın şimdi yorumlarda gördüm
Takvim üzerinden hangi güne bilgi gireceksen tıklayıp aşağıda açılan sayfalarda yanlarına yazdığım açıklamalara göre bilgileri girmelisinİngilizcem yetmedi birazNeyse halledicem bakalım
Çatlatma ignesi vermedi kuzum çatlamış diye arkadan gelende çatlıcak dedi 3 gün ilişki önerdi. Önce duphaston yazdı sonra vazgeçti pembe beyaz olandan yazdı 2 gün beyaz olanı 7 gün pembeyi iç bırak dedi ama sen duphaston içebilirsin canımBence ondan çatlamaya hazır yumurtan var çatlayınca progestron hormonu artıyor ateş de yükseliyor. Benim de klomenin sonu bugün. Peki bir şey soracağım kuzum sana progestan ya da duphaston verdi mi doktor? Çatlatma iğnesini kendin mi yapıyorsun
Herseyın fazlası zarar ama bızzat sahıt oldugum bıseyı soyleyım arkadasımda folık asıt eksıklıgı oldugu ıcın ve yuksek doz kullanmadıgı ıcın çocugunun kafatası gelısmedi ve 4 aylıkken dogum yapmak zorunda kaldı o bebegı.o yuzden ınsanları etkıleyecek seyler yazmayın bence.doktor herseyın kararını verır zaten.sonucları kotu olabılecek seylerı yazmayalım buraya.doktora sorulur o nederse odur sonucta onlar bızım kan degerlerımıze gore soyluyorlar ne gerekıyorsaOna kalırsa folik asite de otizm e yol açıyormuş. Ne içeceğimi bilemedim ben zorda kalmadıkça ağrı kesici almıyorum bile ama bazen dayanılabilecek gibi olmayınca mecburen içiyorum. O yüzden doktor bana folik asit verdi iki hafta içtim bıraktım o videoyu görünce. Geçen sene 4 kutu bitirdim
Bu bebegimAteş takibi yapan arkadaşlar ölçümleri yazdığınız uygulamanın adı neydi?
Çok sağol ama daha çözemedim ama inşallah çözerimBu bebegim
Yok bebeğim biraz beklicem hele bir Bat günüm geçsin. Kaset testle koyulaşma takibi yapıcam.
Çok sağolTakvim üzerinden hangi güne bilgi gireceksen tıklayıp aşağıda açılan sayfalarda yanlarına yazdığım açıklamalara göre bilgileri girmelisin
Ateşin kaç çıktıysa yazman yeterli o kendisi gün geçtikçe grafik oluşturacak.
Akıntı tipi sol baştan “yok-kuru-yapışkan-kremsi-sulu-yumurta akı” anlamlarına geliyor ona göre seçersin.
Regl olunca period başlığında yes demen yeterli. İstersen yoğunluğuna göre de seçebilirsin. Spotting lekelenme light hafif medium orta heavy yoğun regl anlamında.
İlişki olursa yes demen yeterli detay girmek istersen sabah olursa AM , gece olursa PM seçersin. Eğer iki kez olduysa both olanı seçersin.
Şimdilik bu kadarına alışınca belirtileri de takip edip girmeyi anlatırım İnşAllah
Anladım canım. Ama Bat haftasının geçmesini her türlü bekleyeceğim. Hemen acele gitmek istemiyorum. Belki keseyi görmeye gideriz 2 hafta sonra bilemedim.Kuzum tebrik ederim öncelikle doktora gitmelisin gerekli kan tahlilleri alınıp duruma göre ek demir ve d vitamini veriyor. Sadece folik asitle olmuyor bu yolculuk. Muhakkak doktor görmeli
Ateşini ölç ilişki günlerini işaretle yeterli canımÇok sağol ama daha çözemedim ama inşallah çözerim