- 17 Ağustos 2024
- 234
- 89
- 29
- Konu Sahibi astrocurryvenus
Kizlarrr test yapan yok muu herkes mi adet olduu???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya devlet bi dert özel başka bi dert ne yapacağımızı sasiriyoruzKartalda özel hastaneye gidiyordum sömürdu bizi resmen. Zengin sandı her halde. Sonra bıraktım onu. Memlekette gittim doktora burdaki doktor yumurta rezervi az hamile kalamazsin dedi. Orda bugün tahlillerim iyi çıktı yumurtlaman da oluyor sikinti yok dedi. Rahatladım vallah. Şimdi oturduğum yere yakın gerçekten hastayla ilgilenen doktor istiyorum her anımı takip edecek
Vallah öğle devlet hastanesinin acilinde 3 kere yanlış teşhisle beni nerdeyse ameliyata alıyorlardı. Kendim istemiyorum deyip imza atıp kaçtım bidaha da gitmiyorum orayaYa devlet bi dert özel başka bi dert ne yapacağımızı sasiriyoruz
Annemin bir arkadaşı için de öyle demişlerdi onlarda baya denedi ikisinde de bi problem yoktu ama tutunamıyordu bebek. Şuan kızları sanırım 9-10 yaşında. Darısı başına canımKartalda özel hastaneye gidiyordum sömürdu bizi resmen. Zengin sandı her halde. Sonra bıraktım onu. Memlekette gittim doktora burdaki doktor yumurta rezervi az hamile kalamazsin dedi. Orda bugün tahlillerim iyi çıktı yumurtlaman da oluyor sikinti yok dedi. Rahatladım vallah. Şimdi oturduğum yere yakın gerçekten hastayla ilgilenen doktor istiyorum her anımı takip edecek
Kizlarrr test yapan yok muu herkes mi adet olduu???
Ben de bat a yakın tarih bekliyorum erken yaparsam hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum bu beklemeler bizi öldürecek....Kizlarrr test yapan yok muu herkes mi adet olduu???
Sonra nasıl hamile kaldi acaba. KendiligindenmiAnnemin bir arkadaşı için de öyle demişlerdi onlarda baya denedi ikisinde de bi problem yoktu ama tutunamıyordu bebek. Şuan kızları sanırım 9-10 yaşında. Darısı başına canım
Cuma- cumartesini bekliyorummmm beklenen regli o zaman testi de aldım çok zor beklemek
Evett kendiliğinden oldu artık bırakmışlardı herşeyi birden süpriz yaşadılarSonra nasıl hamile kaldi acaba. Kendiligindenmi
İnsallah hepimiz bu sürprizi yasarizEvett kendiliğinden oldu artık bırakmışlardı herşeyi birden süpriz yaşadılar
Evet biraz erken olmuşBenimde 16 eylülde çatlama oldu . Bugün erken gebelik testi yaptım ama bir şey çıkmadı . Çok mu erken yaptım acaba ?
Bende oldum maalesefBen adet oldum kızlar insallh siz bari hamilesinizdir
Adet oldum ben herhalde adet bu yaniNe yaptın canım devam ediyormu leke. Sabah yazacaktım ise geç kalıyorum diye yazamadım. Seni de merak ettim
Sıkma canını canım belki de reglin normale döndü. Bu artı bişey. Bidahaki aya ben ovu falan yapmiyicam. Sende kafanı rahatlatmaya çalış.Adet oldum ben herhalde adet bu yani
Hiç bilmiyorum inan ki ben belki kullanırımSıkma canını canım belki de reglin normale döndü. Bu artı bişey. Bidahaki aya ben ovu falan yapmiyicam. Sende kafanı rahatlatmaya çalış.
İnşallah olur kuzum o gaz şişkinlik lueal evreden dolayı oluyormuş ben de gebeliğe yormustum ama değilmiştahminen 13 eylülde yumurtlamam oldu. Yani tahminen1 gün var adetime. Son 2-3 gündür ara ara karın ağrısı oluyor bi de dün gaz hissi oldu. Tabi normalde de adetten 2-3 gün önce ağrım olurdu o yüzden belirti olarak göremiyorum bir de sık sık akıntı hissi oluyo adet oldum herhalde diye gidip bakıyorum bir şey yok ama. İnş bu ay olur
Hayırlısı olsun canım bu grupta kimseden olumlu sonuç çıkmadıKızlar bende elendim 2 3 ay hiç dikkat etmiyicem. Test falan yapmayı da düşünmüyorum çünkü 2 ay o u testi yaptım 16 ci gün yumurtluyorum. Günler denk gelirse artık adet programını silicem.
21-23-24 Eylül değerlendirdik. 25inde değerlendiremedik. Bugün değerlendirsek mi sizce kızlar?? Testimi yorumlar mısınız çatlama ne zaman olmuş? Çatlama gününü de mi değerlendirmek gerekiyordu ?12 Eylül pik
13 Eylül çatlama
Sadece 12-13 günü değerlendirdim .
Pikten 10. Gün
Çatlamadan 9. Gün
Reglime 3 gün var .
Karın guruldaması var
Hafif bazen olan karın ağrısı var
Dün kabızdım
Bugün ishal oldum
Akıntı yok
Meme hasasiyeti adet olacağım zamanla kıyaslarsam şu an çok az
Kalçamın üst et bölgesı kaslarım ağrıyor
Hafif belim sırtıma doğru ağrıyor
Mide bulantım yok
Bas donmem yok
Üşüme yok
Ateş yok
Kasık agrısı yok
Test yaptım bugün silik gordum ama siz görürmüsunuz bilmem ben çok zor gördüm .yorumlarsanız sevınırım . Resımle hiç oynamadım .
Evet ciksa en azından bir kaç kişi için sevinirdikHayırlısı olsun canım bu grupta kimseden olumlu sonuç çıkmadı