- 26 Aralık 2015
- 11.600
- 18.653
- 34
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.441
İyi çok şükür bitmişBence klomen bana alerji yaptı kurdeşen tarzı kabarcıklarım kızarıklarım var kaşınıyor oğlumdan çok iyi biliyorumnette baktım ilaç alerjilerinde cilt öyle tepki verebiliyormuş ben de inatla içiyorum bu akşam son hap kaldı melisaa93
Hiç bilemedim kuzum. Belki de psikolojiktir. İlk kez kullandığımdan kendimi dinliyor da olabilirim.Bende bugün basladim sabah ilkini aldım yanında da inofolic içiyorum kaşık agris acaba uyarılan yumurta mi
Ben senin müjdeni yakın hissediyorumİnşAllah banada nasip olur canımBu acıyla beklemek ayrı bir yük ama çok şükür halimize
Canım lekelenmen durdu değil mi?Bende Diofol kullanıyorum. Devam edeceğim şimdilik.
Bende merak ettim test yaptım bende pik çıktı. Battan bir gün önceki ovulasyon bu. Ama benim testlerimde hiç sıfırlanmıyormudu hep silik çizgim vardı. Onunla alakalı mı bilmiyorum.
Tam bu mesajı buzlu kahvemin pipeti ağzımda hüptürken okudumFazla kafein tutunma aşamasında zararlı diye biliyorum. Ama burdan biri yazmıştı galiba ona dr u tamamen yasaklamış. Ben de kendi kendime yasak koymuştumÖyle çok bağımlı değildim zaten.
İçeriği güzel duruyor canım,omega3 ve vitamin de varKızlar direkt başladım mutlu haberi alınca eczacı bunu vermiş iyi mi bu
Neyin var kuzumBu ay fazla kötüyüm kızlar ya bakalım batı bekliyorum
Eczacı velim tavsiye etmiştiİçeriği güzel duruyor canım,omega3 ve vitamin de var
Çokk teşekkür ederim canım benimHayırlı olsunn ne güzel haberler geliyor bugün arka arkayaSağlıkla ilerlesin inşallah canım bu ay bereketli gibi darısı burdaki bekleyen herkese olsun
Maşallah kuzum sağlıkla kucağına al inşallahÇokk teşekkür ederim canım beniminşallah herkesin allah gönlüne göre versin sağlıcakla geçirelim günlerimizi
Rica ederim canım sağsalim kavuş minnaka inşallahEczacı velim tavsiye etmiştidoktora gidene kadar geç kalmak istemedim çok teşekkür ederim
Öyle bir şey mi varmışAylardır Türk kahvesi içmiyordum etkilenmesin yumurtalar diye ama bugün içtim efkarımdan
Bu ay hamileyim Allah’ın izniyleBen senin müjdeni yakın hissediyorum
Canım lekelenmen durdu değil mi?
Arkasını çevirsene canım içeriğine bakalımKızlar direkt başladım mutlu haberi alınca eczacı bunu vermiş iyi mi bu
Kız ne bileyim şu an bana herkes kebap geliyorKız bunun nesi kebaptrajedi resmen ağlanacak halime gülüyorum yoksa deliririm
Az içmekten bişey olmaz heralde ama dediğim gibi ben komple kesmiştimTam bu mesajı buzlu kahvemin pipeti ağzımda hüptürken okudumöf ülen öf, ne yicez ne içcez şaşırdık dikkat edeyim bundan sonra inşallah
Çok abartmadan içiyorum ben canımTam bu mesajı buzlu kahvemin pipeti ağzımda hüptürken okudumöf ülen öf, ne yicez ne içcez şaşırdık dikkat edeyim bundan sonra inşallah
Ben zararlı diye kolayı bıraktım gazoza başladım kızÖyle bir şey mi varmışBu yumoşlar da her şeyden etkilenmeye yer arıyor çok nazlılar. Aylardır dikkat edip sonunda regl olup regl süresinde dikkat etmeye mola verip sonra tekrar başlamaktan yoruldum Bu ay hiçbir şeye dikkat etmiyorum bardak bardak cola falan içiyorum valla nolcaksa olsun yetti ay
Doğru diyorsun kuzum Allah'tan bi meyve suyu içmiyorumÇok abartmadan içiyorum ben canımher şeyi kısıtladıkça stres oluyorum. Şu sıcaklarda soğuk soğuk içmeden olmaz napalım yani sürekli su da içilmiyor. Meyve suları kahveden zararlı