- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.581
AYNEN oyle yani birde kaybettıkten sonra. konusmak ıcın can atmaları yok mu. ben tamamen ıcıme kapanıyorum bır yyengec olarak. destegı de kostegı de ıstemyorum bir sure. kendı kendıme kalmam bana hepsından daha ıyı gelir. bır de arıyorlar esımı . yıne benımmle konusmak ıstıyotlar. bok var konus tovbe tovbe. kımsenın kaybı olmamıs onlardan aılesınden. ondan bu tavırları ona yoruyorum ben. herkes kolay atlatamıyor.Ben de senin gibi düşünüyorum canım, ben sadece yakın çevreme söylemiştim. söylediğin zaman yayılıyor senin söylemediğin kişilere kadar gidiyor hoşlanmıyorum ben de bu tarz şeylerden. Sadece kendi anneme söylerim kalp atışını duyunca diye düşündüm çünkü bazı şeylerin iyi gitmediğini ilk öğrendiğimde hastaneden çıkar cikmaz anneme gidip ağlamıştım. Düşük yaptıktan sonra da insanlara açıklama yapmak zor gelmişti zaten psikolojim bozuk ama sağolsun annem haberi olanlara bilgiyi verip benimle de bu konuda konusmamalarini söylemişti, korktuğum gibi herkese laf anlatmak zorunda kalmamıştım. Şimdi de sadece anneme söylerim belki dedim, eşim de bu konuda saygı duydu
benım anamda ne desın. sankı sen gokten zembılle ındın herkes yasıyr bu durumu. aha destek