- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.601
Benim de öyle. Bayağı bi zamandır kullanamıyorum.Bu arada neden emojilerim çalışmıyor bilen var mı emojisiz yaşamam ben ya niye böylee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle. Bayağı bi zamandır kullanamıyorum.Bu arada neden emojilerim çalışmıyor bilen var mı emojisiz yaşamam ben ya niye böylee
Canım sen neden laparoskopi olmuştunBunun için neden yatış veriyorlar ki? Aynı gün taburcu olabiliyosun. Ben + laparoskopi oldum diye 1 gece kalmıştım.
Kanama evet oluyor 7 gün falan sürmüştü benim muhtemelen korunman gerekecek şimdiden geçmiş olsun
Tedaviler, aşılama falan tutmayınca Dr. degistim sağ tüpten suphelendi.Canım sen neden laparoskopi olmuştun
Tabi alamam annem eskilerde kalmışçok almam kardeşim yardim edicek bu konuda banaaslında kız oğlan bize fark etmez bu kadar zor oldu diye..ama melegim can oğlan diyortabi kız diyor yanıla bilirimama ne zaman biliniyor bende bilmiyorum ya 12 hafta sonra benceherşeyi bi anda alamazsın canım her ay bişeyler al koy kenara yavaş yavaş çok kıyafette alma ilk yıl cabuk büyüyorlar giydiremezsin hepsini kız cinsiyeti hangi haftada belli oluyor
Sende iyiki varsınİyiyim çok şükür buralardayım ara ara katılıyorum aranıza beni unutmadığınız için teşekkür ederim iyi ki varsınız
az kalmış o zaman canım hadi bakalım ay sonuna güzel haberleri alırız senden çin takvimi temmuz ağustos aylarında hamile kalanlara erkek diyor bilemiyorum artık melegim canTabi alamam annem eskilerde kalmışçok almam kardeşim yardim edicek bu konuda banaaslında kız oğlan bize fark etmez bu kadar zor oldu diye..ama melegim can oğlan diyortabi kız diyor yanıla bilirimama ne zaman biliniyor bende bilmiyorum ya 12 hafta sonra bence
Bende göremiyorum canım testin kendi gölgesini görüyorum sadeceBirşey göremedim ben canım adetini bekle istersen ondan sonra tekrarlarsın yada elinde test çoksa hergun bir tane yapabilirsin takip edersin
Amin canımaslında burda Haziran ayına kızlar dedi kız olucak ama rüyamdada görüyorum doktorum diyorki oğlun olucakamaaan yeterki gelsinleraz kalmış o zaman canım hadi bakalım ay sonuna güzel haberleri alırız senden çin takvimi temmuz ağustos aylarında hamile kalanlara erkek diyor bilemiyorum artık melegim can
Benimde sağ tarafta bi sorun var gibi gozukuyo da korkuyorum olmaya kötü bişey duymaktan.Tedaviler, aşılama falan tutmayınca Dr. degistim sağ tüpten suphelendi.
Sonra başka doktorlara da gittim. Onlar çok emin olamayınca tanı amaçlı yapıldi. Bi sıkıntı çıkmadı
Hsg goruntun var mı? Doktor sonucunu görüp ne dedi?Benimde sağ tarafta bi sorun var gibi gozukuyo da korkuyorum olmaya kötü bişey duymaktan.
Bende baktım erkek gösteriyor temmuz agustos eylülaz kalmış o zaman canım hadi bakalım ay sonuna güzel haberleri alırız senden çin takvimi temmuz ağustos aylarında hamile kalanlara erkek diyor bilemiyorum artık melegim can
İşaretlediğim yerlere tıklasana canım çıkmıyor muBenim de öyle. Bayağı bi zamandır kullanamıyorum.
Aaa oldu Ya ben orayı biliyordum bikaç zaman bastım ama o üç nokta aktif değildi silikti olmadı. Ben de pes ettim denemedim daha. Düzelmiş sağolİşaretlediğim yerlere tıklasana canım çıkmıyor mu
Bende bilgisayardan o emojileri kullanıyorum telden girince telefonun emojilerinşAaa oldu Ya ben orayı biliyordum bikaç zaman bastım ama o üç nokta aktif değildi silikti olmadı. Ben de pes ettim denemedim daha. Düzelmiş sağol
Bugün 7. Günüm dün bitti reglim Ama takip yapmıyorum bu ayı gözden çıkardım stressiz yaşamak istiyorumiyi fikir bi hamile kalayım da günlerde gecmiyor melisaaaa bitti mi regl senin
Telefondakiler hareket etmiyor benim yaBende bilgisayardan o emojileri kullanıyorum telden girince telefonun emojilerinş
Test yapsana kız Vahiy bekliyorsunMerhaba hanımlar belki beni arada tanıyan vardır bende bir buçuk sene dir uğraşıyorum bu hamilelik nasıl bir şey acaba insan hissederim hamile olduğunu ben 4 gündür regl gecikti ama ha gelir ha gelicek bekliyorum hiç farklı birşey de hissetmedim hamileler anldiniz mi