- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #21.081
bazıları geç döllenme oluyor onlar başka tabi de dediğin gibi 10.gün çıkmazsa genelde devamında da çıkmıyor :)Canım bence varsa cok silikte olsa 9. Gün cıkıyor ya illa ki gözüküyor bi seyler kimin testine baksam genelde 9 10. Gün bi seyler görüyor, 11 12 de cıkanlar da var tabii ama aylardır tecrübem bu yönde o yüzden ben 10. Gün pozitif silikler görmezsem anlıyorum tutmadıgını
Çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda nasip olsun sana da kırklarımız karışsın inşallahay maşallah canım ben burdayım diyor resmen sağlıkla ilerlesin inşaallah cok sevindim senin adına
Teşekkür ederim canımSanada hayırlı olsun canım
ay bende bu ay bal çörek otu kürünü yedim bana resmen umut oldun umarım peşinden gelirim4 yıllık evliyim canım. Ovulasyon tam pik olmadan önceki geceyi ve ilk defa ondan sonraki geceyi de üst üste değerlendirdik. Sonrasında 2 kere birer gün boş bırakmıştık. Bu ay çörekotu kürünü yapmıştım. Belirti olarak sağ tarafındaki ağrı hiç geçmedi yumurtalyınca olan ağrı gibi hafif de olsa hep var
Ben o kadar şaşkınım ki ne yapacağımı bilemedim. Pozitif görünce kalktım evi süpürdüm biraz takip edip öyle gidip kan veririm herhalde şu an beynim benimle değilUzun süre bekleyenler hamiş olunca o kadar mutlu oluyorumki hep diyorum umut hep varHadi kan ne zaman vericen yoksa takipmi edicen?
Ben de yedimay bende bu ay bal çörek oyu kürünü yedim bana resmen umut oldun umarım peşinden gelirim
Amin canım. Valla o kadar sürpriz oldu ki ben daha anlayamadım.yaaaa gözlerime inanamıyoruuummmm :) ay çok güzel sürpriz oldu çok çok sevindiiim.Sağlıklla kucağına al inşAllah canım benim
YaaaaA Afratafrac
O kadar inanmıyorum ki acaba ovulasyon testi mi diye düşünüyorum. Pozitifi sadece orda görünce. 13. Gün diye hesapladım
Tebrik ederim çok güzel pembelikA Afratafrac
O kadar inanmıyorum ki acaba ovulasyon testi mi diye düşünüyorum. Pozitifi sadece orda görünce. 13. Gün diye hesapladım
İnşallah canım inşallahay bende bu ay bal çörek otu kürünü yedim bana resmen umut oldun umarım peşinden gelirim
Allahımmmm gözlerim neler görüyor. Nasıl mutluyum nasıl nasıl anlatamam. Çok duygulandımA Afratafrac
Sağol canımYaaaamaşallah maşallah ben buradayım diyor minnoş
Ben o kadar şaşkınım ki ne yapacağımı bilemedim. Pozitif görünce kalktım evi süpürdüm biraz takip edip öyle gidip kan veririm herhalde şu an beynim benimle değil
aklıma sen birde biri daha vardı sanki bal çörek otu yapan o geldi :) hadi inşallahay bende bu ay bal çörek otu kürünü yedim bana resmen umut oldun umarım peşinden gelirim
Çok sağol canım benim. Ayağımı sürüyorum artık teker teker gelin arkamdanAllahımmmm gözlerim neler görüyor. Nasıl mutluyum nasıl nasıl anlatamam. Çok duygulandım
ay bilemedim şimdi umutsuz vaka olabiliriz hsg de cektik zaten olmadıBen de yedim
Sağol canımTebrik ederim çok güzel pembelik
korkma canım enerjini yüksek tut :) tok mu verdin kanı şekerin ondan yüksek çıkmış olabilir. enfeksiyon için de tedavini olursun bir şey olmaz Allah'ın izniyle :)İnşallah yaa korkuyorum
Bu arada size Freely için ne diyordum baya hassas. Erken gebelikten bile koyu çıkartmışA Afratafrac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?