- 13 Ekim 2022
- 4.635
- 6.291
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #21.061
napim ev aldıgımız için biraz maddi sıkıntı da vardı öyle normal bişey almıştım şimdi yeniliyeyim dedim yaz kış aynı halıları serriyorum yedek yok yani bu alacagım en azından yazın kullanırımBak bak değişiklik iyidirben alel acele olmasın diye begenemediklerimi almamıştım begendikce alırım diye ev tam ev gibi olamamıştı bomboştu dhdhdhd
geçmiş olsun canım bu günler geçecek elbet :) annelik rahme düştüğü andan itibaren başlıyorCnm iyi çok şukur bı sıkıntı bi riskim yok
2 gun önce yıne kontroldeydım
İstanbula git gel yapıyorum
2 haftada 1 kontrollerım var
Kist durumum var bılıyosunuz
Bıde idrar yollarında iltihap çıktı
Antıbıyotik verdi
Ya tebrik ederimmmm çok sevindim kendi haberimi almışım gibi sevindimA Afratafrac
O kadar inanmıyorum ki acaba ovulasyon testi mi diye düşünüyorum. Pozitifi sadece orda görünce. 13. Gün diye hesapladım
Hayırlı olsunnnnnnA Afratafrac
O kadar inanmıyorum ki acaba ovulasyon testi mi diye düşünüyorum. Pozitifi sadece orda görünce. 13. Gün diye hesapladım
Evet bebeğim, forumda da vardı kızlardan. Hatta 8 de çoook hafif çizgi görmüştü. Ama bence o da kişiden kişiye değişiyor ve Beta salımıyla alakalı.biri 9. diğeri de 10.dpoda pozitifi görmüş :) demek ki o kadar erken de görülebiliyor
Bakalım canım artık hayırlısı egitim arastırmadan randevu aldım ben de bu ay gidicem olmazsaNegatif canim. Sanmıyorum artık dönsün son ilişkinin üzerinden 10 gün geçti inşallah sen görürsün pozitifi
çok iyi bence değerlerin :)A AfratafracNiqu @Belisimm @Psikolog2426 @melegim can @Papatyamaviss @Perlitik @fnd_50 @edahandro kızlar sonuç çıktı progesteron nasıl bugün gidemeyecem doktora yarın tekrar kan verip artışına bakacam etiketleyemediklerim kusura bakmayın
Ya aynen yaa. Çok sağol canım bende inanamıyorumİnanamıyorum hamişmisin?dün sen beni mesajınla ağlatdın o kadar içden sana yazdımki sanki hiss etmişdim çok sevindim kuzum çok hatda inanmıyorum
Bi baktın gitmedinBakalım canım artık hayırlısı egitim arastırmadan randevu aldım ben de bu ay gidicem olmazsa
Ay canımm cok sagol, bize de bol dua etAmin canım sağol. Valla daha eşimle paylaşmadım ilk sizinle paylaşıyorum. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin öğrendiğim an isimleriniz geldi gözümün önüne
İnşallah yaa korkuyorumçok iyi bence değerlerin :)
Amin canım. Ben seni de bekliyorum yanıma beraber çıktık bu yola inanıyorum senin ki de hemen gelecek. Söyledim sana zaten biz beraber hamile kalacağız diye çok hissettim.Ya tebrik ederimmmm çok sevindim kendi haberimi almışım gibi sevindiminşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz ay geliyor miniğimiz
ay maşallah canım ben burdayım diyor resmen sağlıkla ilerlesin inşaallah cok sevindim senin adınaA Afratafrac
Olur mu ki? Son aylarda artık sey diyorum belki de hic olmayacak, kötüyü çağırmıyorum ama bu cümle beni eskisi kadar üzmüyor her seyle kabul ettim süreci hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cümlemizinBi baktın gitmedin
Teşekkür ederimHayırlı olsunnnnnn
Uzun süre bekleyenler hamiş olunca o kadar mutlu oluyorumki hep diyorum umut hep varYa aynen yaa. Çok sağol canım bende inanamıyorum
yaaaa gözlerime inanamıyoruuummmm :) ay çok güzel sürpriz oldu çok çok sevindiiim.Sağlıklla kucağına al inşAllah canım benimA Afratafrac
Aynı duyguları yaşıyoruz canim. Tedavisiz olmayacak diye kabullendim sanki. Yine de herşey Rabbimin elindeOlur mu ki? Son aylarda artık sey diyorum belki de hic olmayacak, kötüyü çağırmıyorum ama bu cümle beni eskisi kadar üzmüyor her seyle kabul ettim süreci hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cümlemizinsen de hepimizde hayırlısı neyse onu yasayalım
Başından beri ben de öyle hissediyorum her konuşmamızda ama benim testlerde hiçbir şey yok kuzum, hayırlısı olsun ne diyelimAmin canım. Ben seni de bekliyorum yanıma beraber çıktık bu yola inanıyorum senin ki de hemen gelecek. Söyledim sana zaten biz beraber hamile kalacağız diye çok hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?