- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #21.021
Evet çok memnunum yeterli haznesi de 1500 e almistim Hepsiburada dan ve ek 100 TL'ye tam kapsamlı sigorta yaptirdim Suanlik sıkıntı yokonada bakayım o zaman
Aaay hadi inşallah canimmolur canım merak etme senin zaten biraz gecikmeli büyüyor belki daha kaliteli oluyordur
Çok gerekli mi emin değilim ama içinde kalmasin al kız boşverbende bu ara takmış durumdayım alacam da alacam diyorum airfyer bıktım patates kızartmaktan
Ben regl olmadım daha yarın olacağım gecikmeden test yapmama kararı aldım gecikirse yaparımGüzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
@Renklibiri00 @cans16 @tekgeldiktekgidicez @gunaygulzuzu3838 @sev9 @ozuge @TurnaBulut RhieraN Pkolu_anneadayi @anne adayim Bernacannn @simomays @gunesligun2727 M melikebyhn12 @Rabiskooo @UstaOzlem @genc-anne @IADK O ozgeeeee1 @pempbepsikolog Medala @raziyesmsk @Kevssooo @Seker kiz candy1 @aynurland @hamileyimmmm @Nurrkaya @gulseliinn @nesomu monimoni
bu sıcaklık ölçüleri farklı görünüyor onu anlayamadım ama demekki 9 ve 10 günde cıkıyor pozıtıf oluncaKızlar bakın size 2 tane örnek paylaşıyorum. Dün bir tane daha görmüştüm ancak onu bulamadım. Dün bulamadığımda ovulasyon testinde pik olmadan önce kızda çatlama gerçekleşiyordu. Sonrasında pik oluyordu. alttaki görsellerde ise daha farklı. Mesela size bahsettiğim durum var bir tanesinde ovulasyon testinde negatife dönüyor ancak 2 gün sonra çatlıyor kızın yumurtası. Diğer birinde ise tam pik gördüğü gün çatlama gerçekleşiyor. Aslında doktorların bizlere 10. günden itibaren bir dolu bir boş gidin demelerinin sebebi belki de budur. Onların da şüphelendiği bu durumlardan ötürü olabilir.
dogru içimde kalmasın bu ara eve sardım evlendiğimizde alel acele halı almıştım ara korıdora halı da bakıyorum duresuer takımı da bakıyorumÇok gerekli mi emin değilim ama içinde kalmasin al kız boşver
Günaydın sekerparemGüzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
@Renklibiri00 @cans16 @tekgeldiktekgidicez @gunaygulzuzu3838 @sev9 @ozuge @TurnaBulut RhieraN Pkolu_anneadayi @anne adayim Bernacannn @simomays @gunesligun2727 M melikebyhn12 @Rabiskooo @UstaOzlem @genc-anne @IADK O ozgeeeee1 @pempbepsikolog Medala @raziyesmsk @Kevssooo @Seker kiz candy1 @aynurland @hamileyimmmm @Nurrkaya @gulseliinn @nesomu monimoni
Yapıyorum onunla büyük temizliğim de canım ben günlük el süpürgesi oluyor ya öyle bir şey istiyorumbüyük süpürgelerin aparatları var ya boruyu çıkarıp küçük yassı olan ucu takınca koltuk yatak temizliği çok rahat yapılıyor canım
Günaydın Kızlaar testi dün yapmıştım negatifti bugün yapmadım belirti olarak bel ağrım var sadece birde kasıklarımda ani hareketler bi kasılma oluyor psikolojikte olabilir ama bu ay umudum yok zaten kırmızıları bekliyorum.Güzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
Regl dört gün kaldı belirtiler devam ediyor ama geç yumurtlama yüzünden 4 gün geçikince yapıcam testi insallah nasip olursa zaman geçmiyorGüzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
Progesteron gebelikte nasıl yorumlanıyor bilmiyorum ben.A AfratafracNiqu L A L P Psikolog2426 melegim can Papatyamaviss Perlitik fnd_50 edahandro kızlar sonuç çıktı progesteron nasıl bugün gidemeyecem doktora yarın tekrar kan verip artışına bakacam etiketleyemediklerim kusura bakmayın
Onları görüşecem cnm teşekkür ederimProgesteron gebelikte nasıl yorumlanıyor bilmiyorum ben.
Şeker ve crp yüksek çıkmış bunlar normal mi? Dr ile görüş istersen bugun
Bak bak değişiklik iyidirdogru içimde kalmasın bu ara eve sardım evlendiğimizde alel acele halı almıştım ara korıdora halı da bakıyorum duresuer takımı da bakıyorum
Progestron 10 üzerinde olursa iyiydi sanki. Crp dediği enfeksiyon kanda enfeksiyon var sanırım bir de şeker biraz yüksek görünüyor. Doktorla görüştün mü canımA AfratafracNiqu L A L P Psikolog2426 melegim can Papatyamaviss Perlitik fnd_50 edahandro kızlar sonuç çıktı progesteron nasıl bugün gidemeyecem doktora yarın tekrar kan verip artışına bakacam etiketleyemediklerim kusura bakmayın
Canım sen yazdıktan sonra bende Google baktım seninki sanki bir tık yüksek çıkmış sen yine tabi doktoruna göster değerlerin şimdilik çok yüksek olmadığı için belkide normal diyecek..mesela benden progesteron değerine bakmak istemedi doktor çünkü zaten iğne fitil yazmış alıyorum ondan ama vitamin d MaşAllah çok iyi çıkmış benimki 4 çıkmıştıA AfratafracNiqu L A L P Psikolog2426 melegim can Papatyamaviss Perlitik fnd_50 edahandro kızlar sonuç çıktı progesteron nasıl bugün gidemeyecem doktora yarın tekrar kan verip artışına bakacam etiketleyemediklerim kusura bakmayın
11 ya da 12.gündeyim durum bu şekilde kuzumGüzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
Yok bebegim henüz, benim bat muhtemelen 13 ve 16 sı arası bi sey, pazar tatile gidiyoruz insallah patlatmaz beniGüzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?