- 13 Ekim 2022
- 4.385
- 5.944
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.061
adetliyken yüksek olması kalitesiz mi oluyor benimki de bu ay çok düşük çıktı 8 çıkmış dr düşük dediKızlar bakın size yumurtam ne kadar kalitesiz gösterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetliyken yüksek olması kalitesiz mi oluyor benimki de bu ay çok düşük çıktı 8 çıkmış dr düşük dediKızlar bakın size yumurtam ne kadar kalitesiz gösterim
Seninki sınırda canım çok düşük degil ama çok yüksek olması sıkımtı dr mfk ya attım sonucumu kist var dedi kist varken bu kadar yüksek çıkar dedi bence doktorum ondan bu ay tedaviye ara verdi klomen vermediadetliyken yüksek olması kalitesiz mi oluyor benimki de bu ay çok düşük çıktı 8 çıkmış dr düşük dedi
Haklısın, zararın neresinden dönsek kâr.Modunu düsürme canım cok kullanmamıssın hem mantar sikayetin de yok ben iki bucuk sene kullandım
olabilir canım biraz hareket falan yap kanaman bol olsunki düşsün kistler temizlensin bu ay bizim ayımız olacak inşSeninki sınırda canım çok düşük degil ama çok yüksek olması sıkımtı dr mfk ya attım sonucumu kist var dedi kist varken bu kadar yüksek çıkar dedi bence doktorum ondan bu ay tedaviye ara verdi klomen vermedi
Hiçde yerinde duran biri degilim aksine bu ayda çok adet olmuyorum az az siyaha yakınolabilir canım biraz hareket falan yap kanaman bol olsunki düşsün kistler temizlensin bu ay bizim ayımız olacak inş
sanırım havalar cok ısındı onun etkisi benimde bu ay 3 gün bile sürmedi çabuk bittiHiçde yerinde duran biri degilim aksine bu ayda çok adet olmuyorum az az siyaha yakın
şimdi ben soracaktım kist falan varmı diye nisan ayında benmde 379 çıkmıştı adetin 2. günü çünkü bir önceki ayda yumurtam fazla büyümüştü yadaa hayıtmı acaba ters etki yaptıKuzum şimdi dr mfk nın asistanına yazdım degerimi sordum kist miyom var mı dedi. Klomen kullanırken olmuştu ama geçti galiba dedim. Kistin hala var geçmemiş dedi kist yüksek çıkarır dedi. Bugün doktora gidecegim soracam bakim geçen ay ara verelim dedi demekki kist var diye tedaviye devam etmedi
git git bir baktır bakalım. İdrarını tut da iyi görsün. Haber et bize deKuzum şimdi dr mfk nın asistanına yazdım degerimi sordum kist miyom var mı dedi. Klomen kullanırken olmuştu ama geçti galiba dedim. Kistin hala var geçmemiş dedi kist yüksek çıkarır dedi. Bugün doktora gidecegim soracam bakim geçen ay ara verelim dedi demekki kist var diye tedaviye devam etmedi
Neden olmasın kiKızlar bu gün satın üstünden geçen 49. Gün tam umutlarımı kaybediyordum ki bi kullanıcının yazısına denk geldim. Onun da satı 3 mayısmış 12 haziranda test vermiş negatif çıkmış geçtiğimiz cuma günü betası >10000 çıkmış kız 5 haftalık gebe Rabbimin mucizesi ya inanıyorum ki benimde karşıma durduk yere çıkmadı bu mesaj normalde anneler grubuna girmezdim bi girdim bu mesajı gördüm. O kızda pko ve adetleri düzensizmiş
Sen modunu düşürme yaaa yinede bak erken den öğrendin hiç yoktanAma modum çok düştü yaa canım sıkıldı, attım çöpe. Neyse iyi ki Zumruduanka96 konuyu açtı da daha fazla kullanmak zorunda olmayacağım.
tatlım testin yokmu bi test yapsaydın inş vardır muzıcen seni bulmuşturKızlar bu gün satın üstünden geçen 49. Gün tam umutlarımı kaybediyordum ki bi kullanıcının yazısına denk geldim. Onun da satı 3 mayısmış 12 haziranda test vermiş negatif çıkmış geçtiğimiz cuma günü betası >10000 çıkmış kız 5 haftalık gebe Rabbimin mucizesi ya inanıyorum ki benimde karşıma durduk yere çıkmadı bu mesaj normalde anneler grubuna girmezdim bi girdim bu mesajı gördüm. O kızda pko ve adetleri düzensizmiş
Aynen valla sende vesile oldun farkında olmadan. Sende ıslaklığın kıymetini bil şikayet etmeSen modunu düşürme yaaa yinede bak erken den öğrendin hiç yoktan
Ezan okunuyordu ettim sana dua şimdiKızlar bugüne randevu aldım 1 saat sonra gitcem salı günü değerim 592’di inşallah herşey yolundadır dualarınıza talibim 3 kimyasaldan sonra korku ve endişe çok fazla
Aynen farkında olmadan iyiki yapmışım Aynen ya bende hep dert yanıyorum iyimişAynen valla sende vesile oldun farkında olmadan. Sende ıslaklığın kıymetini bil şikayet etme