2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Evet dekolman yasamistim 21 haziranda da kurtaj oldum. Bir yanim bekle diyor ama bir yanimda da acim o kadar agir geliyorki o anlarda saglikli bebegim olana kadar deneyeyim diyorum bilmiyorum cok istiyorum cunku canim cok yaniyor ancak yeni bir bebek sevinci biraz dindiriir acilarimi diye dusunuyorum😔
Seni o kadar iyi anlıyorum ki dış gebelik geçirdim iğne ile bitti minicikti ama hala kendime gelemiyorum o kadar çok istiyorum kalbiim içinde böyle bir boşluk rabbim doldursun🌸🌸

Kızlar deniz havuz olaylarını napiyosunuz, yumurtlama sonrası bekleme döneminde gebeliği zorlaştırır mi acaba ne dersiniz

Canım o illet mantarı ben 2 sene boyunca çektim kullanmadıgım fitil ilaç kalmadı kullandıgım an geçti haftasına geri tekrarlıyor bıkmıştım artık kokudan akıntıdan kaşıntıdan ta ki annem imdatıma yetişene kadar. Sana mucizevi bi tedavi anlatim yaşa gör bana dönüş yap. Karbonat al canım 2 paket karbonat ama kabartma tozu degil tabaga dök içine limonu sık hamur şeklini alacak elinde fitil gibi sık sık koy peçeteye dolaba koy 1 gün boyunca donsun limonunu iyi ayarlaman lazım yoksa dagılır. Ben bu işlemi 1 hafta boyunca hergün yaptım ve gece iki defa kalkıp iç çamaşırı degiştim yatak bile ıslandı o kadsr detaylı anlatmamın sebebi içimde ne var ne yok bir haftada temizlendi akmayan hiç bir şey kalmadı aferdersin yeşil gibi iltihap bile aktı sonra haftada bir 4 defa yaptım çok şükür o gün bugündür mantar olmadım eahmi anadan dogma gibi temizliyormuş aydan sonra hamile kaldım canımm. Her azıcık kaşıntım olsa hemen yapıp fitil gibi vajinadan katıyorum gece yatarken ilk seferde çok yakıyor dayanman lazım 2. De hafifliyor canım
tatlım bunu donduruyormusun 2 paket karbaonata ne kadar limon sıktın bazen benimde kokusuz sarı akıntım oluyor aklımda bulunsun diye soruyorum

Ovulasyon testinde pik olan gün hangisi mesela ben de 2 hazirandı akrepteydi dişil burç, Google a ay takvimi yazın canım o gün ay hangi burçta ise hamile kalınırsa cinsiyet belirler diyorlar ama kanıtlı değil tabi tutarsa 😅

Eril burç;Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay Kova
Dişil burç: Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak Balık
Tamamdır canım pik günüm gelince bakayım merak ettim 😁 teşekkür ederimm 🌸

Allah’ın şikayetçi olduğu insan özelliklerinden biri de “ İnsanoğlu acelecidir.” Çok ağır bir sınavdan geçiyorsun canım emin ol bunun sonu çok güzel olacak. Rabbim bize evlat veriyor ama kavuşmamızı erteliyor. Mükafatı çok büyük olacak yeterki sabırlı olalım. Bende seninle aynı düşüncedeydim ama zaman geçtikçe anlıyorum, olmadığı her ay bir sebebi olduğunu görüyorum. Artık diyorum ki ben bana düşeni yapayım sonucu rabbim bilir. İsterse, benim için hayırlıysa gönlümden geçeni bana nasip eder🤲🏻 Yani anlatmaya çalıştığım üzerindeki sorumluluğu Allah’a bırakmak, hafiflemek, taşıdığın emaneti sahibine teslim etmek gibi düşün. Hala bir bebek gördüğümde içim yanıyor bu geçmedi ama kendime bakışım,yaşadığım hayata bakışım değişti. Zaman gerçekten bazı şeylere iyi geliyor. Daha yeni bir süreçten geçtin bir adet görmeyi bekleyip toparlanıp denemelere devam et bence ama rahat olmaya çalışarak illa olsun diye değil canım. En çok istediğimiz şeyle sınanırız her zaman 😘
Cok haklisin. Zaten acim o kadar zorluyorki bazen saglikli dusunemiyorum bu yuzden. İki yildir evliyim normalde birkac yil cocuk dusunmuyorduk ama surpriz olmustu dekolman yasadigim bebegim,aslinda bugune kadar hala cocuk dusunmemis olsak bu sekilde istiyor olmazdim ama ben o aciyi yasadiktan sonra aklim fikrim bebek oldu yanlis oldugunu da biliyorum gercekten cok istedigim icin de sinaniyor olabilirim😔 sana da cevabim icin tesekkur ederim insallah kendimi toparlayip rahat bir sekilde istemeye baslayacagim elbette ki olmuyorsa arkasinda bilmedigimiz hikmetler vardir. Rabbim sana da en kisa zamanda hayirlisiyla sağlıkla kucagina alacagin bir evlat nasip etsin insallah🤲

Evet dekolman yasamistim 21 haziranda da kurtaj oldum. Bir yanim bekle diyor ama bir yanimda da acim o kadar agir geliyorki o anlarda saglikli bebegim olana kadar deneyeyim diyorum bilmiyorum cok istiyorum cunku canim cok yaniyor ancak yeni bir bebek sevinci biraz dindiriir acilarimi diye dusunuyorum😔
Seni o kadar iyi anlıyorum ki dış gebelik geçirdim iğne ile bitti minicikti ama hala kendime gelemiyorum o kadar çok istiyorum kalbiim içinde böyle bir boşluk rabbim doldursun

Bebe yagı kullanma canım bende zorlanıyodum iliskiye girerken onla kolay diye iki sene kullandım ve bende de mantar yaptı ayrıca spermleri de öldürüp hamile kalmanı zorlastıran bi etkisi var tabi o zamanlar cocuk istemedigim icin zararını bilmiyordum simdiki aklım olsa asla kullanmam
Tamam canım sağolasın. Ne bileyim bende kolay oluyor kullanıyordum

tatlım bunu donduruyormusun 2 paket karbaonata ne kadar limon sıktın bazen benimde kokusuz sarı akıntım oluyor aklımda bulunsun diye soruyorum
Canım limonu göz kararı ayarlıyorsun fitil olacak kıvama gelecek hamur gibi düşün buzluga degil normal dolabta bir gün beklet tutuyor zaten

X