- 13 Ekim 2022
- 4.648
- 6.311
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.001
biz yandık o bari yanmasın resmen bagımlıyızsana en büyük tavsiyem acilen bu forumu terketbağımlılık yapmadan. stresten uzak rahat kafayla yap değerlendirmelerini ve hiçbir şey araştırma
Prolaktin stresten çabuk etkilenen bir hormon muhtemelen stresten kaynaklı olmuştur incir de yükseltiyor diye biliyorum kür falan yaptıysanız ondan da olmuş olabilirYaaaa inşallah canım inşallah valla her şey iyi hoş ben anlamıyorum bir yerde bir hata yapıyoruz ama neya da daha doğrusu zamanı var Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gelecek prolaktin sınıra yakın olmuş ama. Neden olur acaba yenilen içilen bir şey etkiler mi? Yoksa tamamen stres kaynaklı mı?
bir dolu bir boş devam edersen yakalarsın :) ama unut her şeyi. zorunluluk gibi değil keyifle değerlendir.takip yapma vücudunu dinleme :)
her şeyi yaptık buluşsunlar diyebizde de o sorun var malesef bi buluşamadılar
Altına imzamı atıyorum bu yorumunsana en büyük tavsiyem acilen bu forumu terketbağımlılık yapmadan. stresten uzak rahat kafayla yap değerlendirmelerini ve hiçbir şey araştırma
kesinlikle bağımlıyızbiz yandık o bari yanmasın resmen bagımlıyız
agrın oldugu için silik cıkacaktır ama cıkmazsa havuç ye canıminşaallah hepimiz için güzel sonuçlar olurtestte silik değilse havuç mu yemeliyim
Hiçbir planı ertelememek lazım ya ben yıllarca erteledim ama öyle kaldım. Lazere bile gitmiyordum ama artık normal hayatıma devam ediyorum. Tatillerimi bakımlarımı hepsini yapıyorum hatta Eylül ayında İstanbul tatili ayarladımKızlar bana da bı bosvermislik geldi yainofolic kullanıyorum bugün adetin 11. Günü ovulasyon hala çok silik bi koyulasiyor bir siliniyor çok dengesiz. Kendimi hobilere verdim, haftasonu minik bir geziye gidicez, sürekli sosyalleşmeyle ilgili planlar yapmaya falan başladım olursa inşallah böyle olur olmazsa da zamanı varmış artık yapacak bir şey yok diyorum. Sürekli ya çocuk varsa tutunamazsa diye planlarımi ertelemekten bunaldim sanırım kafamda sürekli bunlar olduğu için olmadı bu 2 aydır darısı bu aya diyelim olmazsa da kısmet. Buradan da biraz uzaklaştım gibi oldu arada girip bakmaya çalışıyorum, güzel haberlerle gelebilirim inşallah
Canım anlayamadım, gebeliğin mi sonlandı?2024 şubat annelerinden tekrar buraya transfer oluyorum, sağlıklı gebelikler bizi bekliyor inşallah
Kullandım iki buçuk aya yakın canım. Hiçbir sorunumuz da yok. Ama gebe kalamadımKizlar bu ay Mfk kullanmaya karar verdik esim icin yaninda ek olarak bal karisimlari falan mfk kullananiniz oldumu bir degisim oldumu tavsiye edermisiniz
bende ilk fırsatta burdayım kendimi gectim ay hepinizi merak ediyorum kim ne yaptı hamile cıkan varmı diye bu nasıl bi bagımlılıktırkesinlikle bağımlıyızben safariden giriyorum buraya.telefonu elime aldığım an istemsiz tıklıyorum
Çok güzel değerlendirmişsiniz canım. DevamEki Görüntüle 3283401 Çok merak ediyorumm ilk defa bu ay düzenli deniyoruznormalde kismet olursa olsun diye hic biseye bakmiyoduk sizce iyi gidiyor mu
Kuzumm sen hiç aşılama yaptırmış mıydın?boşversemde vermesemde elimden bir şey gelmiyor.yumurta var sperm var ama bir araya gelmiyorlar. o da benim elimde değil :)
Kür yapmadım canım hiç. İncir reçeli severim bu ara yedim biraz ondan belki de.ama stres de eksik olmuyor maşallah hayatımdanProlaktin stresten çabuk etkilenen bir hormon muhtemelen stresten kaynaklı olmuştur incir de yükseltiyor diye biliyorum kür falan yaptıysanız ondan da olmuş olabilir
Ben ilk gebeliğimde 40 küsür çıkmıştı dostinex vermişti o ay oğluma hamile kalmıştımtamam canım bakalım ne diyecek.benim kuzende prolaktin 40küsürdü doktor ona ilaç vermişti düşürmek için.Seninki o kadar yüksek değil belki bir şeye gerek duymaz :)
Umudumu kaybetme canımsın inşallah Rabbim hayırla sağlıkla verecek ben inanıyorum yeter ki o istesin yeter ki o ol desinBu ay o ay olsun çok istiyorum kaybettigim ayda tekrar yeri dolsun saglıkla inşallah umudum azalıyot artık dualarınızı eksik etmeyin. Bu ay umutsuzca günde bir klomen verdi doktorum perşembe kontrolüm var
Bende sorun yokda esimde morfoloji hiz sorunu var onun icin kullanmak istemistimKullandım iki buçuk aya yakın canım. Hiçbir sorunumuz da yok. Ama gebe kalamadım
ay bende ya özellikle biz dinozorlardan hamile çıkan var mı çok merak ediyorum :)bende ilk fırsatta burdayım kendimi gectim ay hepinizi merak ediyorum kim ne yaptı hamile cıkan varmı diye bu nasıl bi bagımlılıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?