- 29 Haziran 2023
- 712
- 669
- 23
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #19.981
İlk bebeğim olacak
Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stresten olabilir canım düşürecek bir yiyecek varsa onlardan tüket yada doktor doktorsa tabi gerek görürse versin ilaç ama bence sıkıntı degil canım bu degerle hamile kalabilirsin allah yeterki istesinYaaaa inşallah canım inşallah valla her şey iyi hoş ben anlamıyorum bir yerde bir hata yapıyoruz ama neya da daha doğrusu zamanı var Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gelecek
prolaktin sınıra yakın olmuş ama. Neden olur acaba yenilen içilen bir şey etkiler mi? Yoksa tamamen stres kaynaklı mı?
Hiç sorma aşko ya bekle babam bekle bekletiyorlarbunlar nazlı bebek biliyorlar el bebel gül bebek büyütecez gelmiyolar ne yapalım![]()
İnşallah kuzum Allah razı olsun içimi rahatlattın umarım bu ay her şey güzel olur hayırla sağlıkla olurStresten olabilir canım düşürecek bir yiyecek varsa onlardan tüket yada doktor doktorsa tabi gerek görürse versin ilaç ama bence sıkıntı degil canım bu degerle hamile kalabilirsin allah yeterki istesin![]()
Prolaktinim benim de yuksekteydi hep bekarken de. Mayıs'ta 2 kez regl olunca doktor ilaç verdi düşürür bitince denemelere başlayın demişti ingunden beriBana da öyle geldi en son Ekim ayı gibi 19 falandı prolaktin. Yükselmiş bence de. Her şeye rağmen tekrar gideceğim sonuç konuşmak için. Sperm testini de götüreceğim yanımda.
yok canım öncesinde olmuştu hatta yazmıştım test yapmıştım silik çıkmıştı yumurtlama günü hiç agrı yoktu yanlız catlama günü hafif batmalar hissettim zaten test yaptım silik çıktı anladım çatladığı ondan sonra da hiç bi agrım yok hayırlısı artık senin ne durumda en son seninki de pik ticanım senin yumurtlama günlerinde ağrı oldumu
inşAllah tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip olur canım2024 şubat annelerinden tekrar buraya transfer oluyorum, sağlıklı gebelikler bizi bekliyor inşallah![]()
Prolaktinim benim de yuksekteydi hep bekarken de. Mayıs'ta 2 kez regl olunca doktor ilaç verdi düşürür bitince denemelere başlayın demişti ingunden beri
Yaa bide benimkini yorumlayinnyok canım öncesinde olmuştu hatta yazmıştım test yapmıştım silik çıkmıştı yumurtlama günü hiç agrı yoktu yanlız catlama günü hafif batmalar hissettim zaten test yaptım silik çıktı anladım çatladığı ondan sonra da hiç bi agrım yok hayırlısı artık senin ne durumda en son seninki de pik ti
aynen devam bırkamak yok :)takvime takılma bir dolu bir boş çok iyiEki Görüntüle 3283401 Çok merak ediyorumm ilk defa bu ay düzenli deniyoruznormalde kismet olursa olsun diye hic biseye bakmiyoduk sizce iyi gidiyor mu
Bu ay o ay olsun çok istiyorum kaybettigim ayda tekrar yeri dolsun saglıkla inşallah umudum azalıyot artık dualarınızı eksik etmeyin. Bu ay umutsuzca günde bir klomen verdi doktorum perşembe kontrolüm varİnşallah kuzum Allah razı olsun içimi rahatlattın umarım bu ay her şey güzel olur hayırla sağlıkla olur![]()
M melisaaa66 Ne diyosun bu ay yumurtlamayi yakalariz sankiiiboşversemde vermesemde elimden bir şey gelmiyor.yumurta var sperm var ama bir araya gelmiyorlar. o da benim elimde değil :)
evet o gün pik dedikti hatta A Afratafrac değerdirmelere başla demişti dün daha koyu çıktı bugün eve gidince yapıcam artık bakalm silikleştimi dün akşam falan sanki rahmim ağrıdı adet öncesi gibiyok canım öncesinde olmuştu hatta yazmıştım test yapmıştım silik çıkmıştı yumurtlama günü hiç agrı yoktu yanlız catlama günü hafif batmalar hissettim zaten test yaptım silik çıktı anladım çatladığı ondan sonra da hiç bi agrım yok hayırlısı artık senin ne durumda en son seninki de pik ti
bizde de o sorun var malesef bi buluşamadılarboşversemde vermesemde elimden bir şey gelmiyor.yumurta var sperm var ama bir araya gelmiyorlar. o da benim elimde değil :)
tamam canım bakalım ne diyecek.benim kuzende prolaktin 40küsürdü doktor ona ilaç vermişti düşürmek için.Seninki o kadar yüksek değil belki bir şeye gerek duymaz :)Bana da öyle geldi en son Ekim ayı gibi 19 falandı prolaktin. Yükselmiş bence de. Her şeye rağmen tekrar gideceğim sonuç konuşmak için. Sperm testini de götüreceğim yanımda.
sana en büyük tavsiyem acilen bu forumu terketİlk bebeğim olacakAllah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah
![]()
senin yumuş iyice büyümüş demekki bugün agrın varsa çatlamıştır bugünüde degerlendir inş mutlu sona yaklaşıyoruzevet o gün pik dedikti hatta A Afratafrac değerdirmelere başla demişti dün daha koyu çıktı bugün eve gidince yapıcam artık bakalm silikleştimi dün akşam falan sanki rahmim ağrıdı adet öncesi gibi
canım ovulasyon kullanıyorsan yaptıgın testleri at yorumlarız takvimdeki yumurtlama günü bazen tutmuyor ovulasyon kullanmıyorsan o zaman bir dolu bir boş şekilde ilerlersin o zamanda her türlü tutma olasılıgı yüksekYaa bide benimkini yorumlayinnbeyons
umutsuzca ne demek senin zaten güneş gibi iki kızın var :) 3.kezde gebelik yaşadın.umutsuz olmak için sebep yok :)Bu ay o ay olsun çok istiyorum kaybettigim ayda tekrar yeri dolsun saglıkla inşallah umudum azalıyot artık dualarınızı eksik etmeyin. Bu ay umutsuzca günde bir klomen verdi doktorum perşembe kontrolüm var
inşaallah hepimiz için güzel sonuçlar olursenin yumuş iyice büyümüş demekki bugün agrın varsa çatlamıştır bugünüde degerlendir inş mutlu sona yaklaşıyoruz![]()