- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.021
yok bebeğim yaptırmadım. ilk gebeliğim denediğimiz ilk ay klomenle oldu sonrasını biliyorsun iyileşme ve tedavi sürecinden sonra iki aydır doğru düzgün deneme yaptık iki ayda negatif oldu. bende genel olarak süreçten yorulduğum için bıraktımKuzumm sen hiç aşılama yaptırmış mıydın?
Yaaa çok sevindim@Belisimmfnd_50 @savascii A Afratafrac @melegim can @Papatyamaviss @Psikolog2426 melisaa93 @Perlitik kızlar uzun zamandır yoktum girmiyordum bebek işini bırakmıştım takip yapmıyordum sadece korunmuyordum bu ay akıntı çok yoğundu içimden bi ses hamilesin diyordu ama ben değilim diye düşünüyordum geçen ay 14 gün arayla üst üste adet oldum biliyorsunuz kimyasal yaşamıştım ve kimyasaldan öncede 14 gün arayla adet olmuştum ve hamile kalmıştım sonuç kimyasal olmuştu bugün döngünün 27.günü ve bi cesaret test yaptım sonuç bu resimde çıkmıyor pek fazla ama pembe ama yine korkuyorum daha koyu olması gerekiyor diye acaba yine mi kimyasal olacak diye size haber vermek istedim kaç aydır birlikteyiz ilk sizinle paylaştım eşime söylemeyecem etiket yapamadıklarım kusura bakmasın
Kuzum incirden yükseliyormuş prolaktinKür yapmadım canım hiç. İncir reçeli severim bu ara yedim biraz ondan belki de.ama stres de eksik olmuyor maşallah hayatımdan
Hep hep hep dua ediyorum hepimizeÇok şükür kuzum inşallah zamanı gelir de olur o zaman diyelim ya duanı eksik etme
Ben de aynı şekilde cilt bakım solüsyonu bile almıyordum yakında hamile olursam süremem içeriğinde uygun olmayan şeyler var diye. Şimdi hiçbir şeyi ertelemeden devam ediyorum artık çünkü ertele ertele boşa giden yasanamamis günler oluyor en iyisi akışa bırakmakHiçbir planı ertelememek lazım ya ben yıllarca erteledim ama öyle kaldım. Lazere bile gitmiyordum ama artık normal hayatıma devam ediyorum. Tatillerimi bakımlarımı hepsini yapıyorum hatta Eylül ayında İstanbul tatili ayarladımhamile olursam biletler otel parası yanacak ama olsun hayat ertelemeye gelmez
Kizz ne dinozoruuuay bende ya özellikle biz dinozorlardan hamile çıkan var mı çok merak ediyorum :)
Şu hamilelik mevzusu bile başlı başına stresKür yapmadım canım hiç. İncir reçeli severim bu ara yedim biraz ondan belki de.ama stres de eksik olmuyor maşallah hayatımdan
burada geçen hafta bir kız vardı o da kendisi almış klomeni kullanmış regli 3 gün geçince beta 40 çıkmış öyle öğrenmiş hamile olduğunu :) geç çatladı demek ki.bir süre ara verdim tekrar başlayınca bende alıcam.Yanlış yönlendirmek istemiyorum ben kendi vücudumu ve klomene verdiği tepkiyi tanıyorum kaçıncı gün ne kadar büyüyo yumurta onu da biliyorum o yüzden rahat kullanırım diyorum.sende ovü testi ile takip edip pik olunca çatlatma iğnesi yapabilirsin. sonrası duphastonla halledilir :)Ben ilk gebeliğimde 40 küsür çıkmıştı dostinex vermişti o ay oğluma hamile kalmıştımbari klomen falan bir yerden başlasak ya
sorma hakketten dinazorlaştık kalıp gibi kaldık burda gelen gitti gelen gitti biz bi türlü gidemedikay bende ya özellikle biz dinozorlardan hamile çıkan var mı çok merak ediyorum :)
evet canım 11 haftalıktı kaybettim, kürtaj sonrası içerde parça kalmış onu atmaya çalışıyorum sonra hazırlıklara devam bakalımCanım anlayamadım, gebeliğin mi sonlandı?
kazık çaktık topiğe o yüzden öyle dedim :) 8 aydır buradayımKizz ne dinozoruuutövbe bende size sormayı yazmayı bu heyecanı birlikte yasamaui seviyorum
Aynneeen öyle yap stres atmış olursun hem belki gördüğümüz tedavilerden daha çok işe yarar buBen de aynı şekilde cilt bakım solüsyonu bile almıyordum yakında hamile olursam süremem içeriğinde uygun olmayan şeyler var diye. Şimdi hiçbir şeyi ertelemeden devam ediyorum artık çünkü ertele ertele boşa giden yasanamamis günler oluyor en iyisi akışa bırakmakkısa tatillermis atlamalı zıplamali etkinliklermis hepsini yapmaya karar verdim artık
sıra sana geldi bu ayda seni yolcu edicem :)sorma hakketten dinazorlaştık kalıp gibi kaldık burda gelen gitti gelen gitti biz bi türlü gidemedik
Eskisi gibi her yazılanı okuyamıyorum ama baksana pozitifi görenler hep 'salmıştım, arada derede oldu ama tutmuş, çok yoğunduk düşünecek vaktim olmadı ağrıları yorgunluktan sandım' falan yazdılar.Resmen Yaprak Dökümü. Herkes gidiyor.
çok gecmiş olsun canım rabbim biran önce sağlıklı hamilelik nasip etsinevet canım 11 haftalıktı kaybettim, kürtaj sonrası içerde parça kalmış onu atmaya çalışıyorum sonra hazırlıklara devam bakalım
Aynen öyle yaa biz ne yaparsak yapalım bulusmayinca bulusmuyor yumosla sperm onlar zamanını bilir ben artık keyfime bakcamAynneeen öyle yap stres atmış olursun hem belki gördüğümüz tedavilerden daha çok işe yarar buyaş geçmeden hayatı yaşayalım bir tane hayatımız var boşveeer
benden öyle kolay kurtulacagınızi zannetmiyorum ekim ayından beri burdayım hala gönderemediler benisıra sana geldi bu ayda seni yolcu edicem :)
benim 2. kürtaj oldu çekirge misali inşallah 3. de tutturucamçok gecmiş olsun canım rabbim biran önce sağlıklı hamilelik nasip etsin
Ay ikiz olabilir diye ben düşünmedim birde kendiliginden basta denemek istedim, klomen de 1 den cok yumurta gelisiyormus yaburada geçen hafta bir kız vardı o da kendisi almış klomeni kullanmış regli 3 gün geçince beta 40 çıkmış öyle öğrenmiş hamile olduğunu :) geç çatladı demek ki.bir süre ara verdim tekrar başlayınca bende alıcam.Yanlış yönlendirmek istemiyorum ben kendi vücudumu ve klomene verdiği tepkiyi tanıyorum kaçıncı gün ne kadar büyüyo yumurta onu da biliyorum o yüzden rahat kullanırım diyorum.sende ovü testi ile takip edip pik olunca çatlatma iğnesi yapabilirsin. sonrası duphastonla halledilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?