- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.961
Kuzum bak böyle olmalıymış değerlerYavaş yavaş değerler yükleniyor sizce nasıl kızlar?
Tamam ben de doğru hesaplamisim.Bu ay kalırsak Boğa.Eylulde kalırsak ikizler.Hayirlisi diyorum her zamanki gibi.Belki Boğa prensesi nasip olur.Dilegimizi dileyelim AllahtanBEn buradan hesapladım canım.
Gebelik Hesaplama - Eti Cicibebe
Eti Cicibebe’nin gebelik hesaplayıcısıyla, bebeğinizin ne zaman geleceğini öğrenin!www.eticicibebe.com
Agrı oldugu zamanlar ilişki iyi diyorlar canım bazen bendede oluyor pozisyondan kaynaklı olabilir yumurtların büyümesinden kaynaklıda olabilir canımBende klomen kullandım ve 12.gün ve 8.gğnden itibaren ilişki sırasında kasık agrısı oluyor yani yumurtalıkladım cok ağrıyor ama sonrası geciyor sadece ilişki sırasında oluyor bundan 3 4 gün öncede olmuştu ve dünde ilişkide ağrı oldu yani eşim cok bastırıyor ondan kaynaklı olabilirmi
Ay inşallah öyledir ya kist falan olmasında doktoru aradım ama sistemden kaynaklı ulaşılamıyor bir sorucam bakalmAgrı oldugu zamanlar ilişki iyi diyorlar canım bazen bendede oluyor pozisyondan kaynaklı olabilir yumurtların büyümesinden kaynaklıda olabilir canım
Prolaktin 19 falandı benim yükselmiş sınıra yaklaşmışKuzum bak böyle olmalıymış değerler
Eki Görüntüle 3283398
Her şey iyi de bu bebe niye nazlanıyorbu sonuclar gayet iyi bence
Çok güzek canım sonuçların e2 süper benim hep çok yüksek çıktıgı için prolaktın sınıra yakın sadece ama bu degerlerle hamile kalman için hiç bir engel yok zamanı var demekki bence o bu ay olacakYavaş yavaş değerler yükleniyor sizce nasıl kızlar?
Allah razı olsun canım benim çok sağ ol eşim askeri personel izin durumlarını ayarlayıp denizliye falan gidebiliyoruz şimdilik eğer olursa gelme durumum yazarım sanaCanım antalyadayim ben burada özele gel, kendi doktorum çok iyi birisi yardımcı olurum ben de her türlü sana
Aynen canım öyle yapacağım bu ay da klomen falan dener öbür ay öncesinden randevu ayarlayıp gideceğim bir şekilde artıkhormon sonıçların çıksın sen gene bildiğin özel git canm insanın sinirin bozulmasndan başka birşey değil
normal kuzum çok şükürProlaktin 19 falandı benim yükselmiş sınıra yaklaşmışreferans aralığından en yüksek 29 olmalı diyor benim 27 küsür çıkmış normal görünüyor sonuçlar ama bakalım ya
Yaaaa inşallah canım inşallah valla her şey iyi hoş ben anlamıyorum bir yerde bir hata yapıyoruz ama neÇok güzek canım sonuçların e2 süper benim hep çok yüksek çıktıgı için prolaktın sınıra yakın sadece ama bu degerlerle hamile kalman için hiç bir engel yok zamanı var demekki bence o bu ay olacak
bunlar nazlı bebek biliyorlar el bebel gül bebek büyütecez gelmiyolar ne yapalımHer şey iyi de bu bebe niye nazlanıyor
prolaktin hafif yüksek gibi geldi bana diğerleri çok iyi bence :)Yavaş yavaş değerler yükleniyor sizce nasıl kızlar?
Çok şükür kuzum inşallah zamanı gelir de olur o zaman diyelim ya duanı eksik etmenormal kuzum çok şükürbir de ben de pcos var ona rağmen normal çıktı sonuçlarım doktor da dedi
canım senin yumurtlama günlerinde ağrı oldumubunlar nazlı bebek biliyorlar el bebel gül bebek büyütecez gelmiyolar ne yapalım
boşversemde vermesemde elimden bir şey gelmiyor.yumurta var sperm var ama bir araya gelmiyorlar. o da benim elimde değil :)o zaman boşver gitsin bende bu ay da olmasa bende boşverecem
Bana da öyle geldi en son Ekim ayı gibi 19 falandı prolaktin. Yükselmiş bence de. Her şeye rağmen tekrar gideceğim sonuç konuşmak için. Sperm testini de götüreceğim yanımda.prolaktin hafif yüksek gibi geldi bana diğerleri çok iyi bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?