He yok keseye gitcem ben kendimce belki kalp atişini da duyarim belki die düşündüm cünki cihazlarla alakalıymiş birazda bnm bi arkadas 5. Haftada duymuş acıbadem hastanesinde bende bahceciye gidiyorum cihazlari iyidir die kndimce düşündüm belkide sadece kese gözükücekBayağı erken çağırmış kalp atışı için ben bugün kendi doktoruma gittim kese görmek için şu an 5 haftalık uyumlu keseler iki hafta sonra kalp atışı duyulur dedi sizin kalp atışı kaç haftaya denk geliyor
Cünki haftaya perşembe günü 6 hafayı dolduruyorum belki dıyulurBayağı erken çağırmış kalp atışı için ben bugün kendi doktoruma gittim kese görmek için şu an 5 haftalık uyumlu keseler iki hafta sonra kalp atışı duyulur dedi sizin kalp atışı kaç haftaya denk geliyor
Embriyo olması imkansız gibi. Embriyolar toz tanesi kadar gözle görünemeyecek şekildeler şuanDün transfer oldum kızlar bi saat kadar önce idrarımı yaptığımda tuvalette ince iplik seklinde cok küçük üç minik parca vardı. Sizce bu normal mipeçetede lekelenme falan yok sadece böyle bi sey gördüm sizce normal mi bu yoksa minik embriyolarım bırakmış mıdır beni
Benim de öyle oluyor her yumurtlama sonrası muhtemelen yumurtlma akintın olabilirDün transfer oldum kızlar bi saat kadar önce idrarımı yaptığımda tuvalette ince iplik seklinde cok küçük üç minik parca vardı. Sizce bu normal mipeçetede lekelenme falan yok sadece böyle bi sey gördüm sizce normal mi bu yoksa minik embriyolarım bırakmış mıdır beni
Embriyolarım görünmez tabii ki canım sadece olumsuz bi durum oluşmuş olabilir mi diye endişelendimEmbriyo olması imkansız gibi. Embriyolar toz tanesi kadar gözle görünemeyecek şekildeler şuan
Hayirli olsun tedaviniz. Adetle birlikte ignelerle yumurtalar buyultuluyo bazi hastalarda ilac kullaniliyo. Sonrasi yumurta toplama ve transfer. Taze transfer olmicaksa 2 adet donemi bekleniyor adetle transfer surecine hazirlaniyo. Rahim kalinlastiriliyo falan ama taze transfer olucaksa opudan bi kac gun sonra transfer ediliyo.kızlar merhaba inşallah kucaklarınız dolu olsun :) benım de şöyle bir sorum olacak yazıları okudum ama atladıgım oldumu bılmıyorum ben de tüp bebege basvuru yaptım ben aile cüzdanı nufus kayıt ögregı sıgorta dokumu istenıyor bu asamadan sonrakı sürev ne kadar sürüyor erakları teslım ettıkten sonrakı aşama nedır ? ne kadar zaman sonra ilaç iğne işlemıne baslanıyor ? şimdiden teşekkür ederim :)
Yok kuzum ya ne evham yapıyorsun. Bizim embriyoları gözle görmemiz mümkün değil kuzum. Onlar mikroskobik canlılarDün transfer oldum kızlar bi saat kadar önce idrarımı yaptığımda tuvalette ince iplik seklinde cok küçük üç minik parca vardı. Sizce bu normal mipeçetede lekelenme falan yok sadece böyle bi sey gördüm sizce normal mi bu yoksa minik embriyolarım bırakmış mıdır beni
Canım emriyolari rahim ağzına değil içine yerlestiriyorlar ağır kaldırıp ani hareket yapmadığın sürece korkma yat dinlen bol su iç beslenmene dikkat et bol dua et stres bebeğini etkiler pozitif haberler alırsın inşallahDün transfer oldum kızlar bi saat kadar önce idrarımı yaptığımda tuvalette ince iplik seklinde cok küçük üç minik parca vardı. Sizce bu normal mipeçetede lekelenme falan yok sadece böyle bi sey gördüm sizce normal mi bu yoksa minik embriyolarım bırakmış mıdır beni
İnşallah canım o an bi panik oldum anlık ama su an rahatladım bileYok kuzum ya ne evham yapıyorsun. Bizim embriyoları gözle görmemiz mümkün değil kuzum. Onlar mikroskobik canlılarTaş gibisindir merak etme. Rahat ol. Onlar çoktan sana tutunmaya başladı bile Allahın izniyle
Bol bol su içip dinlenmeye devam o halde kuzum tamam ben bi şeyler izleyip okuyup kafamı dağıtayım doğru söylüyorsunCanım emriyolari rahim ağzına değil içine yerlestiriyorlar ağır kaldırıp ani hareket yapmadığın sürece korkma yat dinlen bol su iç beslenmene dikkat et bol dua et stres bebeğini etkiler pozitif haberler alırsın inşallah
teşekkür ederim ama ben anlamadım sanırım ben bu belgelerı teslım ettıkten sonra adet gunumumu beklenıcek yanı sürec baslıcak öle mi ? belgelerı teslım ettıgım gun bir işlem yapıcaklarmı ?Hayirli olsun tedaviniz. Adetle birlikte ignelerle yumurtalar buyultuluyo bazi hastalarda ilac kullaniliyo. Sonrasi yumurta toplama ve transfer. Taze transfer olmicaksa 2 adet donemi bekleniyor adetle transfer surecine hazirlaniyo. Rahim kalinlastiriliyo falan ama taze transfer olucaksa opudan bi kac gun sonra transfer ediliyo.
Belki doktorunuz vitamin falan verir adetle birlikte baslaniyo ignelere surec oyle basliyo duzenli adet olmuyosanizda sokturucu veriyolar ben hic olmam sokturucuyle olup başlamıştıkteşekkür ederim ama ben anlamadım sanırım ben bu belgelerı teslım ettıkten sonra adet gunumumu beklenıcek yanı sürec baslıcak öle mi ? belgelerı teslım ettıgım gun bir işlem yapıcaklarmı ?
Çok teşekkür ederimEvet görüyorum hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah mesajını gördüm çok etkilendim
canım inşallah ikisi de tutar, ilkinde neden kürtaj olmak zorunda kaldın?Merhaba kızlar ilk tüp bebek 3. Gün embriyosu tuttu 8. Haftada kürtaj oldum 15 ağustosta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldu bugün 3. Günüm ilk günden beri kasık bel ağrısı var dün aşırı mide bulantısı vardı bunlar ilaçların yan etkisidir diye düşünüyorum test tarihim 24 agustos beklemek çok zor herkes inşallah pozitif sonuç alır
Valla bende yaptım dayanamadım canım dün @muallimhanimmmın gidip beta vermesi beni de gaza getirdiBen kendime sürekli 10. günü bekleyeceksin diye telkin veriyorum ama kesin dayanamam başlarım 6. gün test yapmaya
Amin canım benim inşallah sağlıkla hayırlaHayırlı olsun çok sevindim darısı basimiza insallah