Kacıncı gununuz basta bana da oyle oluyordu 16.gunum pozıtıfım sönürüyolar nadir geri geliyorBen de progestan fitili koyuyorum bir saat sonra kalkıyorum tuvalete gıttıgımde goruyorum klozette parcalarını. Vucut emmiyor mu bosuna mı koyuyorum yani yarım saat uzanın yeter denmişti
Yok canım banada sölemişti hemşire o fitil geri gelebilir sıkıntısız die yani olumlu düşün seni çok iyi anlıyorum her şeyi takabiliyoruz ama içini ferah tut canım pozitif haberleer alalım sağlıkla ilerlesinBenim de başta daha az dışarı geliyordu fitil ama artık daha çok geliyor, sanki geçen haftaya göre daha az ittirebiliyorum vajina daraldı gibi hissediyorum. E boşuna kullandım ben bunu hissi var bende de
canım senin test sonucun için geldim 3. Gün embriyosu 5. Gün embriyosu gibi olmuyor.. veeeee pozitifsin.Arkadaşlar benim sonucum çıktı 15,48 negatif mi pozitif mi bilmiyorumdoktorum geç yerleşme olabilir dedi ama bilmiyorum
Kalp atışı durdu onyüzdencanım inşallah ikisi de tutar, ilkinde neden kürtaj olmak zorunda kaldın?
Canımm sağolasın çok aminnnnYok canım banada sölemişti hemşire o fitil geri gelebilir sıkıntısız die yani olumlu düşün seni çok iyi anlıyorum her şeyi takabiliyoruz ama içini ferah tut canım pozitif haberleer alalım sağlıkla ilerlesin
Aynen bana da 20 dk uzan yeter diye söylediler ama çamaşırınızda akıntısı gelebilir bi sorun olmaz diye söylemişlerdi. Bence vücudumuz yeteri kadar alıyordur onu zatenBen de progestan fitili koyuyorum bir saat sonra kalkıyorum tuvalete gıttıgımde goruyorum klozette parcalarını. Vucut emmiyor mu bosuna mı koyuyorum yani yarım saat uzanın yeter denmişti
Beş üzeri pozitif canım inşallah geç tutunuyordur miniğinArkadaşlar benim sonucum çıktı 15,48 negatif mi pozitif mi bilmiyorumdoktorum geç yerleşme olabilir dedi ama bilmiyorum
Ay inşaallah ya herkes ona dikkat et buna dikkat et dıyor bız de herseyı sorgulamaya başladık. Şu gunler hemencecık gecse, pozitifi gorsek keskeAynen bana da 20 dk uzan yeter diye söylediler ama çamaşırınızda akıntısı gelebilir bi sorun olmaz diye söylemişlerdi. Bence vücudumuz yeteri kadar alıyordur onu zaten
İnşallah canım benim öyledirBeş üzeri pozitif canım inşallah geç tutunuyordur miniğin
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah güzel artarcanım senin test sonucun için geldim 3. Gün embriyosu 5. Gün embriyosu gibi olmuyor.. veeeee pozitifsin.Önemli olan artışı hayırlı olsun Rabbim güzel artışlarını da göstersin
Bende dün transfer oldum lekelenme oldu ewde sonra dewam etmedi doktora yazdım bugün çok normal olabilir dinlen ilaçlarını kullan dedi içini refah tut canımDün transfer oldum kızlar bi saat kadar önce idrarımı yaptığımda tuvalette ince iplik seklinde cok küçük üç minik parca vardı. Sizce bu normal mipeçetede lekelenme falan yok sadece böyle bi sey gördüm sizce normal mi bu yoksa minik embriyolarım bırakmış mıdır beni
Ben de oksapar ve asprınBen ecopirin alıyorum canım bir de oksapar vuruluyorum
Ayyy yerim o minişleriiiiMinişlerim basımı çok donduruyorsunuz:)
Ben bir defa alıyorum canımKızlar coraspin 100 mg günde iki defa alan var mı merak ettim bir ben mi böyle alıyorum
Kullanıyorum canım günde 3 kere. Ondan olabilir evetCanım fitil filan kullanıyorsan ondan kaynaklıdır çünkü benim fitilden beri hep öyle ipliksi şeyler görünüyor lavaboda