2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben de progestan fitili koyuyorum bir saat sonra kalkıyorum tuvalete gıttıgımde goruyorum klozette parcalarını. Vucut emmiyor mu bosuna mı koyuyorum yani yarım saat uzanın yeter denmişti
Kacıncı gununuz basta bana da oyle oluyordu 16.gunum pozıtıfım sönürüyolar nadir geri geliyor
Ama ben basta sormustum o ıhtıyacını alıyor demıstı doktor

Benim de başta daha az dışarı geliyordu fitil ama artık daha çok geliyor, sanki geçen haftaya göre daha az ittirebiliyorum vajina daraldı gibi hissediyorum. E boşuna kullandım ben bunu hissi var bende de

Benim de başta daha az dışarı geliyordu fitil ama artık daha çok geliyor, sanki geçen haftaya göre daha az ittirebiliyorum vajina daraldı gibi hissediyorum. E boşuna kullandım ben bunu hissi var bende de
Yok canım banada sölemişti hemşire o fitil geri gelebilir sıkıntısız die yani olumlu düşün seni çok iyi anlıyorum her şeyi takabiliyoruz ama içini ferah tut canım pozitif haberleer alalım sağlıkla ilerlesin

Arkadaşlar benim sonucum çıktı 15,48 negatif mi pozitif mi bilmiyorum doktorum geç yerleşme olabilir dedi ama bilmiyorum
canım senin test sonucun için geldim 3. Gün embriyosu 5. Gün embriyosu gibi olmuyor.. veeeee pozitifsin. Önemli olan artışı hayırlı olsun Rabbim güzel artışlarını da göstersin

Ben de progestan fitili koyuyorum bir saat sonra kalkıyorum tuvalete gıttıgımde goruyorum klozette parcalarını. Vucut emmiyor mu bosuna mı koyuyorum yani yarım saat uzanın yeter denmişti
Aynen bana da 20 dk uzan yeter diye söylediler ama çamaşırınızda akıntısı gelebilir bi sorun olmaz diye söylemişlerdi. Bence vücudumuz yeteri kadar alıyordur onu zaten

Aynen bana da 20 dk uzan yeter diye söylediler ama çamaşırınızda akıntısı gelebilir bi sorun olmaz diye söylemişlerdi. Bence vücudumuz yeteri kadar alıyordur onu zaten
Ay inşaallah ya herkes ona dikkat et buna dikkat et dıyor bız de herseyı sorgulamaya başladık. Şu gunler hemencecık gecse, pozitifi gorsek keske

Bende dün transfer oldum lekelenme oldu ewde sonra dewam etmedi doktora yazdım bugün çok normal olabilir dinlen ilaçlarını kullan dedi içini refah tut canım

Kizlar iyi akşamlar bugün transfer gününü saymazsak 10. Günüm pazartesi test günüm acaba acile gitsem test yapsam kanda cikarmi dayanamayacagim. 2 adet dondurulmuş 3.gun embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…