2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba transferinin 4. Günündeyim
Progestan fitili koyarken vajinanın kenarları sertleşmiş ve daralmış gibi hissediyorum.
Nedeni ne olabilir böyle bir durum yaşayan var mı

Hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına alıp kokusunu içine çekmek nasip etsin çok sevindim sağlıkla kucağına al evladını Allah'ım hepinizin kucaklarıni doldursun hamile kadının duası kabul olur bizlere de dua edin

Bana duphastonu aşılama yaptırdığım zaman vermişlerdi nedenini sorduğumda bebek oluştuğunda rahminize tutunsun diye demişlerdi canım

Aay inşallah tutunur sağlıkla kucağına alırsın inşallah haber ederseniz çok sevinirim

Bana duphastonu aşılama yaptırdığım zaman vermişlerdi nedenini sorduğumda bebek oluştuğunda rahminize tutunsun diye demişlerdi canım
Anladım canım ayyy içim rahatladı netten baktım gebeliktede veriliyormuş ama baştan verilmeyince bi panik oldum şimdi geçti çok saol canım sende sağlıkla al bebişini kucana

Arkadaşlar benim sonucum çıktı 15,48 negatif mi pozitif mi bilmiyorum doktorum geç yerleşme olabilir dedi ama bilmiyorum

Kızlar merhaba transferinin 4. Günündeyim
Progestan fitili koyarken vajinanın kenarları sertleşmiş ve daralmış gibi hissediyorum.
Nedeni ne olabilir böyle bir durum yaşayan var mı
Fitille alakalı korkma hemen hemen herkeste oluyo bende hamile olmama ragmen halen var daralma canim pozitif haber alırsin inşaAllah sende

Anladım canım ayyy içim rahatladı netten baktım gebeliktede veriliyormuş ama baştan verilmeyince bi panik oldum şimdi geçti çok saol canım sende sağlıkla al bebişini kucana
Amiiin canım her şeyden korkar hale geliyo insan çok iyi anlıyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Arkadaşlar benim sonucum çıktı 15,48 negatif mi pozitif mi bilmiyorum doktorum geç yerleşme olabilir dedi ama bilmiyorum
Hamilesin hayırlı olsun canım ama değerin düşük ama inşallah artar burada o kadar çok okudum ki değeri düşük olup sora katlaya katlaya Yükselen ... Doktorlar öyle biraz tutumlu davranıyorlar dua edelim Allah büyük .. künfe ye Kün

Fitille alakalı korkma hemen hemen herkeste oluyo bende hamile olmama ragmen halen var daralma canim pozitif haber alırsin inşaAllah sende
Yaa inşallah çok teşekkür ederim
Ben bu süreçte herne kadar vücudumu dinlemicem desem bile ister istemez şüphede kalıyorum
İnşallah sizde bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Yaa inşallah çok teşekkür ederim
Ben bu süreçte herne kadar vücudumu dinlemicem desem bile ister istemez şüphede kalıyorum
İnşallah sizde bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ben de progestan fitili koyuyorum bir saat sonra kalkıyorum tuvalete gıttıgımde goruyorum klozette parcalarını. Vucut emmiyor mu bosuna mı koyuyorum yani yarım saat uzanın yeter denmişti

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah temenni ettiğimiz gibi olur

Amin canım çok teşekkür ederim. Etmez miyim gerçekten yürekten dua ediyorum hepiniz için. Tez zamanda sağlıkla kucaklarımıza bebeklerimizi hepimiz alırız inşallah

Canım fitil filan kullanıyorsan ondan kaynaklıdır çünkü benim fitilden beri hep öyle ipliksi şeyler görünüyor lavaboda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…