2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar çok üzgünüm. 9 ağustos transferim yapıldı çift embriyo (3. Gün embriyosu) Normalde test günüm 21 ağustos pazartesi ama dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Olsa en azından silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum 🥺 çok üzüldüm

Kızlar benim 10. Günüm 8. Gün beta değerim sınırda 6.91 çıkmıştı bugün düşmüş tekrar doktorum progestanı bırak regl olucaksın bitince gel tekrar dedi. 2. Denemedi negatif oldu anlayacağınız .. Hamile olanların evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum bekleyenleri Rabbim bu yolda annelikle mükafatlandırsın inşAllah. Kimin duası kabul olur belli olmaz lütfen banada dua eder misiniz ismim başak❤️
Başak canım hayırlısı böyleymiş, Rabbim bekletiyorsa daha iyisine daha sağlıklısına hazırlıyordur inşaallah ❤️ Dualarımız seninle 🌸

Kızlar çok üzgünüm. 9 ağustos transferim yapıldı çift embriyo (3. Gün embriyosu) Normalde test günüm 21 ağustos pazartesi ama dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Olsa en azından silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum 🥺 çok üzüldüm
Canım dur henüz kendini üzme, geç tutunmuştur belki ve beta idrarda belli olacak kadar yükselmemiştir belki..

İnşallah canım bana herhangi bir hap takviyesi vermediler ekstra olarak. İyi düşünmeye çalışıyorum demek ki içerde bir oluşum var diyorum inşallah hepimiz pozitif haberini alırız🥰🙏🏼
Aminnn. Canımm sen henüz test yaptırmadığın için olabilir kuzumm doktor biliyordur iyi bir doktorsa zaten senin rahmini tedavini ona göre ilaç verir veyahut vermez ama benim tam regli günüme denk geldiği için belkide hapı vermiştir die düşündüm sende de kesmişler mesela canım kan sulandırıcı hapı oda iyi bol bol istirahat et bebeklerine sarıl pozitif haberini al sağlıcakla ilerlesin canımm Çok Aminnn🙏🦋🐬

Allah razı olsun çok sağ ol.. Allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürsün daha fazla bekletip, uğraştırmasın 🙏🏻 1 embriyo var elimizde bakalım yarın arayıp ne diyecekler inşallah güzel haberler alırız cuma hürmetine 😭
Benim de kontrole giderken hep 4 yumurta kesesi göründü boyları hemen hemen aynı gibiydi ama 3 tanesi boş çıktı 1 tanesi olgun çıktı o da dollendi çok şükür transfer de yapıldı sonucu bekliyorum insallah olumlu olur ben de çok ağlamıştım çok üzülmüştüm ama elimizden bir şey gelmiyor umarım o 1 tane embriyo gelişir ve transferiniz yapılır sizi çok iyi anlıyorum o kadar emek veriyoruz herkes çift çift koydururken ben 1 tanenin döllenmesine o kadar çok sevindim ki olacak olduktan sonra 1 tane de yeter Allah çabalarımızı karşılıksız bırakmasın siz de üzmeyin kendinizi artık 🙏🏻🙏🏻

Tatlım sabah ilk idrarla mı yaptın testi ?

Öyle yapma sen. Benim dün kanda pozitif çıktı mesela eve geldim daha öğle vakti olmadan idrarla da bakayım dedim negatif çıktı . Ama bu sabah ilk idrarla yaptım ve pozitif çıktı
İnşallah benim de öyledir🤲🏻 umudumu yüksek tutmaya devam edicem. İnşallah pazartesi kan testinde mutlu haberi alırım

Kızlar benim 10. Günüm 8. Gün beta değerim sınırda 6.91 çıkmıştı bugün düşmüş tekrar doktorum progestanı bırak regl olucaksın bitince gel tekrar dedi. 2. Denemedi negatif oldu anlayacağınız .. Hamile olanların evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum bekleyenleri Rabbim bu yolda annelikle mükafatlandırsın inşAllah. Kimin duası kabul olur belli olmaz lütfen banada dua eder misiniz ismim başak❤️
Canım benim ederiz tabi. Moralini bozma. Emin ol her şey zamanını bekliyor. En doğru zamanda bebeğin sana gelecektir buna inan. Hayat böyle bazen yokuş tırmanıyoruz bazen düz yolda yürüyoruz. Biraz dinlen sonra yeniden başla ama asla umudunu kesme

İnşaAllah amin 🤲 herşeyin vakti zamanı var canım bir bakmışsın anlamadan bebişi kucağına almışsın Rabbim tez zamanda seni de bir bebek ile rızıklandırsın 🤲

X