- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 34
Başak canım hayırlısı böyleymiş, Rabbim bekletiyorsa daha iyisine daha sağlıklısına hazırlıyordur inşaallahKızlar benim 10. Günüm 8. Gün beta değerim sınırda 6.91 çıkmıştı bugün düşmüş tekrar doktorum progestanı bırak regl olucaksın bitince gel tekrar dedi. 2. Denemedi negatif oldu anlayacağınız .. Hamile olanların evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum bekleyenleri Rabbim bu yolda annelikle mükafatlandırsın inşAllah. Kimin duası kabul olur belli olmaz lütfen banada dua eder misiniz ismim başak
Hayırlı olsun çok sevindim darısı basimiza insallahCanım çok teşekkür ederim amin hepimizin inşallah
Canım dur henüz kendini üzme, geç tutunmuştur belki ve beta idrarda belli olacak kadar yükselmemiştir belki..Kızlar çok üzgünüm. 9 ağustos transferim yapıldı çift embriyo (3. Gün embriyosu) Normalde test günüm 21 ağustos pazartesi ama dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Olsa en azından silik de olsa çıkardı diye düşünüyorumçok üzüldüm
Aminnn canım benimÇok sağol canım içim ferahlatıyor bunları duyunca başkalarındanhepimiz sağlıkla kucaklarıma alalım işallah rabbim dualarımızı kabul etsin
AmiiinnnLekelenme yokken keşke bi lekenlenme görsem de sevinsem diyodum ama görünce öyle olmuyor ne yazık ki insan çok korkuyo bilmediği için amin rabbim hepimizin içine ferahlık versin pozitif sonuçlar versin inşallah
Aminnn. Canımm sen henüz test yaptırmadığın için olabilir kuzumm doktor biliyordur iyi bir doktorsa zaten senin rahmini tedavini ona göre ilaç verir veyahut vermez ama benim tam regli günüme denk geldiği için belkide hapı vermiştir die düşündüm sende de kesmişler mesela canım kan sulandırıcı hapı oda iyi bol bol istirahat et bebeklerine sarıl pozitif haberini al sağlıcakla ilerlesin canımm Çok Aminnnİnşallah canım bana herhangi bir hap takviyesi vermediler ekstra olarak. İyi düşünmeye çalışıyorum demek ki içerde bir oluşum var diyorum inşallah hepimiz pozitif haberini alırız
Benim de kontrole giderken hep 4 yumurta kesesi göründü boyları hemen hemen aynı gibiydi ama 3 tanesi boş çıktı 1 tanesi olgun çıktı o da dollendi çok şükür transfer de yapıldı sonucu bekliyorum insallah olumlu olur ben de çok ağlamıştım çok üzülmüştüm ama elimizden bir şey gelmiyor umarım o 1 tane embriyo gelişir ve transferiniz yapılır sizi çok iyi anlıyorum o kadar emek veriyoruz herkes çift çift koydururken ben 1 tanenin döllenmesine o kadar çok sevindim ki olacak olduktan sonra 1 tane de yeter Allah çabalarımızı karşılıksız bırakmasın siz de üzmeyin kendinizi artıkAllah razı olsun çok sağ ol.. Allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürsün daha fazla bekletip, uğraştırmasın1 embriyo var elimizde bakalım yarın arayıp ne diyecekler inşallah güzel haberler alırız cuma hürmetine
Amin inşallah ikiside sağlıklı tutarCanımm geçmiş olsun öncelikle, bu defa hayırla ve sağlıkla sonuçlanacak inşaallahİkimiz de aynı gün 5. gün çift embriyo transferi olmuşuz
Tatlım sabah ilk idrarla mı yaptın testi ?Kızlar çok üzgünüm. 9 ağustos transferim yapıldı çift embriyo (3. Gün embriyosu) Normalde test günüm 21 ağustos pazartesi ama dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Olsa en azından silik de olsa çıkardı diye düşünüyorumçok üzüldüm
Hayır ilk idrarla yapmadım. 9. Gün olunca farketmez diye düşündüm.Tatlım sabah ilk idrarla mı yaptın testi ?
Öyle yapma sen. Benim dün kanda pozitif çıktı mesela eve geldim daha öğle vakti olmadan idrarla da bakayım dedim negatif çıktı . Ama bu sabah ilk idrarla yaptım ve pozitif çıktıHayır ilk idrarla yapmadım. 9. Gün olunca farketmez diye düşündüm.
İnşallah benim de öyledirÖyle yapma sen. Benim dün kanda pozitif çıktı mesela eve geldim daha öğle vakti olmadan idrarla da bakayım dedim negatif çıktı . Ama bu sabah ilk idrarla yaptım ve pozitif çıktı
İnşallah canım benim. Rabbim hepimizi sevindirsinİnşallah benim de öyledirumudumu yüksek tutmaya devam edicem. İnşallah pazartesi kan testinde mutlu haberi alırım
Ben de ben deNe çok öğretmen var. Ben de öğretmenim
Canım benim ederiz tabi. Moralini bozma. Emin ol her şey zamanını bekliyor. En doğru zamanda bebeğin sana gelecektir buna inan. Hayat böyle bazen yokuş tırmanıyoruz bazen düz yolda yürüyoruz. Biraz dinlen sonra yeniden başla ama asla umudunu kesmeKızlar benim 10. Günüm 8. Gün beta değerim sınırda 6.91 çıkmıştı bugün düşmüş tekrar doktorum progestanı bırak regl olucaksın bitince gel tekrar dedi. 2. Denemedi negatif oldu anlayacağınız .. Hamile olanların evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum bekleyenleri Rabbim bu yolda annelikle mükafatlandırsın inşAllah. Kimin duası kabul olur belli olmaz lütfen banada dua eder misiniz ismim başak
İnşaAllah aminKızlar benim 10. Günüm 8. Gün beta değerim sınırda 6.91 çıkmıştı bugün düşmüş tekrar doktorum progestanı bırak regl olucaksın bitince gel tekrar dedi. 2. Denemedi negatif oldu anlayacağınız .. Hamile olanların evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum bekleyenleri Rabbim bu yolda annelikle mükafatlandırsın inşAllah. Kimin duası kabul olur belli olmaz lütfen banada dua eder misiniz ismim başak
ÖzeleğitimAy senin branşın ne tatlım