2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Çok sağol canım içim ferahlatıyor bunları duyunca başkalarından hepimiz sağlıkla kucaklarıma alalım işallah rabbim dualarımızı kabul etsin

Bende lekelenme yok henüz bende yok dye tedirgin olmaya başladım.
Rabbim güzel sonuçlar versin inşallah

Maşallah canım alkali kucağına almayı nasip etsin işallah

İnşallah olumlu olur yine embryo varmış benim yalnızca bir tane embriyom var ilk deneme 6 gün dondurulmuş olmazsa şansım yok

Amin inşallah çok ümidim yok çünkü bugünde evde test yaptım çok silik çıktı ama bakalım inşallah
Takılma sen şimdi o teste kan vermişsin şimdi dua zamanı hadi bakalım inşaAllah güzel olacak herşey

Bu yola çıkarken olumlu haberler gibi olumsuz haberlerede kendimizi hazırlıyoruz benim de muhtemelen değerim düşük hakkımızda hep hayırlısını sağlıklısını diledik rabbim en kosa zamanda en güzel şekliyle bütün isteyenlere o güzel haberi alıp sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

İnşallaj
Sonuçta bir embriyo lazım. Ben çok gördüm son kalan tek embriyo ile gebe kalan. Bunların arasına sen de katılırsın inşallah
Amin inşallah hepimiz yüzü güler inşallah

İnşallah canım bana herhangi bir hap takviyesi vermediler ekstra olarak. İyi düşünmeye çalışıyorum demek ki içerde bir oluşum var diyorum inşallah hepimiz pozitif haberini alırız

Bende lekelenme yok henüz bende yok dye tedirgin olmaya başladım.
Rabbim güzel sonuçlar versin inşallah
Lekelenme yokken keşke bi lekenlenme görsem de sevinsem diyodum ama görünce öyle olmuyor ne yazık ki insan çok korkuyo bilmediği için amin rabbim hepimizin içine ferahlık versin pozitif sonuçlar versin inşallah

Ahh kuzum yaa kıyamam sana, mutlulukların en büyüğünü haketmişsin sen şimdi her anın, her gelişmenin tadını çıkar

Canımm geçmiş olsun öncelikle, bu defa hayırla ve sağlıkla sonuçlanacak inşaallah İkimiz de aynı gün 5. gün çift embriyo transferi olmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…