- 21 Aralık 2020
- 68
- 64
- 34
Çok sağol canım içim ferahlatıyor bunları duyunca başkalarındanCanım benim doktorumda sölemişti ilk iki üç gün olabilir die bendede ilk gün hatta pette görmüştüm eve geldimde sanırım kan vardı mesela bozuk para büyüklüğünde sıkıntısız yani içini ferah tut pozitifleri aldığın gün gelsin sağlıcakla
Bende lekelenme yok henüz bende yok dye tedirgin olmaya başladım.4 gündür süren lekelenme neden olur acaba bilginiz var mı? Yaşayan var mı bunu? Transferin 7.gününden beri devam ediyo. Soruyorum hemşireye normal diyo başka da bişey demiyolar. Bazısına progesteron düzeyini arttırmışlar 3 defa sordum bişey demediler. Artık sinirim bozuldu her tuvalete gidişimde kahverengi akıntı görmekten.
MaşallahKızlar bugün transferimin 10. günü tekrar beta hcg bakıldı kanda. Değerim 207 olmuş. İkiye katlamış iki günde. Doktorum çok iyi olduğunu söyledi. İki gün sonra tekrar kan testi yaptıracağım. Rabbim 15 yıl sonra yüzümü bu defa güldürdü bunu ta başımdan beri hissediyorum
İnşallah olumlu olur yine embryo varmış benim yalnızca bir tane embriyom var ilk deneme 6 gün dondurulmuş olmazsa şansım yokMerhaba kızlar ilk tüp bebek 3. Gün embriyosu tuttu 8. Haftada kürtaj oldum 15 ağustosta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldu bugün 3. Günüm ilk günden beri kasık bel ağrısı var dün aşırı mide bulantısı vardı bunlar ilaçların yan etkisidir diye düşünüyorum test tarihim 24 agustos beklemek çok zor herkes inşallah pozitif sonuç alır
Amin canım hepimize inşallahMaşallahcanım alkali kucağına almayı nasip etsin işallah
Ay ben heyecanlandım şimdi senin yerine kız inşaAllah güzel sonuçlarını bekliyoruzBenimde bugün 10. Günü test vermeye gidiyorum banada dua edin
Sonuçta bir embriyo lazım. Ben çok gördüm son kalan tek embriyo ile gebe kalan. Bunların arasına sen de katılırsın inşallahİnşallah olumlu olur yine embryo varmış benim yalnızca bir tane embriyom var ilk deneme 6 gün dondurulmuş olmazsa şansım yok
Amin inşallah çok ümidim yok çünkü bugünde evde test yaptım çok silik çıktı ama bakalım inşallahAy ben heyecanlandım şimdi senin yerine kız inşaAllah güzel sonuçlarını bekliyoruz
İnşallah güzel haberler veririmRabbim yüzünü güldürsün sonucunu bekliyoruz sabırsızlıkl
Takılma sen şimdi o teste kan vermişsin şimdi dua zamanı hadi bakalım inşaAllah güzel olacak herşeyAmin inşallah çok ümidim yok çünkü bugünde evde test yaptım çok silik çıktı ama bakalım inşallah
Bu yola çıkarken olumlu haberler gibi olumsuz haberlerede kendimizi hazırlıyoruz benim de muhtemelen değerim düşük hakkımızda hep hayırlısını sağlıklısını diledik rabbim en kosa zamanda en güzel şekliyle bütün isteyenlere o güzel haberi alıp sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahKızlar benim 10. Günüm 8. Gün beta değerim sınırda 6.91 çıkmıştı bugün düşmüş tekrar doktorum progestanı bırak regl olucaksın bitince gel tekrar dedi. 2. Denemedi negatif oldu anlayacağınız .. Hamile olanların evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum bekleyenleri Rabbim bu yolda annelikle mükafatlandırsın inşAllah. Kimin duası kabul olur belli olmaz lütfen banada dua eder misiniz ismim başak
Kazen abiye mesaj at canım durumu izah et ben etiket yapmıştım görmedi galibaben yapmaya çalıştım ama tam beceremedim yardımcı olabilecek varsa çok isterim yapmak
Sonuçta bir embriyo lazım. Ben çok gördüm son kalan tek embriyo ile gebe kalan. Bunların arasına sen de katılırsın inşalla
Kazen abiye mesaj at canım durumu izah et ben etiket yapmıştım görmedi galiba
Amin inşallah hepimiz yüzü güler inşallahSonuçta bir embriyo lazım. Ben çok gördüm son kalan tek embriyo ile gebe kalan. Bunların arasına sen de katılırsın inşallah
Embriyom yoktu sıfırdan yeni tedavi başladık inşallah hepimiz pozitif haberler alırızİnşallah olumlu olur yine embryo varmış benim yalnızca bir tane embriyom var ilk deneme 6 gün dondurulmuş olmazsa şansım yok
İnşallah canım bana herhangi bir hap takviyesi vermediler ekstra olarak. İyi düşünmeye çalışıyorum demek ki içerde bir oluşum var diyorum inşallah hepimiz pozitif haberini alırızCanım benim bendede transferden sonra 9. Günü biraz yürümüştüm normale göre fazla hareket ettmiştim Test yaptırmak için evden mecbur çıkmıştım o gün regli günüme denk geliyordu akşamına kasıklarımda hafif ağrılar başladı çok hafif bir lekelenme oldu akıntıyla ama çok azdı hemen doktoru aradım istihrahat et dedi ecoprini kesti iğneye devam duphaston die bir hap verdi progestan hormonu salgılıyormuş
Sende dinlenmeye çalış yerleşmedir İnşallah pozitif düşünelim sağlıkla ilerlesin diyelim umarım olumlu sonuçlarla devam et
Lekelenme yokken keşke bi lekenlenme görsem de sevinsem diyodum ama görünce öyle olmuyor ne yazık ki insan çok korkuyo bilmediği için amin rabbim hepimizin içine ferahlık versin pozitif sonuçlar versin inşallahBende lekelenme yok henüz bende yok dye tedirgin olmaya başladım.
Rabbim güzel sonuçlar versin inşallah
Ben direk bahsedince var sanmıştım çok zorlu süreçler maddi manevi rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin kolaylıkla kimsenin kucağını boş bırakmasınEmbriyom yoktu sıfırdan yeni tedavi başladık inşallah hepimiz pozitif haberler alırız
Ahh kuzum yaa kıyamam sana, mutlulukların en büyüğünü haketmişsin sen şimdi her anın, her gelişmenin tadını çıkarAmin canım benim. O kadar çok şükrediyorum kiBebeğimi ya da bebeklerimi (ikiz de olabilirmiş) kucağıma aldığımda da son nefesimde de şükrüme devam edeceğim. Ben 15 yıl çok yol yürüdüm bebek sahibi olabilmek için o nedenle hepinizin en ufak üzüntüsünü ya da sevincini ta kalbimde hissedebiliyorum. Rabbim anne olmak isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah.
Ayyy hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmBenimde bugün 10. Günü test vermeye gidiyorum banada dua edin
Canımm geçmiş olsun öncelikle, bu defa hayırla ve sağlıkla sonuçlanacak inşaallahMerhaba kızlar ilk tüp bebek 3. Gün embriyosu tuttu 8. Haftada kürtaj oldum 15 ağustosta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldu bugün 3. Günüm ilk günden beri kasık bel ağrısı var dün aşırı mide bulantısı vardı bunlar ilaçların yan etkisidir diye düşünüyorum test tarihim 24 agustos beklemek çok zor herkes inşallah pozitif sonuç alır