2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba transferinin 4. Günündeyim
Progestan fitili koyarken vajinanın kenarları sertleşmiş ve daralmış gibi hissediyorum.
Nedeni ne olabilir böyle bir durum yaşayan var mı

Amin canım benim. O kadar çok şükrediyorum ki 🤲🤲🤲 Bebeğimi ya da bebeklerimi (ikiz de olabilirmiş) kucağıma aldığımda da son nefesimde de şükrüme devam edeceğim. Ben 15 yıl çok yol yürüdüm bebek sahibi olabilmek için o nedenle hepinizin en ufak üzüntüsünü ya da sevincini ta kalbimde hissedebiliyorum. Rabbim anne olmak isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına alıp kokusunu içine çekmek nasip etsin çok sevindim sağlıkla kucağına al evladını Allah'ım hepinizin kucaklarıni doldursun hamile kadının duası kabul olur 🤲🤲🤲 bizlere de dua edin

Arkadaşlar benimde kafama takıldı doktor bana duphaston die bi ilaç verdi adet olmayanlar için söktürücü gebe olanlar için progesteron salgılıyormuş Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş ayy panik oldum şimdi baktım netten bilginiz varmı 🙏🦋🐬
Bana duphastonu aşılama yaptırdığım zaman vermişlerdi nedenini sorduğumda bebek oluştuğunda rahminize tutunsun diye demişlerdi canım

Benim de kontrole giderken hep 4 yumurta kesesi göründü boyları hemen hemen aynı gibiydi ama 3 tanesi boş çıktı 1 tanesi olgun çıktı o da dollendi çok şükür transfer de yapıldı sonucu bekliyorum insallah olumlu olur ben de çok ağlamıştım çok üzülmüştüm ama elimizden bir şey gelmiyor umarım o 1 tane embriyo gelişir ve transferiniz yapılır sizi çok iyi anlıyorum o kadar emek veriyoruz herkes çift çift koydururken ben 1 tanenin döllenmesine o kadar çok sevindim ki olacak olduktan sonra 1 tane de yeter Allah çabalarımızı karşılıksız bırakmasın siz de üzmeyin kendinizi artık 🙏🏻🙏🏻
Aay inşallah tutunur sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 haber ederseniz çok sevinirim

Bana duphastonu aşılama yaptırdığım zaman vermişlerdi nedenini sorduğumda bebek oluştuğunda rahminize tutunsun diye demişlerdi canım
Anladım canım ayyy içim rahatladı netten baktım gebeliktede veriliyormuş ama baştan verilmeyince bi panik oldum şimdi geçti çok saol canım sende sağlıkla al bebişini kucana 🙏🦋🐬

Kızlar merhaba transferinin 4. Günündeyim
Progestan fitili koyarken vajinanın kenarları sertleşmiş ve daralmış gibi hissediyorum.
Nedeni ne olabilir böyle bir durum yaşayan var mı
Fitille alakalı korkma hemen hemen herkeste oluyo bende hamile olmama ragmen halen var daralma canim pozitif haber alırsin inşaAllah sende🥰

Anladım canım ayyy içim rahatladı netten baktım gebeliktede veriliyormuş ama baştan verilmeyince bi panik oldum şimdi geçti çok saol canım sende sağlıkla al bebişini kucana 🙏🦋🐬
Amiiin canım her şeyden korkar hale geliyo insan çok iyi anlıyorum hakkımızda hayırlısı olsun🙏🏼🌸

Arkadaşlar benim sonucum çıktı 15,48 negatif mi pozitif mi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ doktorum geç yerleşme olabilir dedi ama bilmiyorum
Hamilesin hayırlı olsun canım ama değerin düşük ama inşallah artar burada o kadar çok okudum ki değeri düşük olup sora katlaya katlaya Yükselen ... Doktorlar öyle biraz tutumlu davranıyorlar dua edelim Allah büyük .. künfe ye Kün

Fitille alakalı korkma hemen hemen herkeste oluyo bende hamile olmama ragmen halen var daralma canim pozitif haber alırsin inşaAllah sende🥰
Yaa inşallah çok teşekkür ederim 🤗
Ben bu süreçte herne kadar vücudumu dinlemicem desem bile ister istemez şüphede kalıyorum 😂
İnşallah sizde bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🩷

Yaa inşallah çok teşekkür ederim 🤗
Ben bu süreçte herne kadar vücudumu dinlemicem desem bile ister istemez şüphede kalıyorum 😂
İnşallah sizde bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🩷
Ben de progestan fitili koyuyorum bir saat sonra kalkıyorum tuvalete gıttıgımde goruyorum klozette parcalarını. Vucut emmiyor mu bosuna mı koyuyorum yani yarım saat uzanın yeter denmişti🥹

Hamilesin hayırlı olsun canım ama değerin düşük ama inşallah artar burada o kadar çok okudum ki değeri düşük olup sora katlaya katlaya Yükselen ... Doktorlar öyle biraz tutumlu davranıyorlar dua edelim Allah büyük .. künfe ye Kün
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah temenni ettiğimiz gibi olur🥰

Hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına alıp kokusunu içine çekmek nasip etsin çok sevindim sağlıkla kucağına al evladını Allah'ım hepinizin kucaklarıni doldursun hamile kadının duası kabul olur 🤲🤲🤲 bizlere de dua edin
Amin canım çok teşekkür ederim. Etmez miyim gerçekten yürekten dua ediyorum hepiniz için. Tez zamanda sağlıkla kucaklarımıza bebeklerimizi hepimiz alırız inşallah 🤲🤲

Dün transfer oldum kızlar bi saat kadar önce idrarımı yaptığımda tuvalette ince iplik seklinde cok küçük üç minik parca vardı. Sizce bu normal mi:KK43: peçetede lekelenme falan yok sadece böyle bi sey gördüm sizce normal mi bu yoksa minik embriyolarım bırakmış mıdır beni😭
Canım fitil filan kullanıyorsan ondan kaynaklıdır çünkü benim fitilden beri hep öyle ipliksi şeyler görünüyor lavaboda 🙄

X