Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim bize de nasip etsin inşallahİlk denemem çok şükür teşekkür ederim :)
AmiiinnnRabbim bize de nasip etsin inşallah
Ahhh canım benim ne güzel bir haber bu Allahım sonuna kadar böyle güzel geçmesini nasip etsin ve bebeğini kucakladığında mis kokusunu içine çekerek şükür duaları etKızlar bugün transferimin 10. günü tekrar beta hcg bakıldı kanda. Değerim 207 olmuş. İkiye katlamış iki günde. Doktorum çok iyi olduğunu söyledi. İki gün sonra tekrar kan testi yaptıracağım. Rabbim 15 yıl sonra yüzümü bu defa güldürdü bunu ta başımdan beri hissediyorum
Üç dört saat sıvı tüketme canım ama en güzeli sabah ilk idrar tabi ben transfer günü hariç 7.gun normal kaset testte öğrendimAslında varsa erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyormama sanırım sabah ilk idrarla yapılıyor dimi o
maşAllaaahhhh Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsinnnKızlar bugün transferimin 10. günü tekrar beta hcg bakıldı kanda. Değerim 207 olmuş. İkiye katlamış iki günde. Doktorum çok iyi olduğunu söyledi. İki gün sonra tekrar kan testi yaptıracağım. Rabbim 15 yıl sonra yüzümü bu defa güldürdü bunu ta başımdan beri hissediyorum
Sağlıkla devam etsin inşallah belki bende bugün alıp yarın sabah ilk idrarla yaparım korkumu yenebilirsemÜç dört saat sıvı tüketme canım ama en güzeli sabah ilk idrar tabi ben transfer günü hariç 7.gun normal kaset testte öğrendim
Amin canım benim. O kadar çok şükrediyorum ki Bebeğimi ya da bebeklerimi (ikiz de olabilirmiş) kucağıma aldığımda da son nefesimde de şükrüme devam edeceğim. Ben 15 yıl çok yol yürüdüm bebek sahibi olabilmek için o nedenle hepinizin en ufak üzüntüsünü ya da sevincini ta kalbimde hissedebiliyorum. Rabbim anne olmak isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah.Ahhh canım benim ne güzel bir haber bu Allahım sonuna kadar böyle güzel geçmesini nasip etsin ve bebeğini kucakladığında mis kokusunu içine çekerek şükür duaları et
Tesekkurler kayısı alayım ben de :)Kuzum az ıkınmayla bir şey olmaz rahat ol. Ben sabah akşam bir kaç tane kayısı yiyorum, bol yeşillik ve mutlaka 3 lt su. Bana iyi geldi, istersensen sende bir dene, geçmiş olsun
Amin canım benim. Senin de bebeğin sağlıcakla dünyaya gelir inşallah.maşAllaaahhhh Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsinnn
Soyledım doktora bır sey vermedı kayısı kefır vs dedıBen riske atmıyorum duphalac süspansiyon kullanıyorum ise yarıyor canım
Rabbim yüzünü güldürsün sonucunu bekliyoruz sabırsızlıklBenimde bugün 10. Günü test vermeye gidiyorum banada dua edin
Benmde yok perşmbe kalp atişini duycam inşaAllah bakalım ondan sonra başlarmi bilmiyorum herlde olmaz buzamna kadr olmadıysa şanslı oluruz valla1 Ağustos transfer bulantı vs yok bende
Bayağı erken çağırmış kalp atışı için ben bugün kendi doktoruma gittim kese görmek için şu an 5 haftalık uyumlu keseler iki hafta sonra kalp atışı duyulur dedi sizin kalp atışı kaç haftaya denk geliyorBenmde yok perşmbe kalp atişini duycam inşaAllah bakalım ondan sonra başlarmi bilmiyorum herlde olmaz buzamna kadr olmadıysa şanslı oluruz valla
Canım benim bendede transferden sonra 9. Günü biraz yürümüştüm normale göre fazla hareket ettmiştim Test yaptırmak için evden mecbur çıkmıştım o gün regli günüme denk geliyordu akşamına kasıklarımda hafif ağrılar başladı çok hafif bir lekelenme oldu akıntıyla ama çok azdı hemen doktoru aradım istihrahat et dedi ecoprini kesti iğneye devam duphaston die bir hap verdi progestan hormonu salgılıyormuş4 gündür süren lekelenme neden olur acaba bilginiz var mı? Yaşayan var mı bunu? Transferin 7.gününden beri devam ediyo. Soruyorum hemşireye normal diyo başka da bişey demiyolar. Bazısına progesteron düzeyini arttırmışlar 3 defa sordum bişey demediler. Artık sinirim bozuldu her tuvalete gidişimde kahverengi akıntı görmekten.