2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ahhh canım benim ne güzel bir haber bu Allahım sonuna kadar böyle güzel geçmesini nasip etsin ve bebeğini kucakladığında mis kokusunu içine çekerek şükür duaları et

maşAllaaahhhh Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsinnn

Üç dört saat sıvı tüketme canım ama en güzeli sabah ilk idrar tabi ben transfer günü hariç 7.gun normal kaset testte öğrendim
Sağlıkla devam etsin inşallah belki bende bugün alıp yarın sabah ilk idrarla yaparım korkumu yenebilirsem

Ahhh canım benim ne güzel bir haber bu Allahım sonuna kadar böyle güzel geçmesini nasip etsin ve bebeğini kucakladığında mis kokusunu içine çekerek şükür duaları et
Amin canım benim. O kadar çok şükrediyorum ki Bebeğimi ya da bebeklerimi (ikiz de olabilirmiş) kucağıma aldığımda da son nefesimde de şükrüme devam edeceğim. Ben 15 yıl çok yol yürüdüm bebek sahibi olabilmek için o nedenle hepinizin en ufak üzüntüsünü ya da sevincini ta kalbimde hissedebiliyorum. Rabbim anne olmak isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah.

Merhaba kızlar ilk tüp bebek 3. Gün embriyosu tuttu 8. Haftada kürtaj oldum 15 ağustosta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldu bugün 3. Günüm ilk günden beri kasık bel ağrısı var dün aşırı mide bulantısı vardı bunlar ilaçların yan etkisidir diye düşünüyorum test tarihim 24 agustos beklemek çok zor herkes inşallah pozitif sonuç alır

Kızlar benim 10. Günüm 8. Gün beta değerim sınırda 6.91 çıkmıştı bugün düşmüş tekrar doktorum progestanı bırak regl olucaksın bitince gel tekrar dedi. 2. Denemedi negatif oldu anlayacağınız .. Hamile olanların evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum bekleyenleri Rabbim bu yolda annelikle mükafatlandırsın inşAllah. Kimin duası kabul olur belli olmaz lütfen banada dua eder misiniz ismim başak

Benmde yok perşmbe kalp atişini duycam inşaAllah bakalım ondan sonra başlarmi bilmiyorum herlde olmaz buzamna kadr olmadıysa şanslı oluruz valla
Bayağı erken çağırmış kalp atışı için ben bugün kendi doktoruma gittim kese görmek için şu an 5 haftalık uyumlu keseler iki hafta sonra kalp atışı duyulur dedi sizin kalp atışı kaç haftaya denk geliyor

Canım benim bendede transferden sonra 9. Günü biraz yürümüştüm normale göre fazla hareket ettmiştim Test yaptırmak için evden mecbur çıkmıştım o gün regli günüme denk geliyordu akşamına kasıklarımda hafif ağrılar başladı çok hafif bir lekelenme oldu akıntıyla ama çok azdı hemen doktoru aradım istihrahat et dedi ecoprini kesti iğneye devam duphaston die bir hap verdi progestan hormonu salgılıyormuş
Sende dinlenmeye çalış yerleşmedir İnşallah pozitif düşünelim sağlıkla ilerlesin diyelim umarım olumlu sonuçlarla devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…