2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

dua et bol bol korkma Rabbim eğer onu sana nasip ettiyse ne olursa olsun seninledir
pozitif düşün moral çok önemli dualarımseninle
Çok teşekkür ederim ben de herkese dua ediyorum allah hepimizin gönlüne göre versin böyle dardaki herkese yardım etsin

Amin inşallah canım inşallah ikiz olur üçüz olur inşallah sağlıkla tutunur annesi .. Tekmi çift mi transferin kaçıncı gün emriyosu canım senin ..
Ayyy ben ikiz deyince bir an titremeye başlıyorum, çok becerikli pratik bir yapım yok çünkü 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi kuzum, tek geçiyor gönlümden ama hep bebeklerim diye konuşuyorum İkiz korkutsa da şimdi ikisi de tutunsun bana diye bir his içerisindeyim Ayy ne tuhaf bi duygu yaa Senin tek mi çift mi canımcım?

Bak sende bebeklerim diyormuş sun bende ikiz diye geçti gönlümden bak Valla bence ikiz olacak senin ... ben daha transfer bekliyorum regli ile başlayacağız inşallah haftaya başlarız transfer hazırlıklarına ...

Çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı denemeniz

Evet görüyorum hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah mesajını gördüm çok etkilendim

Bak sende bebeklerim diyormuş sun bende ikiz diye geçti gönlümden bak Valla bence ikiz olacak senin ... ben daha transfer bekliyorum regli ile başlayacağız inşallah haftaya başlarız transfer hazırlıklarına ...
Anooğmmm ne diyosuuunnnn Allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin Şimdi karşıma ikiz bebek videoları çıktı, işaretler geliyor mu ne Senin de transferin güzel ve kolay geçsin sonra bize müjdeli haberi ver iniaallah canım benim

Gecmıyor kabızlık az ıkındım ınsallah bir sey olmaz
Kuzum az ıkınmayla bir şey olmaz rahat ol. Ben sabah akşam bir kaç tane kayısı yiyorum, bol yeşillik ve mutlaka 3 lt su. Bana iyi geldi, istersensen sende bir dene, geçmiş olsun

Merhaba mesajınızı gördüm süreç biraz zorlu ben ilk kez deneyenlerdenim iğneler vs her şey bir şekilde halloluyor yumurta toplama günü çok heyecanlıydım korkmuştum hiç korkmamıza gerek yok bayıltıyorlar asıl sorun uyandıktan sonra bende de Pcos var 30 yumurta topladılar ilk gün çok sancı çektim karnım çok şişti ikinci günü serum yemeye gittim 3 gün biraz daha rahatladım regl olduktan sonra geçti çok şükür döllenme süreci çok zor 1.3.5 günler arıyorlar o hafta geçmek bilmedi en zoru da buradaymış döllenme oldu mu olcak mı derken 6 güne bir tane gelip dondurdular çok şükür şuan dinlenme aşamasındayım diğer adetime gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…