2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Teşekkür ederim 🧸 peki ya sizce de aslında kağıtta yazmayıp kopyala yapıştır yapınca mı çıkıyor gizli tutulmuş gibi 😅 hiç duymadım böyle bişey kafam Leyla oldu 🥲
Gizli olduğunu sanmıyorum mutlaka bi açıklaması vardır ama nedir bilemedim 😁
Ben variiim ☺️ dun buyuk ihtimal kiz dedi doktor ama su ana ladar belirtilerim hep erkegi gosteriyordu. Kafalar karisik 🐛🐛🐛 ikisini de cok istiyorum , o ayri, ilk bebek olunca ☺️ belki fetal dna yaptiracagiz, o zaman net ogrenirim iste... Benim karin kazinmalari azaldi epey, gercekten cok zorluyordu beni de...
Fetal dna yaptırma sebebiniz nedir?
En iyisi kaptırmamak benim ikinci çocuk ilki erkek o yüzden kız diye kendimi alistirirsam sonra hayal kırıklığı olmasın erkek hissediyorum bende. Fakat belirtiler kız 😂

Buraya bulantım geçti dedikten 2 saat sonra mide bulantısı başlaması pekiii😣
Sanirim noldugumuz belli değil cnm ya ins pik yapıyordur da geçer hepimizin bulantısı 💞benimki de eli kulağında, balık kraker yiyorum birazdan akşam yemeği yiyince başlar uyuyana kadar cok fena oluyorum, 12 haftadan cok sey ummmustum ama yok geçmedi ya, annem de 16 da geçer o zaman diyor 😑

Kefir içmeyi denedin mi canım, düzenli içersen, mesela her gün 1 bardak gibi, hemen düzenliyor bağırsak problemini, tavsiye ederim, çok geçmiş olsun, zordur bilirim, ben de çok çektim ama kefir sayesinde düzeldim
Kefiri hiç sevmem normal zamanda bile içemem hiç içebileceğimi sanmıyorum sabahtan beri bi paket tuzlu krakerleyim 😔

Çoğumuz cinsiyeti öğrendik, 16. haftada bi kısmımizin yanıldığını göreceğiz... bu yüzden kendimi kaptirmiyorum kız bebege. Benim gibi olan var miii?
Birde şu mide kazinmalarindan bıktım artık saat başı acıkıyor olmak beni çok yoruyor 😔
Aynı durumdayim bir hafta var kontrolume bakalım ne olacak heyecanliyim ben kiz hissettiğim için değişmez belki modundayim ama kesin değil diye hiç faaliyete geçmedim açlık konusunda aynıyız aksama doğru cocugu parka çıkarayım diyorum ne yiyeceğim diye düşünmekten yanıma yolluk alıyorum resmen park için 🙄😂

En iyisi kaptırmamak benim ikinci çocuk ilki erkek o yüzden kız diye kendimi alistirirsam sonra hayal kırıklığı olmasın erkek hissediyorum bende. Fakat belirtiler kız 😂
Genetik testte cinsiyet yazması yasakmış normalde de ondan öyle diyorum 🙈

vitamine başladıgım ilk günler 12 hafta hiç olmayan mide bulantım birden başlamıstı. bana da garip gelmişti. öyle bişey mi acaba. bu arada 3 4 gune vucut alıştı ve normale döndüm
Ya dün içtim bende bugün içmedim 20. Haftadan önce de içmiycem sanırım oda tetiklemiş olabilir 🤔

Teşekkür ederim 🧸 peki ya sizce de aslında kağıtta yazmayıp kopyala yapıştır yapınca mı çıkıyor gizli tutulmuş gibi 😅 hiç duymadım böyle bişey kafam Leyla oldu 🥲
Male erkek demek canım ingilizcede..kağıtta yazmayıp kopyalayınca da çıkması değişik olmuş 😁

Evet çok şükür sağlıklı ilerliyor , daha yeni geldik hatta doktor kontrolünden içerde zip zıplıyor bizim kereta herşey gayet yolunda rabbim sağlıkla seninkini de inşallah devam ettirsin , ben gereksiz kuruntu yapıp kendimi dinlemisim ama elde de değil kendimizi illaki dinliyoruz , zaman sana eminim ki geçmiyor canım benim ama biraz daha sabret bakalım sen de 7 8 9 10.ve diger haftalari gorursun inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız
Aminnn cok tesekkur ederim sağlıcakla bebislerimize kavuşalım insaAllah

Bir sebebi yok, hatta biz pgtli tup bebek yaptirdik, aslinda yaptirmamiza gerek yok 🤷 bizim perinatolog aklimiza soktu biraz, esim de sever garanticiligi 🤭 yoksa cok sukur olcumlerimiz guzel cikti 🙏

Bir sebebi yok, hatta biz pgtli tup bebek yaptirdik, aslinda yaptirmamiza gerek yok 🤷 bizim perinatolog aklimiza soktu biraz, esim de sever garanticiligi 🤭 yoksa cok sukur olcumlerimiz guzel cikti 🙏
Güzel sonuçlar alın inşallah 😍
Sanirim noldugumuz belli değil cnm ya ins pik yapıyordur da geçer hepimizin bulantısı 💞benimki de eli kulağında, balık kraker yiyorum birazdan akşam yemeği yiyince başlar uyuyana kadar cok fena oluyorum, 12 haftadan cok sey ummmustum ama yok geçmedi ya, annem de 16 da geçer o zaman diyor 😑
Yavaş yavaş geçecek bence son demlerini yaşıyoruz Allah'in izniyle
Aslında şu sıcaklar biraz geçse vallahi düzeleceğiz. Buz torbası ile oturuyorum şuanda menopozlu kadınlara döndüm. .
Aynı durumdayim bir hafta var kontrolume bakalım ne olacak heyecanliyim ben kiz hissettiğim için değişmez belki modundayim ama kesin değil diye hiç faaliyete geçmedim açlık konusunda aynıyız aksama doğru cocugu parka çıkarayım diyorum ne yiyeceğim diye düşünmekten yanıma yolluk alıyorum resmen park için 🙄😂
En güzeli 16 da net olarak öğrenmek bencede.
Yaa kazındı mi direk bulanıyor sonra geçir geçirebilirsen çok iyi yapıyorsun önemli almakla😀
Aynı şey yazmaya korkuyorum 😂 hepimiz beter durumdayız nazar edecek yok aramızda ne oluyor bilmiyorum 😂
Şu sıcaklar yapıyor birazda gerçekten. Bide kendi kendimize nazar degiriyoruz vallahi😂

Güzel sonuçlar alın inşallah 😍

Yavaş yavaş geçecek bence son demlerini yaşıyoruz Allah'in izniyle
Aslında şu sıcaklar biraz geçse vallahi düzeleceğiz. Buz torbası ile oturuyorum şuanda menopozlu kadınlara döndüm. .

En güzeli 16 da net olarak öğrenmek bencede.
Yaa kazındı mi direk bulanıyor sonra geçir geçirebilirsen çok iyi yapıyorsun önemli almakla😀

Şu sıcaklar yapıyor birazda gerçekten. Bide kendi kendimize nazar degiriyoruz vallahi😂
Sorma cnm annemle oturuyoruz bi o ofluyo bi ben😀annem menapoz lu ben hamile yanıyoruz 😀😀bencede sicaklar yapıyor biraz da cnm ya ins en kisa zamanda geçer hepimizin

Çoğumuz cinsiyeti öğrendik, 16. haftada bi kısmımizin yanıldığını göreceğiz... bu yüzden kendimi kaptirmiyorum kız bebege. Benim gibi olan var miii?
Birde şu mide kazinmalarindan bıktım artık saat başı acıkıyor olmak beni çok yoruyor 😔
Bu ihtimali düşünüyorum tabiki. Ama işin ehli bir doktorsa gerçekten nokta atışı yapiyor. Sali gunu kendi doktorum %70 kiz dedi. Bugun ikili taramam vardi perinatoloji doktoru %99 kiz dedi. Ama o %1 ihtimali sakin unutma dedi. Tmm hocam dedim 😃12+4 dum bu arada

Ya benim bugun gittigim perinatoloji doktoruda ulturasonla inceledi kan sonucunuda gorelim risk cikmazsa hic gerek yok fetal dna ya dedi. Ama cok paran var harcamak istersin yaptir dedi. Hocam 3lu ve 4 lu yaptirmama gerek varmi dedim. 2 lin temiz cikarsa hic kafani onlarla agritma dedi. Ben fetal dnayi baya düşünüyordum fiyat bile aldim anlastim ama doktorda vazgecirdi beni.

Teşekkür ederim.. Male erkek demek olduğunu biliyorum da normalde yazmayıp kopyala yapıştır yapınca çıkması beni düşündürüyor asıl sormak istediğim o aslında yani 😂
Anladım canım, çok değişik olmuş cidden, belki bazıları cinsiyeti öğrenince kürtaj ister diye gizli tutuluyordur dediğin gibi 😃

Sorma cnm annemle oturuyoruz bi o ofluyo bi ben😀annem menapoz lu ben hamile yanıyoruz 😀😀bencede sicaklar yapıyor biraz da cnm ya ins en kisa zamanda geçer hepimizin
Yaa sesli güldüm 😂😂
Bu ihtimali düşünüyorum tabiki. Ama işin ehli bir doktorsa gerçekten nokta atışı yapiyor. Sali gunu kendi doktorum %70 kiz dedi. Bugun ikili taramam vardi perinatoloji doktoru %99 kiz dedi. Ama o %1 ihtimali sakin unutma dedi. Tmm hocam dedim 😃12+4 dum bu arada
Benim doktorum bundan 2 ay önce arkadaşıma %80 kiz demişti ,16 da oglu olacagi anlasildi,kardeşime de.2 hafta once kız dedi haftaya randevfsu var bakalim degisecekmi bana da kız dedi😂sanki herkese kız diyor gibi geliyor😂

Back