Bende ne zaman buraya iyiyim yazsam miğdem bulanıyor cok fena çıkarıyorumMerhabalar.
Cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun.
Korkuları olanlara Rabbim gönül rahatlığı versin.
Hala iyi olmayanlara da tez zamanda çok sağlıklı ve enerjik günler inşallah.
Ben tam 4 gün kusmadım. Hatta öncesine göre daha rahat bir şeyler yiyordum.
Gerçekten şaşkındım ama bugün acısı fena çıktı. Banyoda klozet kapağını bile açamadan etrafı mahvettim
Yine aynı kötü bulantılar başladı yani.
Sabır diyorum bol bol sabır.
Kaşıntım var bazen deli ediyor resmen.
Geçen gün resmen kaşırken kanattım. Akıntılarım da yeşil renge dönüştü.
Perşembe günü doktoruma mutlaka söyleyeceğim.
Aslında sirkeli suyla o bölgeyi silmek iyi geliyor ama hamilelik döneminde yapılması konusunda endişelerim var o yüzden yapmadım.
Bir an önce Perşembe olsun ve bebeğin kalp atışını, iyi olduğunu duyayım diye bekliyorum.
İlk zamanlar deli gibi kız hissederken şuan acayip erkek hissediyorum.
Sürekli öptüğümün oynadığımın hayalini kuruyorum.
Böyle bir doğsun göğsüme basayım istiyorum.
Sıcaklardan mı nedir çok erken saatlerde gözüm açılıyor. Geçenlerde eşim 2 gece yoktu. Sabaha kadar uyumuşum
Birde bir sinir bozukluğu başladı ki fena.
Arada bir ağlama isteği geliyor her şeye sinirlenebiliyorum. Bazen de pamuk gibiyim.
Biraz içimi döktüm gibi oldu
Bence hepimiz iyi de olsak ay çok kötüyüm yazalım toplu halde iyi olalım doğumdan sonra itiraf ederizBende ne zaman buraya iyiyim yazsam miğdem bulanıyor cok fena çıkarıyorumsu siralar duygusallık bende de var ağlıyorum dizi izlerken, aklıma bisey geliyor başlıyorum ağlamaya.. Ah ah ne güzel hayaller kurmuşsun öyle rabbim nasip etsin ins hepimize.. Aman dikkat et yeşil akıntıya doktorun belki ilac verir belki suyu arttır der
Merhabalar, yorumlarınızı takip ediyordum da hangi doktor ile devam ediyorsunuz şişli kolana gidiyorum da hastane ile ilgili endişelerim var :) şişli memorial deneyeyim diyorum da doktor öneriniz var mı anadolu sigortam var tamamlayıcı+doğum geçiyormuş sizin gittiğiniz hastanedeİnşallah, herkesin bebeği sağlıkla gelsin29 yaşındayım. İstanbul Şişli Memorialda gebelik takibimi yaptırıyorum orda yaptırdım testi de 3500 tlydi
Amiin inşallah canımYa canim benim cok sevindim insllah hayirla saglikla oğluş geliyor cnm
Haber verdigin içininsllah sonuclarinda temiz gelecek cnm
Tez zamanda şifa bulursun inşallah canımEvet ya birde zaten çok uzun zamandır evdeyim sadece bir gün kızımı denize indirdim olanlar oldu bu ara sağlı sollu tokatlıyor hayat beni tüm gayretimi sınıyor
MerhabaMerhabalar, yorumlarınızı takip ediyordum da hangi doktor ile devam ediyorsunuz şişli kolana gidiyorum da hastane ile ilgili endişelerim var :) şişli memorial deneyeyim diyorum da doktor öneriniz var mı anadolu sigortam var tamamlayıcı+doğum geçiyormuş sizin gittiğiniz hastanede
Normalde benim doktorum da farklı, ama kanama alanı olunca bildiğim daha yakın bir doktora gittim gittiğim hastane 2 saat sürüyordu çünkü kanama alanıyla o kadar yolculuk yapmak istemediğim için o dönemime evimize daha yakın bir doktorla geçirdim. Şimdi gene kendi doktoruma başlıyorum. Bir defadan birşey olmaz ben 2-3 sefer gittim bu dediğim doktora.Kızlar size bir soru bana akıl verin 12 haftama girdim kontrolere gittiğim dr 3 hafta sonra gel demişti bende ona göre yarın için randevu almıştım.Bugün hastaneden aradılar izin almış yarın yokmuş doktor.Bende başkasına randevu verin dedim iy mi yaptım kötümü bilemedim.Hep aynı drla gitmek iyi ama ben hafta içi izin alamıyorum.Ne yapsam yarın gitsem mi diğer doktora haftay cumartesini mi beklesem..Bana bir akıl verin.İkil test vs bu haftalarda yapılması lazım ya..
Ya ilkinde ilk haftalar olmuştu gecmisti hassasiyet bunda uzun bile sürdü cok rahatsizdim o kadar acı veriyordu korkacak bisey yok doğuma kadar böyle kalsa mahvoluruz unutmusum Sut dolunca o o ağrıyı gidip sagasim geldi bi ara çok fenaydiAaa bende bu sabah niye agrimiyor diyordum korktum resmen, arkadaş iki doğum yapmış biri gibi değilde ilk doğum yapacak biri gibiyim insan unuturmu herşeyi inan yüreğim ağzıma geldi niye hassasiyet azalmış diye sendede varsa bu durum resmen rahatladım
ErkekMerhabalar, acaba dememek için nipt genetik test yaptırmıştım (eurofins) Sonucu bugün çıktı. Dr randevuma 4 gün var anladığım kadarıyla bir sorun yok. Ama cinsiyeti anlayamadım. Aslında galiba yazmıyor ama kopyalayıp yapıştırınca -male- yazıyormuş gibi çıkıyor. Yorumlayabilecek olan var mı acaba gizli mi tutulmuş da kopyalayınca çıkıyor
Göğüs hassasiyeti geçen hafta geçti benim gerçekten rahatladım eğilmek bile ağrı yapıyorduYa ilkinde ilk haftalar olmuştu gecmisti hassasiyet bunda uzun bile sürdü cok rahatsizdim o kadar acı veriyordu korkacak bisey yok doğuma kadar böyle kalsa mahvoluruz unutmusum Sut dolunca o o ağrıyı gidip sagasim geldi bi ara çok fenaydi
Kefir içmeyi denedin mi canım, düzenli içersen, mesela her gün 1 bardak gibi, hemen düzenliyor bağırsak problemini, tavsiye ederim, çok geçmiş olsun, zordur bilirim, ben de çok çektim ama kefir sayesinde düzeldimİllaki işe yarar da midem bulanıyor sabah su falan içemem aç karna imkansız tok denedim işe yaramadı gözümü karartıp tekrar içicem ilacı artık ağrısına falan katlanıcam bi şekilde napiyim
göbeğimi atsam için rahatlar canım benim de fenaYa kızlar eşim bana çok karnın çıkmış çocuk olamaz heralde o gaz falan mı diye sordu. Kızdım onada zaten hamileyim zaten hareketsizim ikinci gebelik olduğu için bunun daha erken çıktığını düşünüyorum kendimce ama bi yandan açıklarken bi yandan kötü hissettim kendimi. Öyle çok bi kilom da yok ki yani 64 kiloyum alt tarafıSizde nolur göbeğimiz çıktı valla hemde baya büyük deyin yani elimi koyup gezebilirim şuan gerçekten kıyafetler kamufle ediyor ama evde elbise giyince özellikle karnım önden gidiyor yüzüm gözüm aynı başka yerime kilo almadım sadece göbek
Teşekkür ederim
Ben variiimÇoğumuz cinsiyeti öğrendik, 16. haftada bi kısmımizin yanıldığını göreceğiz... bu yüzden kendimi kaptirmiyorum kız bebege. Benim gibi olan var miii?
Birde şu mide kazinmalarindan bıktım artık saat başı acıkıyor olmak beni çok yoruyor
Demi annem herkese cok kotu hic yemek yiyemiyor diyor bende size öyle yazicam artıkBence hepimiz iyi de olsak ay çok kötüyüm yazalım toplu halde iyi olalım doğumdan sonra itiraf ederiz
Amin inşallah sağlıkla alalım can parçalarımızı.
Mutlaka söyleyeceğim. İnşallah vereceği ilaç fayda eder rahatlarım.
vitamine başladıgım ilk günler 12 hafta hiç olmayan mide bulantım birden başlamıstı. bana da garip gelmişti. öyle bişey mi acaba. bu arada 3 4 gune vucut alıştı ve normale döndüm13. Haftadan sonra bulantısı ve kusması başlayanı gördünüz mü hiç ? 13. Haftam bitiyor bugün hamileliğin başından beri kusmayan ben 2 gündür kusuyorum. 2 günde helak oldum ya bu neyin nesi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?