2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende ne zaman buraya iyiyim yazsam miğdem bulanıyor cok fena çıkarıyorum su siralar duygusallık bende de var ağlıyorum dizi izlerken, aklıma bisey geliyor başlıyorum ağlamaya.. Ah ah ne güzel hayaller kurmuşsun öyle rabbim nasip etsin ins hepimize.. Aman dikkat et yeşil akıntıya doktorun belki ilac verir belki suyu arttır der

Bence hepimiz iyi de olsak ay çok kötüyüm yazalım toplu halde iyi olalım doğumdan sonra itiraf ederiz

Amin inşallah sağlıkla alalım can parçalarımızı.

Mutlaka söyleyeceğim. İnşallah vereceği ilaç fayda eder rahatlarım.

İnşallah, herkesin bebeği sağlıkla gelsin 29 yaşındayım. İstanbul Şişli Memorialda gebelik takibimi yaptırıyorum orda yaptırdım testi de 3500 tlydi
Merhabalar, yorumlarınızı takip ediyordum da hangi doktor ile devam ediyorsunuz şişli kolana gidiyorum da hastane ile ilgili endişelerim var :) şişli memorial deneyeyim diyorum da doktor öneriniz var mı anadolu sigortam var tamamlayıcı+doğum geçiyormuş sizin gittiğiniz hastanede

Merhaba ben Altuğ Semize gidiyorum. O hastanedeki dr ları deneyip gebelik takibine öyle devam edecektim ama Altuğ hocayla enerjim tutunca başka dr denemedim bile ben memnunum

Benim de bu hafta bulantım ve kusmam pik yaptı resmen , ev perişan annemle kız kardeşim sağolsunlar ev işimi yemeğimi yapıyorlar, eşim bulaşık çamaşır yıkıyor çoğu zaman , işime konsantre olmakta çok zorlanıyorum birine bişey anlatırken zorla konuşuyorum midem agzima geliyor su içemiyorum yemek yiyemiyorum leblebi ve krakerden tiksindim artık , salatlikla geçiştirebiliyorum açlıktan susuzluktan bitap düştüm normalde kabizdim duphaloc kullanıyordum, son iki gündür de ishal var nedendir bilmiyorum , belki salataligi abartmış olabilirim , sabahlari acile gidip serum yedim üç kez, yine de bana mısın demedi bünyem , bugünkü kontrolümde bebeğimi sağlıklı gördüm çok şükür , elleri ayakları burnu ağzı iyice belli olmuş çok hareketliydi bu teselliyle ayakta durmaya çalışıyorum doktorum 13 haftana kadar dayan geçecek dedi bulantın inşallah dediği gibi olur

Kızlar size bir soru bana akıl verin 12 haftama girdim kontrolere gittiğim dr 3 hafta sonra gel demişti bende ona göre yarın için randevu almıştım.Bugün hastaneden aradılar izin almış yarın yokmuş doktor.Bende başkasına randevu verin dedim iy mi yaptım kötümü bilemedim.Hep aynı drla gitmek iyi ama ben hafta içi izin alamıyorum.Ne yapsam yarın gitsem mi diğer doktora haftay cumartesini mi beklesem..Bana bir akıl verin.İkil test vs bu haftalarda yapılması lazım ya..

İkili testi doktorum bana bugün 14.haftaya kadar vaktin var yaptırmak icin dedi , aslında kendi doktorunu bekleyebilirsin doktorun izni çok uzun sürmüyorsa

Normalde benim doktorum da farklı, ama kanama alanı olunca bildiğim daha yakın bir doktora gittim gittiğim hastane 2 saat sürüyordu çünkü kanama alanıyla o kadar yolculuk yapmak istemediğim için o dönemime evimize daha yakın bir doktorla geçirdim. Şimdi gene kendi doktoruma başlıyorum. Bir defadan birşey olmaz ben 2-3 sefer gittim bu dediğim doktora.

Ya ilkinde ilk haftalar olmuştu gecmisti hassasiyet bunda uzun bile sürdü cok rahatsizdim o kadar acı veriyordu korkacak bisey yok doğuma kadar böyle kalsa mahvoluruz unutmusum Sut dolunca o o ağrıyı gidip sagasim geldi bi ara çok fenaydi

Erkek

Çoğumuz cinsiyeti öğrendik, 16. haftada bi kısmımizin yanıldığını göreceğiz... bu yüzden kendimi kaptirmiyorum kız bebege. Benim gibi olan var miii?
Birde şu mide kazinmalarindan bıktım artık saat başı acıkıyor olmak beni çok yoruyor

Göğüs hassasiyeti geçen hafta geçti benim gerçekten rahatladım eğilmek bile ağrı yapıyordu

İllaki işe yarar da midem bulanıyor sabah su falan içemem aç karna imkansız tok denedim işe yaramadı gözümü karartıp tekrar içicem ilacı artık ağrısına falan katlanıcam bi şekilde napiyim
Kefir içmeyi denedin mi canım, düzenli içersen, mesela her gün 1 bardak gibi, hemen düzenliyor bağırsak problemini, tavsiye ederim, çok geçmiş olsun, zordur bilirim, ben de çok çektim ama kefir sayesinde düzeldim

göbeğimi atsam için rahatlar canım benim de fena ikinci çocuk etkisi herhalde

Ben variiim dun buyuk ihtimal kiz dedi doktor ama su ana ladar belirtilerim hep erkegi gosteriyordu. Kafalar karisik ikisini de cok istiyorum , o ayri, ilk bebek olunca belki fetal dna yaptiracagiz, o zaman net ogrenirim iste... Benim karin kazinmalari azaldi epey, gercekten cok zorluyordu beni de...

Demi annem herkese cok kotu hic yemek yiyemiyor diyor bende size öyle yazicam artık

13. Haftadan sonra bulantısı ve kusması başlayanı gördünüz mü hiç ? 13. Haftam bitiyor bugün hamileliğin başından beri kusmayan ben 2 gündür kusuyorum. 2 günde helak oldum ya bu neyin nesi şimdi
vitamine başladıgım ilk günler 12 hafta hiç olmayan mide bulantım birden başlamıstı. bana da garip gelmişti. öyle bişey mi acaba. bu arada 3 4 gune vucut alıştı ve normale döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…