- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Evet ya birde zaten çok uzun zamandır evdeyim sadece bir gün kızımı denize indirdim olanlar oldu bu ara sağlı sollu tokatlıyor hayat beni tüm gayretimi sınıyorAz önce hastaneden geldim acil kapısının önü insan yığınıydı ki normalde o hastanenin acili dolu olmaz biraz uzakta her yer kalabalık demek ki oraya gelmiş insanlar. Çok duyuyorum bu ara bulantı ishal şikayeti olanları
Benim demirim çok düşük çok halsizlik yapıyor doktorumda yeni verdi ama mide ağrısı yapabilir dedi ozaman bırakırsın 16. Haftada başlarız dedi.Hayir canim sadece tadi igrenc arada da migdem kalkiyor ama ilactan mi bilmiyorum
Ya canim benim cok sevindim insllah hayirla saglikla oğluş geliyor cnmKızlar kontrolden geldik şükür şimdilik bir sorun yok çok stresli girmiştim muayeneyeikili testimi verdim sonucum çıkınca nifty de yaptırcaz heralde. Birde cinsiyete M Maviayyy @KelebekiM_ erkeğe benziyor ama net olmaz dedi nasip Olur 2 hafta sonra gidince yine bakılacak
Ins canımBenim demirim çok düşük çok halsizlik yapıyor doktorumda yeni verdi ama mide ağrısı yapabilir dedi ozaman bırakırsın 16. Haftada başlarız dedi.
Midem de rahatsız korktum açıkcası İNŞALLAH birşey olmazda içip biraz toparlanırım:)
Cinsiyeti yazıyor gibi aslında inglizcem yok amaMerhabalar, acaba dememek için nipt genetik test yaptırmıştım (eurofins) Sonucu bugün çıktı. Dr randevuma 4 gün var anladığım kadarıyla bir sorun yok. Ama cinsiyeti anlayamadım. Aslında galiba yazmıyor ama kopyalayıp yapıştırınca -male- yazıyormuş gibi çıkıyor. Yorumlayabilecek olan var mı acaba gizli mi tutulmuş da kopyalayınca çıkıyor
Erkek canim ve kromozom anomolisi yokmuş sevindim senin adina hayırlı olsun ben öyle anladimMerhabalar, acaba dememek için nipt genetik test yaptırmıştım (eurofins) Sonucu bugün çıktı. Dr randevuma 4 gün var anladığım kadarıyla bir sorun yok. Ama cinsiyeti anlayamadım. Aslında galiba yazmıyor ama kopyalayıp yapıştırınca -male- yazıyormuş gibi çıkıyor. Yorumlayabilecek olan var mı acaba gizli mi tutulmuş da kopyalayınca çıkıyor
Yaa testte nelere bakıldığı oCinsiyeti yazıyor gibi aslında inglizcem yok ama13 18 21 x and Y var üstte
Teşekkür ederim valla biz de öyle anladık ama emin olamadıkErkek canim ve kromozom anomolisi yokmuş sevindim senin adina hayırlı olsun ben öyle anladim
Sorun yok cinsiyet male yani erkek..Merhabalar, acaba dememek için nipt genetik test yaptırmıştım (eurofins) Sonucu bugün çıktı. Dr randevuma 4 gün var anladığım kadarıyla bir sorun yok. Ama cinsiyeti anlayamadım. Aslında galiba yazmıyor ama kopyalayıp yapıştırınca -male- yazıyormuş gibi çıkıyor. Yorumlayabilecek olan var mı acaba gizli mi tutulmuş da kopyalayınca çıkıyor
Aaa bende bu sabah niye agrimiyor diyordum korktum resmen, arkadaş iki doğum yapmış biri gibi değilde ilk doğum yapacak biri gibiyim insan unuturmu herşeyi inan yüreğim ağzıma geldi niye hassasiyet azalmış diye sendede varsa bu durum resmen rahatladımCok şükür bugün daha iyiyim bulantı konusunda sabah 9 da 10 tencere yemek yapan herhangi bi komşum sayesinde kahvaltıdan önce zor zamanlar yasasamda patates kızartması falan yedim goguslerim cok sikintiliydi aşırı ağrıyordu dunden beri gogus hassasiyetim azaldı hala dolu ama acımıyor en azından hosgeldin 9 ayın sultanı 2. Trimester diyorum tünelin sonu çok güzel arkadaşlar bugün tattim
Teşekkür ederim. Biz emin olamadık, çünkü aslında male yazmıyor kopyalayıp başka yere yapıştırınca çıkıyor sadece tuhafSorun yok cinsiyet male yani erkek..
Hayırlı olsunn maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahLütfen oraya bir erkek annesi daha yazar mısınız
İkinci oğlum geliyor
Sağlıkla gelsin.Kaç yaşındasınız, nerede ne kadara yaptırdınız testi acaba.Teşekkür ederim. Biz emin olamadık, çünkü aslında male yazmıyor kopyalayıp başka yere yapıştırınca çıkıyor sadece tuhaf
İnşallah, herkesin bebeği sağlıkla gelsinSağlıkla gelsin.Kaç yaşındasınız, nerede ne kadara yaptırdınız testi acaba.
Hayırlı olsunnTeşekkür ederim. Biz emin olamadık, çünkü aslında male yazmıyor kopyalayıp başka yere yapıştırınca çıkıyor sadece tuhaf
Hayırlı olsunnbiz de yaptırcaz bakalım denicem sizin gibi copy paste yapınca nasıl olucak
Eylülle ekim karışmış sankiBugün ki randevu güzeldi
Bebek normalde 13+2 ultrasonda 13+6 göründü
Kan aldılar İki tarama için 15 gün sonra belli olur detaylı tarama içinde taaa 30 ekime gün verdi normal mı bu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?