2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kabak yedim ayran iciyorum ikinmaktan artik basim dönüyor enerjim bitiyor. Ne olucak bu boyle bu kabizlik isi tavsiyelerinizi bekliyorum. Ikinirkende bebege biseye olcak korkusuyla tuvaletim geri kaciyor bazen 😞 lavman felan yapilmiyo mu acaba
Şu da var sen aşırı lifli sebze meyve yiyip su içmezsen o da kabız yapar su şart canım. Benim oğlum kabızken doktor muz havuç pirinç bunları yasaklamıştı ama çok az su içiyordu. Muz ve havuçta çok fazla lif var su içilmediği zaman sırf posa oluyor dışkı o yüzden de kabızlık oluyor

Aslında hormonlar azalıyor bu haftadan sonra. Sanki siz uzun zamandır evdeydiniz, bu ara dışarı çıktınız denize,güneş dokunmuş olabilir mi?

Gerçekten öyle zor ki çok iyi biliyorum. Hasta gibi oluyor insan. İnşallah geçer sizinde bundan sonra yoksa bu sıcaklarda çekilir dert değil.
Çok teşekkür ederim 😊
Bir kere çıktım denize de girmedim belime kadar girip geri çıktım durmamıştım şemsiye altında oturdum ilk ve sondu daha çıkamadım yani bilmiyorum belkide dediğiniz gibi birşey bir kaç güne geçmezse doktora gideyim en iyisi 🙄

Benimde hep bulanıyordu ama bir iki kere mide suyu hariç hiç çıkarmadım 2 gündür yediğim yemekleri yer yemez çıkarır oldum.Bence havanın etkisi çok fazla.Sıcağın etkilediğini düşünüyorum.
Klima ile oturuyorum evdeyim pek sıcak etkilemez beni de bende bilmiyorum artık niye böyle oldu 😒
Benim kuzenim hep 13 haftadan sonra kusmaya başlıyor ondan önce hiç yok 2. Trimester onun için kötü geçiyor ama inşallah senin öyle olmaz hemen geçer canim
Kızıma hamileyken 15-16. Haftalara kadar kusup bitmişti bunda rahat geçiyordu ama böyle olunca afalladım bende
Mideni üşütmüş olabilir misin canim
Bilmiyorum belkide soğuk şeyler falan pek içmiyorum ama olabilir oda bi ihtimal

Daha 1 tane içtim işte karın ağrısı yapınca içmedim bi daha ama içmem lazım haftada 1 falan anca çıkabiliyorum tuvalete 😒
Hamilelikte de kullanılabilen bir ilaç zaten sadece gece aşırı sancıyla uyandırır dışarı çıkacaksan kullanma tuvalet arıyorsun başıma geldi çünkü 🙈 birde çok afedersin aşırı kullanımda ishale çevirebiliyor halsiz bırakıyor 🥺. Denemişsindir belki ama kuru erik ama bu mürdüm eriklerinin kurusu o çok iyi geliyor kabızlığı sabah aç karnına ya da gün kurusu kayısı siyah olanlar sabah aç karnına 2 tane üzerine ılık su içince karnı yumuşatıyor

Kizlar bu halsizligi gecen enerjisi yerine gelen var mi?????? Ne zmn duzelcez. Progestanmi etkiliyor beni böyle acaba ayaga kalkcak halim yok :KK43:
Daha enerjiğim 3 hafta öncesine kadar canım ama arasıra halsizlik oluyor bu da kan değerlerim düştüğü için sanırım takviyeye başlayınca düzeliriz sonuçta 2. Trimester en rahat aktif olacağımız dönem inşallah herşey iyi olur

Hamilelikte de kullanılabilen bir ilaç zaten sadece gece aşırı sancıyla uyandırır dışarı çıkacaksan kullanma tuvalet arıyorsun başıma geldi çünkü 🙈 birde çok afedersin aşırı kullanımda ishale çevirebiliyor halsiz bırakıyor 🥺. Denemişsindir belki ama kuru erik ama bu mürdüm eriklerinin kurusu o çok iyi geliyor kabızlığı sabah aç karnına ya da gün kurusu kayısı siyah olanlar sabah aç karnına 2 tane üzerine ılık su içince karnı yumuşatıyor
İllaki işe yarar da midem bulanıyor sabah su falan içemem aç karna imkansız tok denedim işe yaramadı gözümü karartıp tekrar içicem ilacı artık ağrısına falan katlanıcam bi şekilde napiyim 😒

13. Haftadan sonra bulantısı ve kusması başlayanı gördünüz mü hiç ? 13. Haftam bitiyor bugün hamileliğin başından beri kusmayan ben 2 gündür kusuyorum. 2 günde helak oldum ya bu neyin nesi şimdi 😔
Klima vs üşümüş olabilir misin canım? Üşütmek inanılmaz bulantı yapıyor

Canım iki gün öncesine kadar saçımı toplasam o kollarim yanıma düşüyordu halsizlikten. Hatta sağlık ocağına iğneye bile gidemedim kendime güvenip.
Fakat 2 gündür çok bombayim maşallah. Bunu da 8 gündür kullandığım demir ilacı ve vitaminlere bağlıyorum.
Mide bulantım da minimum seviyede bulantı ilacı almıyorum 4 gündür.
13+ 0 im bugün. Sanırım yavaş yavaş herşey yoluna giriyor.
Bende demir ilacına bugün başladım herhangi bir yan etki yaşadınızmı?

13. Haftadan sonra bulantısı ve kusması başlayanı gördünüz mü hiç ? 13. Haftam bitiyor bugün hamileliğin başından beri kusmayan ben 2 gündür kusuyorum. 2 günde helak oldum ya bu neyin nesi şimdi 😔
Canim salgın var ya öyle bisey olabilir mi acaba başka sıkıntın var mı

Cok şükür bugün daha iyiyim bulantı konusunda sabah 9 da 10 tencere yemek yapan herhangi bi komşum sayesinde kahvaltıdan önce zor zamanlar yasasamda patates kızartması falan yedim goguslerim cok sikintiliydi aşırı ağrıyordu dunden beri gogus hassasiyetim azaldı hala dolu ama acımıyor en azından hosgeldin 9 ayın sultanı 2. Trimester diyorum tünelin sonu çok güzel arkadaşlar bugün tattim🥰😊

Bir kere çıktım denize de girmedim belime kadar girip geri çıktım durmamıştım şemsiye altında oturdum ilk ve sondu daha çıkamadım yani bilmiyorum belkide dediğiniz gibi birşey bir kaç güne geçmezse doktora gideyim en iyisi 🙄
Mutlaka biseyden etkilendiğini düşünüyorum yoksa bu haftada başlaması çok çok zor bi ihtimal.
Bende demir ilacına bugün başladım herhangi bir yan etki yaşadınızmı?
Hayır herhangi bi yan etki oluşmadi adı gynotardyfer .

Cok şükür bugün daha iyiyim bulantı konusunda sabah 9 da 10 tencere yemek yapan herhangi bi komşum sayesinde kahvaltıdan önce zor zamanlar yasasamda patates kızartması falan yedim goguslerim cok sikintiliydi aşırı ağrıyordu dunden beri gogus hassasiyetim azaldı hala dolu ama acımıyor en azından hosgeldin 9 ayın sultanı 2. Trimester diyorum tünelin sonu çok güzel arkadaşlar bugün tattim🥰😊
Maşallah canım gözün aydın 🤗🤗🥰🥰

Canim salgın var ya öyle bisey olabilir mi acaba başka sıkıntın var mı
Ya öyleymiş herkes kusma ve ishalden acildeymiş sularda mikrop varmış ishalim yok ama bulantı beni öldürüyor. Dayanılacak gibi değil yani hemen geçmezse naparım bilmiyorum kızımda aç sefil kaldı kahvaltı hazırlamaya çalışırken bile kustum 😔

Ya öyleymiş herkes kusma ve ishalden acildeymiş sularda mikrop varmış ishalim yok ama bulantı beni öldürüyor. Dayanılacak gibi değil yani hemen geçmezse naparım bilmiyorum kızımda aç sefil kaldı kahvaltı hazırlamaya çalışırken bile kustum 😔
Az önce hastaneden geldim acil kapısının önü insan yığınıydı ki normalde o hastanenin acili dolu olmaz biraz uzakta her yer kalabalık demek ki oraya gelmiş insanlar. Çok duyuyorum bu ara bulantı ishal şikayeti olanları 🤦‍♀️

Daha enerjiğim 3 hafta öncesine kadar canım ama arasıra halsizlik oluyor bu da kan değerlerim düştüğü için sanırım takviyeye başlayınca düzeliriz sonuçta 2. Trimester en rahat aktif olacağımız dönem inşallah herşey iyi olur
İnşaallah canim ya

Kabak yedim ayran iciyorum ikinmaktan artik basim dönüyor enerjim bitiyor. Ne olucak bu boyle bu kabizlik isi tavsiyelerinizi bekliyorum. Ikinirkende bebege biseye olcak korkusuyla tuvaletim geri kaciyor bazen 😞 lavman felan yapilmiyo mu acaba
Canim doktorum bana labilaks lavman verdi rahatladım baya bir daha kabız olmadım . Kabızlığı düşmanıma bile çektirmesin he hamilelik ye çok kötüymüş

Back