- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
ultrasonun bebeğe zararı yok ses ..her hafta hatta her gün ultrasona giren riskli gebelikler varSimdi kizlar ven nor.alde gecen hafta bugun ozel doktoruma gittim hani dedim nolur nolmaz devletede kayit actirayim diye bugun gittim. Ozeldeki doktoruma 10 gun sonra gel cinsiyeti net söyleyeyim dedi. 2 gun sonra 10 gün olmus olacak ust uste usg olmus oluyor gitsem mi bilemedim. Gidip kontrol hakkimi kulllanjp sonrasında 1 ay sonra giderim die düşündüm ama bebege zarari olurmuki
Doktorun bana verdiği takviyede magnezyum da var. Bu hafta günde iki hapa çıkarttı ve her gün tuvalete çıkıyorum yaşasınBende birşey sormak istiyorum kabızlığa çok iyi geldi dedğiniz bir çözüm var mı birde kan ilacı vitamin başladınız mı o ilaçlar da çok kabızlık ve karın ağrısı yapıyormuş nasıl olacak
Ben 1 aydır kullanıyorum.Kizlar omega3 kullanmaya basladiniz mi?Doktorum bana kullan dedi erken değil demi
Cinsiyet belli olsa bakıp bi tane alıp bi daha almam 7,5 ay olana kadar ama insanın bi kaç parça alası geliyor istemsiz . Ben diğer gebeliklerimde de öyle yapmıştım o kıyafete sarılır yatardım bazen hep gözümün önüne asar annem annem diye severdimKızlar şu an için erken ama yenidoğan takımlarına bakıyor musunuz ?
Ben ayni gun iki ayri dr a gittim hatta o gun kalbe gittim kalp icin de ultrasona bakti canim hatta ben 8.haftamda mr a girdim. Onlar ışık mi ses mi ne yayıyor tehlikeli degil diyor drlarSimdi kizlar ven nor.alde gecen hafta bugun ozel doktoruma gittim hani dedim nolur nolmaz devletede kayit actirayim diye bugun gittim. Ozeldeki doktoruma 10 gun sonra gel cinsiyeti net söyleyeyim dedi. 2 gun sonra 10 gün olmus olacak ust uste usg olmus oluyor gitsem mi bilemedim. Gidip kontrol hakkimi kulllanjp sonrasında 1 ay sonra giderim die düşündüm ama bebege zarari olurmuki
Evet canım karındanCanim karindan mi erkek gibi sol tarafa daha yakin
Teşekkür ederim hayırlısı az kaldı öğreneceğimCanim karindan mi erkek gibi sol tarafa daha yakin
Bende ortada gördüm dedim bendeki şansCanım senin bebek kesenin tam ortada duruyor o yüzden bir yorum yapamadım ben, gönlünden ne geçiyorsa o olsun ve tabiki sağlıklı olsun inşallah
Iyi o zaman gideyim kontrol hakkimi da kullanayim.belki gosterir bebis cinsiyeti 1 ay beklemem gerekmez..Ben ayni gun iki ayri dr a gittim hatta o gun kalbe gittim kalp icin de ultrasona bakti canim hatta ben 8.haftamda mr a girdim. Onlar ışık mi ses mi ne yayıyor tehlikeli degil diyor drlar
Hayırlı olsun iki prenses annesi oluyorsun ne mutlu , çok güzel bir duygu güle güle büyüsünlerMerhaba arkadaşlar bugün cinsiyetimizi öğrendik 2.kizimiz oluyor inş hepimize saglikli evlaar nasip etsin mevlam
Ben kesinleştiği gibi bakmaya başladımKızlar şu an için erken ama yenidoğan takımlarına bakıyor musunuz ?
Beklemek zor olacak ama içinizi ferah tutmaya çalışın. İnşallah olumlu haber alırsınız.moralim acayip bozuk hiç bir teste girmeyeceğim demiştim nasıl olsa aldırmam demiştim ama 12.haftada ense kalınlığı 2.8 mm 13. haftada 3.5 mm çıktı .. başka doktora gittim ense kalınlığı için 3.5 mm dedibu sefer bu doktor burun kemiğini de göremedim dedi büyük ihtimal down olabilir dedi ben yıkıldım tabi nifty testi için yarın kan verecem hiç gerek yoktu bu kadar beklemeye 12.haftada keşke verseydim kan şimdi zaman nasıl geçecek ben nasıl bekleyecem sürekli ense kalınlığı down sendromu yazılarını okumaktan gözlerim bozuldu..
Keseyi ortalamış ama bana sağa biraz daha yakın gibi geldi, bir de kesenin şekline göre kız diyorum benKızlar kimse cinsiyet tahmini yapmiycakmi
Ne güzel, bizim de iki kız olduMerhaba arkadaşlar bugün cinsiyetimizi öğrendik 2.kizimiz oluyor inş hepimize saglikli evlaar nasip etsin mevlam
Göğüs pedini büyük kızımda almıştım ama ıslak kalacağı için mantar yapabilir dediler, pek kullanmadım. Depend lohusalık dönemi için mi?@PinkMermaid canım ben bugun e bebege gittim muhtemel kiz oldugu icin almadim ama dayanamayip çorap aldım zaten pahali bisi degil erkek olursa da dursun dedim2 kutu göğüs pedi aldım hatta baya 40 tlden 10 tlye inmisti 60 adedi lansinohun bi de hamile kulodu aldim ya kilotlar bile yeni aldim sikmaya basladi beni valla begendim tekrar alicam onlardan bu gogus pedini falan da ben hic bilmem ablam dedi de oyle aldim.birde depend emici kulot varmis o da cok lazim oluyormus ona da bakmaya basladim indirimde yakalayinca 2 paket de ondan alcam
Benim ikisi de kız ama belirtileri farklı oldu, hiç belli olmaz yaniYok cnm daha değil cinsiyet ama sanki erkek gibime geliyor, kizimda bulantim olmamıştı hep eksi tuzlu yemiştim, bunda bulantim var tatlı yiyesim geliyor hep, sağlıklı olsun da ins..
Kaç haftaliksin ki cinsiyeti söylemedi? Bana söyledi de ne oldu hicbisi emin olmak icin 16.haftayi beklemek lazim benceMerhaba hanımlar. Şimdi çıktım doktordan,tarama testi için gelmiştim. Bebişim kocaman olmuş,çok hareketli dedi doktor. Ama cinsiyeti söylemedi çok erken diye. Ense kalınlığı ve gelişimi gayet güzel dedi. Kan testi sonuçları için 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Aşıyı sordum alerjin yoksa Biontech olabilirsin diğeri pek etkili değil dedi. Bulantı hapını sordum (prilam)hala rahatsızlık veriyorsa kullabilirsin dedi. Ayriyeten vitamin ilacı yazdı folik asidi kullanmana gerek yok dedi.
depend kesinlikle iki paket alınmalı. aşırı ihtiyaç.@PinkMermaid canım ben bugun e bebege gittim muhtemel kiz oldugu icin almadim ama dayanamayip çorap aldım zaten pahali bisi degil erkek olursa da dursun dedim2 kutu göğüs pedi aldım hatta baya 40 tlden 10 tlye inmisti 60 adedi lansinohun bi de hamile kulodu aldim ya kilotlar bile yeni aldim sikmaya basladi beni valla begendim tekrar alicam onlardan bu gogus pedini falan da ben hic bilmem ablam dedi de oyle aldim.birde depend emici kulot varmis o da cok lazim oluyormus ona da bakmaya basladim indirimde yakalayinca 2 paket de ondan alcam
Evet canim lohusalik donem icin ozellijle ilk 10 gün cok rahat oluyor dedi ablamBen kesinleştiği gibi bakmaya başladımBüyük kızımdan çok kıyafet kaldı ama küçüğe de yeni bir şeyler alacağım. Daha kışlıklar tam çıkmadı. İndirimden yaza olacak kıyafetlere bakıyorum. Arkadaşlarımız da öğrenince hediye getirdiler sağolsunlar .
Beklemek zor olacak ama içinizi ferah tutmaya çalışın. İnşallah olumlu haber alırsınız.
Keseyi ortalamış ama bana sağa biraz daha yakın gibi geldi, bir de kesenin şekline göre kız diyorum ben
Ne güzel, bizim de iki kız oldu
Göğüs pedini büyük kızımda almıştım ama ıslak kalacağı için mantar yapabilir dediler, pek kullanmadım. Depend lohusalık dönemi için mi?
Benim ikisi de kız ama belirtileri farklı oldu, hiç belli olmaz yani
Ben normal ped kullanmıştımEvet canim lohusalik donem icin ozellijle ilk 10 gün cok rahat oluyor dedi ablam
Aynen canim ablamda sezeryan oldu. Normal de olsa cok rahat kullan at dedi.aynen canim bir pakette iki tane vardi gidince 2 paket daha alirim en az l-xl aldim kocaman cok rahat sevdim ben giyince anlarim tam olarakdepend kesinlikle iki paket alınmalı. aşırı ihtiyaç.
ebebekin hamile kulodu 4 tane aldım ben de aşırı guzel. özellikle ilk doğumu sezeryan olanlara sadece bunu öneririm. bütün hamile külotlarında sezeryan yerinde dikiş çizgisi var bunda hiçbişey yok. çok rahat
O da olur ben pek anlamam canım ablam aşırı rahat oluyor dedi bi de uygun bisi degil baktim da netten 9lusu 40 kusur ablam rahat olmasa bana söylemezdi ben cok rahatima düşkünüm ablam daha tutumludur bendenBen normal ped kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?