2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ultrasonun bebeğe zararı yok ses ..her hafta hatta her gün ultrasona giren riskli gebelikler var

Doktorun bana verdiği takviyede magnezyum da var. Bu hafta günde iki hapa çıkarttı ve her gün tuvalete çıkıyorum yaşasın magnezyum bağırsak hareketini destekliyor. Bunun yanı sıra her öğlen bir bardak süt yada kefir içip 1 meyve yanında bir avuç karışık çiğ kavrulmamış kuruyemiş yediyor bana.

Kizlar omega3 kullanmaya basladiniz mi?Doktorum bana kullan dedi erken değil demi
Ben 1 aydır kullanıyorum.

Kızlar şu an için erken ama yenidoğan takımlarına bakıyor musunuz ?
Cinsiyet belli olsa bakıp bi tane alıp bi daha almam 7,5 ay olana kadar ama insanın bi kaç parça alası geliyor istemsiz . Ben diğer gebeliklerimde de öyle yapmıştım o kıyafete sarılır yatardım bazen hep gözümün önüne asar annem annem diye severdim duygusallıkta tavan yaşıyorum ben yine

Ben ayni gun iki ayri dr a gittim hatta o gun kalbe gittim kalp icin de ultrasona bakti canim hatta ben 8.haftamda mr a girdim. Onlar ışık mi ses mi ne yayıyor tehlikeli degil diyor drlar

Canım senin bebek kesenin tam ortada duruyor o yüzden bir yorum yapamadım ben, gönlünden ne geçiyorsa o olsun ve tabiki sağlıklı olsun inşallah
Bende ortada gördüm dedim bendeki şans teşekkür ederim canım Amin inşallah sağlıklı gelsin ilk çocuğum gönlümden geçen kız

Ben ayni gun iki ayri dr a gittim hatta o gun kalbe gittim kalp icin de ultrasona bakti canim hatta ben 8.haftamda mr a girdim. Onlar ışık mi ses mi ne yayıyor tehlikeli degil diyor drlar
Iyi o zaman gideyim kontrol hakkimi da kullanayim.belki gosterir bebis cinsiyeti 1 ay beklemem gerekmez..

Merhaba hanımlar. Şimdi çıktım doktordan,tarama testi için gelmiştim. Bebişim kocaman olmuş,çok hareketli dedi doktor. Ama cinsiyeti söylemedi çok erken diye. Ense kalınlığı ve gelişimi gayet güzel dedi. Kan testi sonuçları için 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Aşıyı sordum alerjin yoksa Biontech olabilirsin diğeri pek etkili değil dedi. Bulantı hapını sordum (prilam)hala rahatsızlık veriyorsa kullabilirsin dedi. Ayriyeten vitamin ilacı yazdı folik asidi kullanmana gerek yok dedi.

Kızlar şu an için erken ama yenidoğan takımlarına bakıyor musunuz ?
Ben kesinleştiği gibi bakmaya başladım Büyük kızımdan çok kıyafet kaldı ama küçüğe de yeni bir şeyler alacağım. Daha kışlıklar tam çıkmadı. İndirimden yaza olacak kıyafetlere bakıyorum. Arkadaşlarımız da öğrenince hediye getirdiler sağolsunlar .
Beklemek zor olacak ama içinizi ferah tutmaya çalışın. İnşallah olumlu haber alırsınız.
Kızlar kimse cinsiyet tahmini yapmiycakmi
Keseyi ortalamış ama bana sağa biraz daha yakın gibi geldi, bir de kesenin şekline göre kız diyorum ben
Merhaba arkadaşlar bugün cinsiyetimizi öğrendik 2.kizimiz oluyor inş hepimize saglikli evlaar nasip etsin mevlam
Ne güzel, bizim de iki kız oldu
Göğüs pedini büyük kızımda almıştım ama ıslak kalacağı için mantar yapabilir dediler, pek kullanmadım. Depend lohusalık dönemi için mi?
Yok cnm daha değil cinsiyet ama sanki erkek gibime geliyor, kizimda bulantim olmamıştı hep eksi tuzlu yemiştim, bunda bulantim var tatlı yiyesim geliyor hep, sağlıklı olsun da ins..
Benim ikisi de kız ama belirtileri farklı oldu, hiç belli olmaz yani

Kaç haftaliksin ki cinsiyeti söylemedi? Bana söyledi de ne oldu hicbisi emin olmak icin 16.haftayi beklemek lazim bence bu alerji dedikleri penisilin turevi ilaclara olan alerji mi ki ya bilen var mi benim ona alerjim yok ama baska biseylere

depend kesinlikle iki paket alınmalı. aşırı ihtiyaç.
ebebekin hamile kulodu 4 tane aldım ben de aşırı guzel. özellikle ilk doğumu sezeryan olanlara sadece bunu öneririm. bütün hamile külotlarında sezeryan yerinde dikiş çizgisi var bunda hiçbişey yok. çok rahat

Evet canim lohusalik donem icin ozellijle ilk 10 gün cok rahat oluyor dedi ablam

Aynen canim ablamda sezeryan oldu. Normal de olsa cok rahat kullan at dedi.aynen canim bir pakette iki tane vardi gidince 2 paket daha alirim en az l-xl aldim kocaman cok rahat sevdim ben giyince anlarim tam olarakyıkayıp giymeyi dusunuyorum hemen

Ben normal ped kullanmıştım
O da olur ben pek anlamam canım ablam aşırı rahat oluyor dedi bi de uygun bisi degil baktim da netten 9lusu 40 kusur ablam rahat olmasa bana söylemezdi ben cok rahatima düşkünüm ablam daha tutumludur benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…