- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
Amin canım sağlıklınhayırlı gönlüne göre olsun doktor kontrolün en zaman nasipse ?İnşallah canım gönlüm kızdan yana ama rabbim erkek de verirse başımın tacıyeterki sağ Salim kucağımıza alalım
Hapşırırken karnımı tutuyorum ben o yüzden istemsizceCanim o bana da oluyor arada oldu yani hapsirdigimda oluyor bazen ama ben sezeryanlli falan değilim malum ilk cocuk ben onun gazdan olduğunu düşünüyorum
Hadi hayırlı haberlerle gelin Bugün doktora gidecek arkadaşlar . Sizin cinsiyet belli oldu mu peki ?Herkese hayirli sabahlar cubuk krakeer eşliğinde mesajlari okudum :) bugun doktora gidecek olan arkadaşlardan guzel haberler aliriz insallah benmde 13.40 da randevum insallah hersey yolundadir.
Rica ederim canım benimTamam canım çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlık sıhatle tüm yavrularımızı... :)
sizin göbekler çıktı mı? ben zaten tombişcene olduğum için çok fark edemiyorum hehehehe :)
Evet canım sende ben gibi yerinde duramayanlardansınDoktoruma böyle bir soru sorarsam dalga geçer benledikkat ederim artık oturup kalkarken 9 aylıkken bile koşarak yürürdüm neredeyse bazen, bazı kadınlar olur ya son aylarda hep karnını tutar, çok ağır yürür, hiç öyle olmadım…mide bulantım yok, iştahım yerinde de olduğundan hamile olduğumu unutuyorum bazen Çok şükür tek derdim bu olsun… bazılarınızı görüyorum hiç bir şey yiyemeyenleriniz var mide bulantısından vs , üzülüyorum
Amin canım inşallahGelmiş geçmiş olsun canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın için ferah olsun
Soğuk çorba da iyi fikir bulgur da olabilir sağol cnm, zaten onlar hafifletir heralde biraz, makarna tarzı şeyler yiyince sıkıntı yaşamıyorum zaten, onlarin da fazlasi zarar diye istemiyorum yemek ama mecburen bulantı geçene kadar yicemSoğuk çorba deneyebilirsin canım. Bulguru da haşlayıp yapabilirsin biz dövme deriz buğday yani onunla da yapabilirsin taze nane ile ferahlatır. Birde seversen içine biraz kabak haşlayıp koyuncada güzel oluyor
Kaşarlı pideyi denedim cnm evet oda iyi geldi bana da, arada patates de kızarttim onu da alıyorum listemeyiyebildiğim nadir şeyler, bol limonlu ve soğansız kısır, patates kızartması, tavuklu patates yemeği haşlama şeklinde ...Birde çok sert ve ekşi olan nektarin diğer yemeklere ucundan yersem yerim ki çoğuda midemi kaldırıyor yiyemiyorum.Birde arada dışardan kaşarlı pide söylüyorum oda iyi geliyor bana.
Ay mas ne şirin cok özendim simdi kiz çocuğunaayyy evde de 4 yaşında bir cimcime var, yüzünü yıkatmak istemiyor, sebebi de su değdiğinde kaşları bozuluyormuşsabah sabah tövb genç kız olduğunda sana hatırlatıcam bu laflarını dedim Dışarı çıkarken allık sürerim, hanımefendi de illa sürer iki pıt, dudak nemlendiricim ortak zaten su içtikten sonra dudak nemlendiricim bozulmuş mu der Kaş fırçam da ortak, o da kaşını tarar Ayrı el kremi vardır mangolu, çocuklar için olandan sabah hemen pijamalar çıkar, elbise seçilir , o giyilir, babası onu güzel görmeliymiş akşam kız çocuğu işte…
Ramzi sadece keseden sonraki ultrason görüntüsünde , embriyonun ilk nerede konumlandığına göre bir teori geliştirmiş. Teoriye göre vajinal ultrasonda embriyo sağdaysa erkek, soldaysa kız demek. Karından görüntüde de tam tersi
yani 5-6 haftalık usg görüntüsüne bakılıyor
Ya keske uyuyabilsemHapşırırken karnımı tutuyorum ben o yüzden istemsizcebenim kafama göre gündüz uyuma lüksüm yok şanslısın tatlım valla senin yerinde olsam , sürekli uyur kendimi dinlendiririm
Ben gidip 1 saat uyuyayım diyip saati ayarlayıp, hemen uykuya dalan tiplerdenimYa keske uyuyabilsemdun ilk defa gece 12 de yattim tartisma programi sarinca yoksa 9 dedin mi aksam uykum geliyor sabahta gece bir kere uyansamda 8 de kalktim 6 max 7 de uyanan ben gunduz hic uyuyamam ben cok nadir
Imkansiz bizde olaylar tam tersiBen gidip 1 saat uyuyayım diyip saati ayarlayıp, hemen uykuya dalan tiplerdenimşimdi anne olunca bu özelliğime yenilikler eklendi, kızım ilk doğduğunda 2 saatte 1 emzirip uyurdum geceleri..şimdi de öyle devam , eşim tam tersi, gece wc’ye falan kalksın, 2-3 saat uyuyamaz, o gece iptal…bir kere yatağa yattık, bir konu hakkında tartışıyorduk, önce ben konuştum uzun uzun anlattım, sonra o anlattı ( anlatmış , konuştukları da 2 dak ancak sürmüş) , sonra bana bir soru sormuş, benden cevap bekliyor, benden tık yok ışığı açıp bakmış, ben çoktan uyumuşum konuştukları içinde patlamış
Senin cinsiyet belli oldu mu canım ?Ay mas ne şirin cok özendim simdi kiz çocuğuna
Aynen cnm bazen bende cok su iciyorum bazen unutuyorum içmiyorum aslinda ihmal etmemek lazim işteEvet canım suyu az içiyorum bazen, günde 1 lt falan…en az 2 lt olmalı oysaki
Yok cnm olmadı 14 de söylücem diye tutturdu benim inatçı doktorumSenin cinsiyet belli oldu mu canım ?
Aynen ilk bebek olunca kız erkek hiç fark etmez, ben ilk hamileliğimde hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim…Yok cnm olmadı 14 de söylücem diye tutturdu benim inatçı doktorumbi önceki kontrolde erkeğe benziyor ama kiz da olabilir falan dedi ama ben rüyamda hep erkek bebek görüyorum, sağlıklı olsun da, ilk bebeğim ya sıkıntı yok cinsiyet
bence erkekCinsiyet tahmin edicek olan birisi var mıı
Benim ilk gittiğimde 10 gündü. En son gittiğimde 9 olmuştu. Ben de zayıf doğdum eşim de öyleymiş.Canım geriden gelmenin de bir sınırı var doktor o sınırların altında yada üstünde gördüğünde Farklı tahliller tetkikler istiyor merak etme , doktor onu orda sat ve Ölçüme göre değerlendiriyor . Muhtemelen geç döllenme olmuştur ileri de o farkı kapatır zaten . Benim bi yakınımın bebek 3 hafta geriden geliyordu genetik testleri yapıldı hepsi çok şükür temiz çıktı, anne ve tarafı aşırı minikler ve zayıflar yapı itibari ile doktor size benzediği için bebeği küçük demişti içimiz rahatlamıştı şimdi 38 haftalık oldular bile . İçini ferah tut
Dikkat ederim çok teşekkür ederimAni kalkıp oturma yada sıcak soğuk değişimlerinde olabilir canım artık büyüdükleri için bizden aldıkları da fazlalaşıyor hemen bişeyler yiyip iç tansiyonu kontrol et bi de düşğk mü yüksek mi onlara bak . Ayaklarını yükseğe uzatıp istirahat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?