2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim o bana da oluyor arada oldu yani hapsirdigimda oluyor bazen ama ben sezeryanlli falan değilim malum ilk cocuk ben onun gazdan olduğunu düşünüyorum
Hapşırırken karnımı tutuyorum ben o yüzden istemsizce benim kafama göre gündüz uyuma lüksüm yok şanslısın tatlım valla senin yerinde olsam , sürekli uyur kendimi dinlendiririm

Herkese hayirli sabahlar cubuk krakeer eşliğinde mesajlari okudum :) bugun doktora gidecek olan arkadaşlardan guzel haberler aliriz insallah benmde 13.40 da randevum insallah hersey yolundadir.
Hadi hayırlı haberlerle gelin Bugün doktora gidecek arkadaşlar . Sizin cinsiyet belli oldu mu peki ?

Rica ederim canım benim Amin cümlemizin inşallah . İlk aylar gaz ve şişkinliğe bağlı davul gibi gezdim sonra yürüyüş bol su biraz sağlıklı beslenme derken o şişlikten kurtuldum . Sabahları idrarımı yapmadan önce düz yattığımda bir karış bi taş karnımın üstünde oturuyor görüyorum sonra kayboluyor. Ama yavaştan başlar çıkmaya artık

Evet canım sende ben gibi yerinde duramayanlardansınbende unutuyorum bu bebeyi 3. Olduğundan tecrübe de oluyor çok relaxım herşey yolunda gidiyor tabi ondan da kaynaklı rahatlığım . Yeni taşınmıştım pandemi azaldın vs diye ev tebriğine misafirler ağırladım ettim diğer çocukların kursları özler derslerine ben götürüp getiriyorum yatma şansı zaten yok , sabah 7 de gözlerimi açıyorum Bugün ne program yapsam derdine düşüyorum Allah sağlıktan ayırmasın güzel haberler duyalım hep

Soğuk çorba deneyebilirsin canım. Bulguru da haşlayıp yapabilirsin biz dövme deriz buğday yani onunla da yapabilirsin taze nane ile ferahlatır. Birde seversen içine biraz kabak haşlayıp koyuncada güzel oluyor
Soğuk çorba da iyi fikir bulgur da olabilir sağol cnm, zaten onlar hafifletir heralde biraz, makarna tarzı şeyler yiyince sıkıntı yaşamıyorum zaten, onlarin da fazlasi zarar diye istemiyorum yemek ama mecburen bulantı geçene kadar yicem

Kaşarlı pideyi denedim cnm evet oda iyi geldi bana da, arada patates de kızarttim onu da alıyorum listeme kısır bi kac gündür aklımda onu da deniyeyim, cok sagol cnm

Ay mas ne şirin cok özendim simdi kiz çocuğuna

Canım bakar mısın 6 haftalıkken ben hiç yorum yapamadım sanki tam ortaya yerleşmiş gibi bebişim

Eklentiler

• 3AAAD2EE-18FB-4C5B-9302-0905C80D0E51.jpeg
    79,6 KB · Görüntüleme: 27
Hapşırırken karnımı tutuyorum ben o yüzden istemsizce benim kafama göre gündüz uyuma lüksüm yok şanslısın tatlım valla senin yerinde olsam , sürekli uyur kendimi dinlendiririm
Ya keske uyuyabilsem dun ilk defa gece 12 de yattim tartisma programi sarinca yoksa 9 dedin mi aksam uykum geliyor sabahta gece bir kere uyansamda 8 de kalktim 6 max 7 de uyanan ben gunduz hic uyuyamam ben cok nadir

Ya keske uyuyabilsem dun ilk defa gece 12 de yattim tartisma programi sarinca yoksa 9 dedin mi aksam uykum geliyor sabahta gece bir kere uyansamda 8 de kalktim 6 max 7 de uyanan ben gunduz hic uyuyamam ben cok nadir
Ben gidip 1 saat uyuyayım diyip saati ayarlayıp, hemen uykuya dalan tiplerdenim şimdi anne olunca bu özelliğime yenilikler eklendi, kızım ilk doğduğunda 2 saatte 1 emzirip uyurdum geceleri..şimdi de öyle devam , eşim tam tersi, gece wc’ye falan kalksın, 2-3 saat uyuyamaz, o gece iptal…bir kere yatağa yattık, bir konu hakkında tartışıyorduk, önce ben konuştum uzun uzun anlattım, sonra o anlattı ( anlatmış , konuştukları da 2 dak ancak sürmüş) , sonra bana bir soru sormuş, benden cevap bekliyor, benden tık yok ışığı açıp bakmış, ben çoktan uyumuşum konuştukları içinde patlamış

Imkansiz bizde olaylar tam tersi

Senin cinsiyet belli oldu mu canım ?
Yok cnm olmadı 14 de söylücem diye tutturdu benim inatçı doktorum bi önceki kontrolde erkeğe benziyor ama kiz da olabilir falan dedi ama ben rüyamda hep erkek bebek görüyorum, sağlıklı olsun da, ilk bebeğim ya sıkıntı yok cinsiyet

Aynen ilk bebek olunca kız erkek hiç fark etmez, ben ilk hamileliğimde hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim… Dünyalar güzeli bir prensesim oldu şimdikinde de öyle dua ettim ama içimde hafif bir erkek olsa nasıl olurdu acaba diye bir düşünce vardı. İnsan iki duyguyu da yaşamak istiyor sanırım ve gönlüme göre oldu ama içim bir tık buruk çünkü kızım, kız kardeş çok istiyordu Araları da 5 yaş olacak tam, kızım da şubat doğumlu…hayırı evlat olurlar inşallah…

Benim ilk gittiğimde 10 gündü. En son gittiğimde 9 olmuştu. Ben de zayıf doğdum eşim de öyleymiş.
Belki de ondan dolayıdır. Ah şu süreç bir sağlıkla tamamlansa da rahat etsek

Dikkat ederim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…