- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
hayır , boyu uzadı bacaklarını büküp gidiyordu yürüteçte . Bir de sinirlenince kendini ileri geri atmaya başlamıştı üstündeyken , korktum .Bizim de 5 disimiz var 4 tane de yeni gelmeye çalışıyororumcege bindiriyor musun hala
Benim kızım da öyle gidiyorhayır , boyu uzadı bacaklarını büküp gidiyordu yürüteçte . Bir de sinirlenince kendini ileri geri atmaya başlamıştı üstündeyken , korktum .
bacakları bükük gitmeye alışır diye düşündümBenim kızım da öyle gidiyorama iş yaparken falan koyuyorum yoksa bana gelip bacağıma yapışıyor ayakta, o zaman koymayim mi bende
bacakları bükük gitmeye alışır diye düşündümBenim kızım da öyle gidiyorama iş yaparken falan koyuyorum yoksa bana gelip bacağıma yapışıyor ayakta, o zaman koymayim mi bende
Ay masallah!merhaba hanımlar
benim kızın 7 dişi var şuanemekliyor , gel gel diyor , ver deyince elindekini verip al deyince geri alıyor . Yürümeye çok hevesli , tek el tutup yürütüyoruz
çıkarmaya çalışmıyor mu . Ben taksam çıkarmak için kafasını duvarlara vurur sankiAy masallah!
Benim canavarimin daha iki disi var :)
Ben de bebeklerin tutup yurudukleri yuruteclerden aldim. Onunla geziyor tum evi. Bir de Kask aldim kafasina. Arada dusup vuruyor kafayi diye. Eger uyumadiysa o kaski takiyorum oynarken cunku oturdugu yerde dusup pat diye vuruyor o kafayi!
Link varmı acaba:)Ay masallah!
Ben de bebeklerin tutup yurudukleri yuruteclerden aldim. Onunla geziyor tum evi. Bir de Kask aldim kafasina. Arada dusup vuruyor kafayi diye. Eger uyumadiysa o kaski takiyorum oynarken cunku oturdugu yerde dusup pat diye vuruyor o kafayi!
Link varmı acaba:)
Ablasi kafasina koyunca duzgun koymadigi icin cikarmaya calisiyor ama ben kilidiyle falan takinca vikarmaya calismiyor.çıkarmaya çalışmıyor mu . Ben taksam çıkarmak için kafasını duvarlara vurur sanki
Merhaba canım , oyyy maşallah size . Yaaa nasıl büyüdü bunlar böyle daha dün neler konuşurken şimdi neler konuşuyoruz Alaha şükürmerhaba hanımlar
benim kızın 7 dişi var şuanemekliyor , gel gel diyor , ver deyince elindekini verip al deyince geri alıyor . Yürümeye çok hevesli , tek el tutup yürütüyoruz
Maşallah annesi size de , gerçekten kask takmanız ne kadar güzel ve koruyucu olmuş . Biz eşimle onun esprisini yapıyorduk inanın gerçekten de varmış demek onlara göre , bir kaskın 2. Yürüme aracının markası insan memnunsanız bize de atabilir misiniz ? Özledim inanın burayı sizleri uzun zamandır pek giremedim bende ara ara yazalım ya bırakmayalım iletişimiAy masallah!
Evet güzel bu markanın da ürünü yorumlarda okumuştum , ama bazı türlerin tekerlekleri çok hızlı gidiyormuş ondan tehlikeli anne gözetiminde olmalı demişlerBunun gibi bir sey. Ama turkiye cok pahali. O fisher priceler falan 600tlburada herkes ucretsiz veriyor onlari kullandiktan sonra. Benim aldigim markayi bulamadim ama bu modele benziyor.
Pilsan Happy İlk Adım Arabam Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PİLSAN Pilsan Happy Ilk Adım Arabası - Mavi 07 539 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kocaman oldular yaa . 9 kilo , 70 cmdi 7 kasımda .Merhaba canım , oyyy maşallah size . Yaaa nasıl büyüdü bunlar böyle daha dün neler konuşurken şimdi neler konuşuyoruz Alaha şükürbizimde 3 diş var 2 tane yolda görünüyor , bizde emekliyoruz , sıralıyoruz, bay bay , gel gel , öpücük yapıyoruz , alkışlıyoruz , hayır anlamında kafa sallıyoruz, cee e falan ablaları öğretiyor sürekli yaramazlık Boy ve kilonuz ne durumda ?
Belinden hafifçe tutuyorum o kendisi gidiyor , yorulunca biraz oturup tekrar kalkıyor .Evet güzel bu markanın da ürünü yorumlarda okumuştum , ama bazı türlerin tekerlekleri çok hızlı gidiyormuş ondan tehlikeli anne gözetiminde olmalı demişler
Benim icin cocuk her zaman annenin gozetiminde!Evet güzel bu markanın da ürünü yorumlarda okumuştum , ama bazı türlerin tekerlekleri çok hızlı gidiyormuş ondan tehlikeli anne gözetiminde olmalı demişler
spagettiyi bir dene öyleyseBenim icin cocuk her zaman annenin gozetiminde!
Aslinda cok yavas gittigini soyleyemem bizdeki modelin. Ama bebek gayet uyum sagliyor. Biraz cocuga da guvenmek gerekiyor sanirim. Ben basta ayagimla yavaslattim falan ama sonra baktim kendi tutunup gidebiliyor ben bir sey yapmadan da.
Ben elma veriyorum 2-3 gundur. Ince bir dilim kesiyorum koyuyorum tepsisine, onu bile biraz yiyor ki elma sert oldugu icin super sasirtti beni.
Benimki ya puruzsuz pure yemek istiyor ya da eline alip kendisi. Puturlu olunca cikartiyor agzindan. Cok garip geliyor. Ozellikle taze fasulye yemeyi cok seviyor, uzun uzun.
Oyyy maşallah ona ya benimki de örümceğini içinde gezmeyi değilde dışarıdan onunağrmeyi istiyor ama örümcekle uçuyorBelinden hafifçe tutuyorum o kendisi gidiyor , yorulunca biraz oturup tekrar kalkıyor .
Maşallah size de kuzum, bizimde 2 aşağıda 1 yukarıda hügo gibi geziyor ortalıkta 3 tane de yolda patlamak üzere , bizde sıralıyoruz koltuğa tutunuyor kalkıyoruz , bide emekliyoruz Eller sürekli yerlerdeMerhaba herkese
Kızımın 2 disi var,4 tanesinin eli kulağında.
İştahı iyi sayılır,sürekli biseylere tutunup ayağa kalkıyor, sıralıyor. Sanırım yaşında yürüyor olur.
Sizler nasılsınız?