sağlıkla kavuşun inşallah, kolay bir doğum olsunYarin 37+4 de sezeryanla bebegime kavuscam insallahsuyu azalmis kuzumun bekletmek istemiyor doktorum. Dualarinizi beklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlıkla kavuşun inşallah, kolay bir doğum olsunYarin 37+4 de sezeryanla bebegime kavuscam insallahsuyu azalmis kuzumun bekletmek istemiyor doktorum. Dualarinizi beklerim
Dedelerin ismi ne cnmBenim eşim de kararsız işte sorun orda dedelerin ismi genel olarak beğenildi aslında en sonunda o olacak gibi ama bakalım artık
Bana kan hapı, kan sulandirici iğne, antibiyotik ve minoset plus verdi hamileligimde de minoset kullandim cnm benSezeryan dogum yapan arkadaşlar, doktorunuz hangi ilaclari verdi acaba?? Bana antibiyotik ve agri kesici ama minoset plus vermiş, normalde kullanılmaz gebelikte ve emzirirken, o yuzden ben parol ile devam ediyorum yine belki bi yanlislik olmuştur diye, kontrolde sorucam bakalim
Benim önceki doğumum da minoset verdiydi dr kullanılıyor kan sulandırıcı iğne ile kan ilacı da yazdı bu doğumdaSezeryan dogum yapan arkadaşlar, doktorunuz hangi ilaclari verdi acaba?? Bana antibiyotik ve agri kesici ama minoset plus vermiş, normalde kullanılmaz gebelikte ve emzirirken, o yuzden ben parol ile devam ediyorum yine belki bi yanlislik olmuştur diye, kontrolde sorucam bakalim
Sağlıkla al bebeğini kucağına güzel bir doğum olsun inşallahYarin 37+4 de sezeryanla bebegime kavuscam insallahsuyu azalmis kuzumun bekletmek istemiyor doktorum. Dualarinizi beklerim
Evet doğru söylüyorsun biliyorum ama iste elimde değil stres yaptım nabzım yüksek hep iki gündürSezeryan olacak ne ilk ne de son kadinlariz canim. Iyi tecrube yasayanlar da var kotu de. Ben kendimi iyiye hazirladim. Doktorun tecrubesi, anestezi doktorunun verecegi dozu ayarlayabilmesi vs bunlar cok onemli. E tabi sonra kisinin bunyesi de onemli. Doktorumuza guvenelim
Hem bizim buradaki kizlar bebisleri kucaklarina alinca herseye degdigini soyluyolar. 9 ay karnimizda olan minigin bi anda koynumuzda olmasi rabbimin bi mucizesi
Zaten 3-5 kişi kaldık hepimiz kavuşuyoruz sanırım on güne kadar kuzularımızaHakkında hayırlısı olsun cnm sağlıkla kavuş pasanabenle senin imzamız aynı ben cumartesi kavuşacak insAllah paşama sağlıkla gelsinler bebisler
Aynen cnm az kaldı artık bütün nisan anneleri doğum yaptı sayilirEvet doğru söylüyorsun biliyorum ama iste elimde değil stres yaptım nabzım yüksek hep iki gündür
Zaten 3-5 kişi kaldık hepimiz kavuşuyoruz sanırım on güne kadar kuzularımıza
Evt banada kan hapi verdi. Onceden plus kullanilmiyordu, yeni başlandı galiba, saol canimBana kan hapı, kan sulandirici iğne, antibiyotik ve minoset plus verdi hamileligimde de minoset kullandim cnm ben
Banada kan ilaci yazmisti unutmusum canim, bende kullanirim olmadiBenim önceki doğumum da minoset verdiydi dr kullanılıyor kan sulandırıcı iğne ile kan ilacı da yazdı bu doğumda
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle ben kese görmeye gitmedim. 2 günde bir 3 kere beta baktırıp 6+3te direkt kontrole gittim. Kalp atışını duyup geldim. Bence biraz bekleyip kalp atışını duymak en güzeliKızlar iyi günler bende katıldım araniza 5 haftalık hanileyim yeni öğrendim beta1400 keseyi ne zaman görebiliriz acaba
Allah razı olsun evet bende kan verdim sizin gibi. Ya bugün 5 haftalık oldu benim bebiş haftaya görülür o zaman inşallah ☺Hayırlı uğurlu olsun öncelikle ben kese görmeye gitmedim. 2 günde bir 3 kere beta baktırıp 6+3te direkt kontrole gittim. Kalp atışını duyup geldim. Bence biraz bekleyip kalp atışını duymak en güzeli
Bebegim küçükken udi hindi yağı kullanmistim öksürüğü vardi, sırasıyla göğsüne ve sırtına surup sıcak bir bezle desteklemistim geçmişti cok şükür ve yine sarımsaklı zeytinyagi yapıp ayaklarina surebilirsin buda cok iyi bir yöntem, onuda kullanmistim, Ikiside zararsız doğal yöntemler. Normalde zaten bu kadar küçük bebeklere ilac verilmiyor cok önemli birsey olmadıkça, belki burnu doludur, burnuna serum fizyolojik sıkıp, burun temizleme aparati ile temizleyebilirsinMerhaba hanımlar. 19 gün önce doğum yaptım. Bebeğim düşük doğum ağırlıklı. Bir kaç gündür gün içinde nadiren olan hırıltı başladı ve normal olduğunu okudum. Ama simdi arttığını fark ettim ve cok endişeleniyorum. Bulunduğum yerde havalar soğuk olduğu icin dışarı çıkarmaya da korktum. Başınıza geldi mi ? Tecrübeli anneler bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz ? Yarın aile hekimimize gitmeyi düşünüyorum. Tabi yarına kadar içim icimi yiyecek.
Bazıları daha erken görünüyor bazıları biraz daha geç. Haftaya ctesi görünür belki ya da bekleyebilirseniz sonraki ptesi inşallah sağlıkla devam ederAllah razı olsun evet bende kan verdim sizin gibi. Ya bugün 5 haftalık oldu benim bebiş haftaya görülür o zaman inşallah ☺
Hayırdır cnm nedenvalla benimde doğum yarın stresleyim biraz ve alerjim hala tam gecmedi kollaromda ve karnım da kaşıntı ve kızarıklıklar var ara ara çok aşırı kasiniyorum özellikle geceleri sinirlerim.alt üst olmuş durumda vallaGünaydın canım uykusuz düşünceli ve stresliyim sen nasılsın
Ya kıyamam geçmedi mi daha alerjin senin yarın benim de pazartesi malum tecrübeli anne sen bari stres yapma ben yaparım ikimizin yerimeHayırdır cnm nedenvalla benimde doğum yarın stresleyim biraz ve alerjim hala tam gecmedi kollaromda ve karnım da kaşıntı ve kızarıklıklar var ara ara çok aşırı kasiniyorum özellikle geceleri sinirlerim.alt üst olmuş durumda valla