- 20 Haziran 2012
- 659
- 561
AyKızlar yarın saat 6.30 da yarışım yapılacak hayırlısıyla sezeryana alincak umarım herşey yolunda olur dualarınızı bekliyorum
Çok güzel bir doğum olsun inşallah sağlıkla al oğlunu kucağına
Çok çok sağolun kızlar Allah razı olsun Rabbim banada ve doğum yapmayı bekleyen bütün arkadaşlarada güzel hayırlı doğumlar nasip etsin insAllahAyhadi gözün aydın inşallah kolay geçer sağlıkla kavuşursunuz
Benimde Pazartesi sezeryanım üstümde büyük stres var karmaşık duygulardayım.. son günler böyle oluyorum ben
Teşekkür ederim canım rabbim sana da hayırlı güzel doğum nasip etsin inşallah sağ salim kavus bebeğine. Güzel haberlerini bekliyoruzBisey olmaz kızlar azıcık kaldı kendinizi motive edin güzel düşünün ve sonrada bi bakmışsınız ki gelmiş bebeler göz acip kapatana kadar geciyo zaman
Gözün aydın cnm Rabbim.saglikla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun insAllah
Umutsuz olma, bebeğin iyi olacak Allahın izniyle. Zor biliyorum ama olumlu düşün lütfen, bebeğinin sana ve sütüne ihtiyacı var. Rabbim şifa versin, en yakın zamanda kavuşun inşallahMerhabalar arkadaşlar benimde perşembe günü kontrolüm vardı gittim bizim bebeğin kalp atışları en baştan beri 110 120 civarında seyrediyordu ama gelişimine engel bir durum yoktu kontrolde bebeğin suyu azalmıştı kalp atışları biraz daha yavaşlamıştı ve normal doğumu beklemek sıkıntı olacaktı hemen yatışım yapıldı 14 nisan saat 12.30da bebeğim doğdu ama kalp durumundan dolayı tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı EKG çekildi iyi dediler ama kalmasını istediler birde doğarken köprücük kemiği çatlamışalçı olmayacak sadece bir hafta boyunca sarılı kalacak dediler ama bakalım. sadece bir defa görebildim bugün taburcu olacağım ama hala bebeğim için birşey demediler. Süt olayına gelecek olursam çok az geliyor bundan dolayı bende mama vermelerine onay verdim bir çay kaşığı da olsa gönderiyorum ama çok az sütüm bebeği görsem çoğalır diyorum ama bakalım artık. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Gözün aydın canım, bir an önce toparlanırsın inşallahKızlar saat 7.20 de doğum yaptım bebiş 3200 kg doğdu ikimizde iyiyiz biraz meme yedi paşa bey benim biraz öksürüğüm var daha yürümedim yeni biseyler yedim tam toparlansam yazarim
Öncelikle gözünüz aydın yavruya kavuştuğunuz için. Ama sezeryanda köprücük kemiği nasıl çatlar çocuğu düşürmüş filan olmasınlarMerhabalar arkadaşlar benimde perşembe günü kontrolüm vardı gittim bizim bebeğin kalp atışları en baştan beri 110 120 civarında seyrediyordu ama gelişimine engel bir durum yoktu kontrolde bebeğin suyu azalmıştı kalp atışları biraz daha yavaşlamıştı ve normal doğumu beklemek sıkıntı olacaktı hemen yatışım yapıldı 14 nisan saat 12.30da bebeğim doğdu ama kalp durumundan dolayı tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı EKG çekildi iyi dediler ama kalmasını istediler birde doğarken köprücük kemiği çatlamışalçı olmayacak sadece bir hafta boyunca sarılı kalacak dediler ama bakalım. sadece bir defa görebildim bugün taburcu olacağım ama hala bebeğim için birşey demediler. Süt olayına gelecek olursam çok az geliyor bundan dolayı bende mama vermelerine onay verdim bir çay kaşığı da olsa gönderiyorum ama çok az sütüm bebeği görsem çoğalır diyorum ama bakalım artık. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Maşallah ikinizedeKızlar saat 7.20 de doğum yaptım bebiş 3200 kg doğdu ikimizde iyiyiz biraz meme yedi paşa bey benim biraz öksürüğüm var daha yürümedim yeni biseyler yedim tam toparlansam yazarim
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün sütun zamanla çoğalır bebeğin sağlıklı önemli olan o ufak çatlaklar olabiliyor doğum esnasinda fark edip sarmışlar bi kaç gün içinde kucağına alırsın inşaallahMerhabalar arkadaşlar benimde perşembe günü kontrolüm vardı gittim bizim bebeğin kalp atışları en baştan beri 110 120 civarında seyrediyordu ama gelişimine engel bir durum yoktu kontrolde bebeğin suyu azalmıştı kalp atışları biraz daha yavaşlamıştı ve normal doğumu beklemek sıkıntı olacaktı hemen yatışım yapıldı 14 nisan saat 12.30da bebeğim doğdu ama kalp durumundan dolayı tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı EKG çekildi iyi dediler ama kalmasını istediler birde doğarken köprücük kemiği çatlamışalçı olmayacak sadece bir hafta boyunca sarılı kalacak dediler ama bakalım. sadece bir defa görebildim bugün taburcu olacağım ama hala bebeğim için birşey demediler. Süt olayına gelecek olursam çok az geliyor bundan dolayı bende mama vermelerine onay verdim bir çay kaşığı da olsa gönderiyorum ama çok az sütüm bebeği görsem çoğalır diyorum ama bakalım artık. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun darısı bekleyenlere ayağa kalkmadan yemek yasak diye biliyorum benKızlar saat 7.20 de doğum yaptım bebiş 3200 kg doğdu ikimizde iyiyiz biraz meme yedi paşa bey benim biraz öksürüğüm var daha yürümedim yeni biseyler yedim tam toparlansam yazarim
Çok şükür .. maşallahKızlar saat 7.20 de doğum yaptım bebiş 3200 kg doğdu ikimizde iyiyiz biraz meme yedi paşa bey benim biraz öksürüğüm var daha yürümedim yeni biseyler yedim tam toparlansam yazarim
Hic kimseyi takma canim, he he de geç, insanın sadece canını sıkıyorlar baska bisey yaptıkları yok, sonucta herkes ister anne sutu alsin ama olmuyorsa da zorlamaya gerek yok. Bende suan mesela anne sutu+ mama veriyorum, agliyor doymuyor cunku, soylenenleri dusunmuyorum bile :)11 Nisan da bebeğimin düşük doğum ağırlıklı olacağını söyledikleri için sezeryan ile doğum kararı alındı . Spinal olacaktım tutmadı , ameliyathane de genel anesteziyle bebişimi aldık ve ilginçtir düşük doğum ağırlıklı değildi
Sevinsem mi üzülsem mi anlamadım .. 2 gün hastanedeydik fakat sütüm az geldiği için bebeğe mama desteği ile devam ettik evdeyiz ve hala sütüm az .. bazen krizlere giriyor yavrum ne yapacağımı şaşırıyorum
Ve evde bana yardımcı olmak için gelenler daha çok zorluk çıkarıyor ..
süt için arttırma çabası içindeyim :)
Canim agrin olmadan cikolatani yiyip kahveni ic mutlakaS Shinem 1er gun arayla doguracagiz. Ben kendimi bakima aldim. Haftasonu kendiliginden gelmek isterse arada kaynamamasi adina bugun kuafor islemlerimi tamamladim.Annemle hosaf falan yaptik. Sezeryan sonrasi icin kayisi hosafini cok oneriyolar aklinda bulunsun bi kavanoz hastaneye goturecegim, yeme icme serbest olunca bol su ve hosafimi icecegim. Sonra biraz yuruyus ve gaz cikarma islemi Basim agrirsa bitter cikolata esliginde nescafe icecegim. Sende durumlar nasil
Oyle kendimce hazirlaniyorum ama hicbir sey planladigim gibi gitmeyecek diye korkmuyor degilim, yine de tedbiri elden birakmamak gerek.
Pazertesi aksam guzel bi dus ve tekrar kuafore gidip fon falan cektirecegimcok cok heyecanliyim
Gozunaydin oncelikle, Rabbim anali babali büyütsün, Cok gecmis olsun, Rabbim sifa versin, tez zamanda saglikla kucağına almayı nasip etsin, incir kurunu cok oneriyorlar sut icin deneyebilirsin canimMerhabalar arkadaşlar benimde perşembe günü kontrolüm vardı gittim bizim bebeğin kalp atışları en baştan beri 110 120 civarında seyrediyordu ama gelişimine engel bir durum yoktu kontrolde bebeğin suyu azalmıştı kalp atışları biraz daha yavaşlamıştı ve normal doğumu beklemek sıkıntı olacaktı hemen yatışım yapıldı 14 nisan saat 12.30da bebeğim doğdu ama kalp durumundan dolayı tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı EKG çekildi iyi dediler ama kalmasını istediler birde doğarken köprücük kemiği çatlamışalçı olmayacak sadece bir hafta boyunca sarılı kalacak dediler ama bakalım. sadece bir defa görebildim bugün taburcu olacağım ama hala bebeğim için birşey demediler. Süt olayına gelecek olursam çok az geliyor bundan dolayı bende mama vermelerine onay verdim bir çay kaşığı da olsa gönderiyorum ama çok az sütüm bebeği görsem çoğalır diyorum ama bakalım artık. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Gozunaydin canim, Rabbim analı babalı büyütsünKızlar saat 7.20 de doğum yaptım bebiş 3200 kg doğdu ikimizde iyiyiz biraz meme yedi paşa bey benim biraz öksürüğüm var daha yürümedim yeni biseyler yedim tam toparlansam yazarim
Gozun aydin canim. Kisa surede toparlanirsin insallahKızlar saat 7.20 de doğum yaptım bebiş 3200 kg doğdu ikimizde iyiyiz biraz meme yedi paşa bey benim biraz öksürüğüm var daha yürümedim yeni biseyler yedim tam toparlansam yazarim
Canım nasıl pozitif enerjin geldi buraya anlatamamS Shinem 1er gun arayla doguracagiz. Ben kendimi bakima aldim. Haftasonu kendiliginden gelmek isterse arada kaynamamasi adina bugun kuafor islemlerimi tamamladim.Annemle hosaf falan yaptik. Sezeryan sonrasi icin kayisi hosafini cok oneriyolar aklinda bulunsun bi kavanoz hastaneye goturecegim, yeme icme serbest olunca bol su ve hosafimi icecegim. Sonra biraz yuruyus ve gaz cikarma islemi Basim agrirsa bitter cikolata esliginde nescafe icecegim. Sende durumlar nasil
Oyle kendimce hazirlaniyorum ama hicbir sey planladigim gibi gitmeyecek diye korkmuyor degilim, yine de tedbiri elden birakmamak gerek.
Pazertesi aksam guzel bi dus ve tekrar kuafore gidip fon falan cektirecegimcok cok heyecanliyim
Gözün aydın canım masallah bebisine de sana da darısı basımızaKızlar saat 7.20 de doğum yaptım bebiş 3200 kg doğdu ikimizde iyiyiz biraz meme yedi paşa bey benim biraz öksürüğüm var daha yürümedim yeni biseyler yedim tam toparlansam yazarim