2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bizde de durum ayni birlikte sıkılıyoruz esim arabayi birakayim cikin gezin diyor ama Allah korusun yolda suyum falan gelirse bu sefer telas yaparim diye cikmiyoruz, bi koltukta annem diger koltukta ben ay zaman gecmiyo ay sıkıldık diyip duruyoruz

Hayirlisi olsun canim, pazartesi olursa 1 gun arayla dogum yapmis olacagiz 1 Guzel seyler hisset artik miniginle kavusacaksiniz

Bundan sonra soracaklar soruyu ben sana şimdiden soruyorum hala doğurmadın mi

Güle güle büyüt canım bebegini

Evde geldi once sizinti seklinde sonra bi Kac saat sonra fazlAlasti hala da gelio sancim var Ama acilma yok bu defa

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun

Biz bi kere yürüyelim dedik. Kitlendim kaldım yürüyemedim dönüşte. Ben acemiyim arabayla sadece hastaneye gidebiliyorum. Bugün tek eğlencemiz oydu, hastaneye gittik geldik 2 kere tavsiye ederim sıkıntı olursa gittiğin yer belli zaten

Bundan sonra soracaklar soruyu ben sana şimdiden soruyorum hala doğurmadın mi
Çok yok onu soran şimdilik ama adı belli değil mi daha diyor herkes. Değil diyorum inanmıyolar yakıştıramadık napalım. Diyorum doğunca koyarız, şimdi Mahmut deriz çocukta Orçun tipi vardır olmaz. Tipine bakar koyarız bişey acelesi yok

Kahtalı Mıçı
Allah seni ya hiç gulesim yoktu
İnsanları memnun edemezsin onlara ne çocuğun isminden

Sağlıkla büyüsün prenses sen de en yakın zamanda daha da toparlanırsın inşallah

Sorma ya, çocuk doğcak hadi artık diyorlar e doğmadan adı belli olsa da bir önemi yok sonuçta. Şuan en önemli şey sağlıkla kucağıma alabilmek

Öyle canım kucağına alınca her şey olur.
Yeter ki sağlık olsun
Ve inşallah normal doğurursun benim 2 3 gündür ameliyat yerim şiş ve ağrıyor

Ya ben gecen 17bin adim attim, ayaklarim haric her yerim sapasaglamdi hayret ettim. Hastane yurume mesafesinde 10dk hatta doguma yuruyerek gidicem diyodum ama sabah 6.30da giris yapacaksiniz dediler, o saatte yuruyerek gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…