Bizde de durum ayni birlikte sıkılıyoruzBenim de pek umudum yok aslında da hareket olur diye yapıyorum bişeyler. Yarın 5. Kata çıkıp inmeyi planlıyorum birkaç kezya annemi de getirttim erkenden, önceden tek başıma sıkılıyodum, şimdi beraber sıkılıyoruz
Hayirlisi olsun canim, pazartesi olursa 1 gun arayla dogum yapmis olacagiz 1Kızlar biz de kontrole gittik bugün. Nst de sancı çıktı, çatı muayenesi yapıldı pazartesiye kadar normal doğum bekliyoruz gelmezse pazartesi sabahı sezaryen ile kavuşacağız oğlumla. Ne hissedeceğimi bilemiyorum
Benim de pek umudum yok aslında da hareket olur diye yapıyorum bişeyler. Yarın 5. Kata çıkıp inmeyi planlıyorum birkaç kezya annemi de getirttim erkenden, önceden tek başıma sıkılıyodum, şimdi beraber sıkılıyoruz
Merhaba hanımlar. Biz kavuştuk kızımla çok şükür. 11 Nisan'da dünyaya geldi. Ama çok zorlu bir sezeryan geçirdiğim için ancak toparlanıp yazabildim. Darısı tüm bekleyen anne adaylarına inşallah. Sağ salim kavusmanizi diliyorum
Amin canım insallahGüle güle büyüt canım bebegini
Evde geldi once sizinti seklinde sonra bi Kac saat sonra fazlAlasti hala da gelio sancim var Ama acilma yok bu defaGözün aydın canım çok bol sütlü günleriniz olsun
Ay ben iki doğum yaptım ama şu su gelme olayını hastane dışında yaşamadım öok korkuyorum dışarda bir yerde gelicek diyeSizin ki nerde geldi acaba. Allah yardımcınız olsun.
Kıııııızz 4kgyu ağrısız sancısız nasıl doğurdun bacım helal olsun. Ben yerleri tırmalamıştım 2.oğlumda. Gözün aydın olsun. Bol sütlü günleriniz olsun inşallah
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunMerhaba hanımlar. Biz kavuştuk kızımla çok şükür. 11 Nisan'da dünyaya geldi. Ama çok zorlu bir sezeryan geçirdiğim için ancak toparlanıp yazabildim. Darısı tüm bekleyen anne adaylarına inşallah. Sağ salim kavusmanizi diliyorum
Biz bi kere yürüyelim dedik. Kitlendim kaldım yürüyemedim dönüşte. Ben acemiyim arabayla sadece hastaneye gidebiliyorum. Bugün tek eğlencemiz oydu, hastaneye gittik geldik 2 kereBizde de durum ayni birlikte sıkılıyoruzesim arabayi birakayim cikin gezin diyor ama Allah korusun yolda suyum falan gelirse bu sefer telas yaparim diye cikmiyoruz, bi koltukta annem diger koltukta ben ay zaman gecmiyo ay sıkıldık diyip duruyoruz
Çok yok onu soran şimdilik ama adı belli değil mi daha diyor herkes. Değil diyorum inanmıyolarBundan sonra soracaklar soruyu ben sana şimdiden soruyorum hala doğurmadın mi
Çok yok onu soran şimdilik ama adı belli değil mi daha diyor herkes. Değil diyorum inanmıyolaryakıştıramadık napalım. Diyorum doğunca koyarız, şimdi Mahmut deriz çocukta Orçun tipi vardır olmaz. Tipine bakar koyarız bişey acelesi yok
Sağlıkla büyüsün prensesMerhaba hanımlar. Biz kavuştuk kızımla çok şükür. 11 Nisan'da dünyaya geldi. Ama çok zorlu bir sezeryan geçirdiğim için ancak toparlanıp yazabildim. Darısı tüm bekleyen anne adaylarına inşallah. Sağ salim kavusmanizi diliyorum
Sorma ya, çocuk doğcak hadi artık diyorlarKahtalı Mıçı
Allah seni ya hiç gulesim yoktu
İnsanları memnun edemezsin onlara ne çocuğun isminden
Sorma ya, çocuk doğcak hadi artık diyorlare doğmadan adı belli olsa da bir önemi yok sonuçta. Şuan en önemli şey sağlıkla kucağıma alabilmek
İnşallah ya ben de çok istiyorum, inşallah annesini kırmaz güzel çocuumÖyle canım kucağına alınca her şey olur.
Yeter ki sağlık olsun
Ve inşallah normal doğurursun benim 2 3 gündür ameliyat yerim şiş ve ağrıyor
Bizimki acayip cadi :) cocuk doktoru bebek hemsireleri cok ugrasmislar, cok sinirli bir kiz dediler, tekme tokat girişmiş hepsineKız çocukları genel olarak uysallar sanırsam
İnşallah ya ben de çok istiyorum, inşallah annesini kırmaz güzel çocuumkendini zorladın mı acaba? Dikkat et fazla yorulma
Ay bende çıkarayım bari ortaya topumu kaldırmıştım.Gelmiyor zalımın oğlupilates topunun üstüne tünedim du bakalım belki faydası olur
Ya ben gecen 17bin adim attim, ayaklarim haric her yerim sapasaglamdi hayret ettim.Biz bi kere yürüyelim dedik. Kitlendim kaldım yürüyemedim dönüşte. Ben acemiyim arabayla sadece hastaneye gidebiliyorum. Bugün tek eğlencemiz oydu, hastaneye gittik geldik 2 keretavsiye ederim sıkıntı olursa gittiğin yer belli zaten