- 10 Temmuz 2016
- 296
- 525
- 38
Sağlıkla büyüt bebeğini canmAmin saol canim
İnşallah senin ve bebegin icin hayirli olan sekilde dogum olur canim, sezeryan olursa eger bitter cikolata ve kahveyide unutma
Insallah seninde iyi gecer canim
Amin cok saol canim, darısı tüm bekleyenlere
Senin ki buraz daha komplike olucak, Allah yardimcin olsun şimdiden canim, insallah cabuk toparlarsin
Amin insallah, darısı herkesin başına
Depend aldım iyiki almışım . Sezeryandan sonra sondanın çıkarıldığı günden beri kullanmaya başladım, evde hala devam ediyorum cok rahat ettim . E-bebekten almıştım benlohusa pedi,depend külot aldınızmı,aldıysanız hangi siteden aldınız kızlar
Sağol cnm amin inşallah canımcok teşekkür ederim. Sizler isallah çok kolay güzel doğumlar yaşayın
Sağol canım sende isallah iyileş de doğumdan sonra rahat ol canım. Ilık süt iç boğazlarım yumusasin.
Bende anlamadım valla nasıl oldu
doktor 3500 civarı olur diye düşünüyordu o bile şaşırdı helal olsun doğurdun dedi. Dogum icin çatala alınınca suni sancı dozunu artırdilar öylelikle artık ağrı hissettim hele kanala girince anlıyorsun ağrıyı
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim stres yapma bisey olmaz onlar içinde değişiklik oluyoBen de bugün kontrole gittim kızlar, hala tık yok. Herşeyi iyi dedi. Sancı vs yok. Aslında daha 10 gün var ama benm kızlar için ist dan annem babam ve kayınvaldem geldi. Haliyle insan stres oluyor bi an önce gelsn diye. Arada egzersiz yürüyüş yapıorm ama yaptıkça ağrılarım da azaldı enerjim arttı. Biraz arttırıcam egzersizleri bakalım. Son 10 günümüz, gelmezse suni verecek.
Maşallah cnm lila hanımaSelam kızlar doğum yapanlari tebrik ediyorum dünyanın en güzel hissine kavuştular
Bende kizimla ilgilenmektedir dünyayı unutuyorum geceleri çok güzel uyuyor maşallah altı kuru, karni toksa kendiliğinden uyuyor
Böyle rahat olacağını bilseydim önceden yapardım
Bez için biz baby turco kullanıyorum oldukça memnunum altını 8 9 saat bile açmasam sızdırma yapmıyor.
Ay siz sorun ben yazayım Böyle hiç bir şey aklıma gelmiyor
Maşallah cnm lila hanımabenim.kizlarda çok akillilardi ve halada uyku vaktinde saatli uyurlar çok sıkıntı çıkarmıyorlar ama bu pasa nasıl.olur bilmiyorum insAllah buda akıllı olur beni yormaz
Amin, saol canim insallahSağlıkla büyüt bebeğini canm. İnşallah çabucak toparlanırsın.
Biz de az önce banyo yaptık sütümüzü içtik bi mayıştık mayıştık anlatamamKız çocukları genel olarak uysallar sanırsam
Ben almadım 6numara cocuk bezi kullandım hastanede zaten oradan hasta pedi yataga serilenden koydular ilk gelip gelip bastırdıkları için altım hep acıktı sezeryanımdı bu arada, sonda cıkınca da yine yataga serilenden koydu camasır ın içinde, hastaneden cıkarken cocuk bezi koydum 6 numara evdede 3 gün onu kullandım sonra uzun sleppy pede gectim 5. Gün doktora giderken hasta kilosu giydim nolur nolmaz dılarda diye doktor bandı cıkarırken bunlardan kullanma coksa kanama cocuk bezi kullan dedi, bende öyle yapıyorum zaten dılarda kaza olmasın diye dedim tamam dedilohusa pedi,depend külot aldınızmı,aldıysanız hangi siteden aldınız kızlar
13_14 gün bizimde lokum gibiydi 2 gündür sarılık bitti sancılar basladı gündüz iyi gece belli Bi saat aralığında coşmaya basladı bakalım inşallah bu gece olmazSelam kızlar doğum yapanlari tebrik ediyorum dünyanın en güzel hissine kavuştular
Bende kizimla ilgilenmektedir dünyayı unutuyorum geceleri çok güzel uyuyor maşallah altı kuru, karni toksa kendiliğinden uyuyor
Böyle rahat olacağını bilseydim önceden yapardım
Bez için biz baby turco kullanıyorum oldukça memnunum altını 8 9 saat bile açmasam sızdırma yapmıyor.
Ay siz sorun ben yazayım Böyle hiç bir şey aklıma gelmiyor
Dogum yaptığımız gece yan odadaki kadın intihar etcek sandık cok kötüydü çocuk susmaksızın aglıyodu annede gece kötü olduKız çocukları genel olarak uysallar sanırsam
Aminnn hep böyle olsunlar inşallahBiz de az önce banyo yaptık sütümüzü içtik bi mayıştık mayıştık anlatamambeşiğine yatırdım etrafına baka baka kendi kendine uyuyakaldı cok şekerler ya masallah Allah esirgesin yavrularımızı
Valla genel.olarak öyle cnmKız çocukları genel olarak uysallar sanırsam
Ben almadım 6numara cocuk bezi kullandım hastanede zaten oradan hasta pedi yataga serilenden koydular ilk gelip gelip bastırdıkları için altım hep acıktı sezeryanımdı bu arada, sonda cıkınca da yine yataga serilenden koydu camasır ın içinde, hastaneden cıkarken cocuk bezi koydum 6 numara evdede 3 gün onu kullandım sonra uzun sleppy pede gectim 5. Gün doktora giderken hasta kilosu giydim nolur nolmaz dılarda diye doktor bandı cıkarırken bunlardan kullanma coksa kanama cocuk bezi kullan dedi, bende öyle yapıyorum zaten dılarda kaza olmasın diye dedim tamam dediherkesin süreci Baska ucuz seyler değil ya Bi paket al yada kendi durumuna göre aldırursın eşine
13_14 gün bizimde lokum gibiydi 2 gündür sarılık bitti sancılar basladı gündüz iyi gece belli Bi saat aralığında coşmaya basladı bakalım inşallah bu gece olmaz
Dogum yaptığımız gece yan odadaki kadın intihar etcek sandık cok kötüydü çocuk susmaksızın aglıyodu annede gece kötü oldukızdı. Bizde oğlanı zorla alt acıp topuguna bastırıp uyansuramıyıruz diye hemşire cagırdı
Aminnn hep böyle olsunlar inşallah
Hakkında hayırlısı olsun cnm bakarsın ansızın bu aralar doguruvermissinBizim durum stabilultrasonda sıkıntı yok şükür. Eğer doğruysa 3500 olmuş boyu da 53 çıkıyor nst temiz sancı mancı yok kan temiz, idrarda yine enfeksiyon var. Doğum olmazsa tam 40+0 da yani 5 gün sonra çağırdı. Bakalım ne var nasipte
Bizim durum stabilultrasonda sıkıntı yok şükür. Eğer doğruysa 3500 olmuş boyu da 53 çıkıyor nst temiz sancı mancı yok kan temiz, idrarda yine enfeksiyon var. Doğum olmazsa tam 40+0 da yani 5 gün sonra çağırdı. Bakalım ne var nasipte
Ay hadi inşallahHakkında hayırlısı olsun cnm bakarsın ansızın bu aralar doguruvermissin
Gelmiyor zalımın oğluHası kız doğur artık
Gelmiyor zalımın oğlupilates topunun üstüne tünedim du bakalım belki faydası olur
Benim de pek umudum yok aslında da hareket olur diye yapıyorum bişeyler. Yarın 5. Kata çıkıp inmeyi planlıyorum birkaç kezO plates topunun üstünde bende çok zıpladım ama bir halta yaramadı
Hadi sende doğur artık yeter bu kadar özlem