2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sağlıkla büyüt bebeğini canm . İnşallah çabucak toparlanırsın.

Ben de bugün kontrole gittim kızlar, hala tık yok. Herşeyi iyi dedi. Sancı vs yok. Aslında daha 10 gün var ama benm kızlar için ist dan annem babam ve kayınvaldem geldi. Haliyle insan stres oluyor bi an önce gelsn diye. Arada egzersiz yürüyüş yapıorm ama yaptıkça ağrılarım da azaldı enerjim arttı . Biraz arttırıcam egzersizleri bakalım. Son 10 günümüz, gelmezse suni verecek.

Sağol cnm amin inşallah canım

Hakkında hayırlısı olsun cnm benim stres yapma bisey olmaz onlar içinde değişiklik oluyosağlıkla gelsin bebisin insAllah suni sancıyla gerek kalmadan bir avazda doğum yaparsın cnm

Selam kızlar doğum yapanlari tebrik ediyorum dünyanın en güzel hissine kavuştular
Bende kizimla ilgilenmektedir dünyayı unutuyorum geceleri çok güzel uyuyor maşallah altı kuru, karni toksa kendiliğinden uyuyor
Böyle rahat olacağını bilseydim önceden yapardım
Bez için biz baby turco kullanıyorum oldukça memnunum altını 8 9 saat bile açmasam sızdırma yapmıyor.
Ay siz sorun ben yazayım Böyle hiç bir şey aklıma gelmiyor

Maşallah cnm lila hanıma benim.kizlarda çok akillilardi ve halada uyku vaktinde saatli uyurlar çok sıkıntı çıkarmıyorlar ama bu pasa nasıl.olur bilmiyorum insAllah buda akıllı olur beni yormaz

Maşallah cnm lila hanıma benim.kizlarda çok akillilardi ve halada uyku vaktinde saatli uyurlar çok sıkıntı çıkarmıyorlar ama bu pasa nasıl.olur bilmiyorum insAllah buda akıllı olur beni yormaz

Kız çocukları genel olarak uysallar sanırsam

Biz de az önce banyo yaptık sütümüzü içtik bi mayıştık mayıştık anlatamam beşiğine yatırdım etrafına baka baka kendi kendine uyuyakaldı cok şekerler ya masallah Allah esirgesin yavrularımızı

lohusa pedi,depend külot aldınızmı,aldıysanız hangi siteden aldınız kızlar
Ben almadım 6numara cocuk bezi kullandım hastanede zaten oradan hasta pedi yataga serilenden koydular ilk gelip gelip bastırdıkları için altım hep acıktı sezeryanımdı bu arada, sonda cıkınca da yine yataga serilenden koydu camasır ın içinde, hastaneden cıkarken cocuk bezi koydum 6 numara evdede 3 gün onu kullandım sonra uzun sleppy pede gectim 5. Gün doktora giderken hasta kilosu giydim nolur nolmaz dılarda diye doktor bandı cıkarırken bunlardan kullanma coksa kanama cocuk bezi kullan dedi, bende öyle yapıyorum zaten dılarda kaza olmasın diye dedim tamam dedi herkesin süreci Baska ucuz seyler değil ya Bi paket al yada kendi durumuna göre aldırursın eşine
13_14 gün bizimde lokum gibiydi 2 gündür sarılık bitti sancılar basladı gündüz iyi gece belli Bi saat aralığında coşmaya basladı bakalım inşallah bu gece olmaz
Dogum yaptığımız gece yan odadaki kadın intihar etcek sandık cok kötüydü çocuk susmaksızın aglıyodu annede gece kötü oldu kızdı. Bizde oğlanı zorla alt acıp topuguna bastırıp uyansuramıyıruz diye hemşire cagırdı
Aminnn hep böyle olsunlar inşallah

Dur kız benim çocuğum sakin sarılıkta olmadı şükür yuvarlanıp gidiyoruz
Aynen bizim de karşı odada bir bebek vardı kız sürekli ağladı durdu.
Ben depend kullandım hatta eve gelince de kullandım çok memnun kaldım.
Ne akma ne damlama olmadı.
Paket bitene kadar kullandım herkese de tavsiye ederim

Hakkında hayırlısı olsun cnm bakarsın ansızın bu aralar doguruvermissin

Hası kız doğur artık

O plates topunun üstünde bende çok zıpladım ama bir halta yaramadı
Hadi sende doğur artık yeter bu kadar özlem
Benim de pek umudum yok aslında da hareket olur diye yapıyorum bişeyler. Yarın 5. Kata çıkıp inmeyi planlıyorum birkaç kez ya annemi de getirttim erkenden, önceden tek başıma sıkılıyodum, şimdi beraber sıkılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…