Ben almadım 6numara cocuk bezi kullandım hastanede zaten oradan hasta pedi yataga serilenden koydular ilk gelip gelip bastırdıkları için altım hep acıktı sezeryanımdı bu arada, sonda cıkınca da yine yataga serilenden koydu camasır ın içinde, hastaneden cıkarken cocuk bezi koydum 6 numara evdede 3 gün onu kullandım sonra uzun sleppy pede gectim 5. Gün doktora giderken hasta kilosu giydim nolur nolmaz dılarda diye doktor bandı cıkarırken bunlardan kullanma coksa kanama cocuk bezi kullan dedi, bende öyle yapıyorum zaten dılarda kaza olmasın diye dedim tamam dedi
herkesin süreci Baska ucuz seyler değil ya Bi paket al yada kendi durumuna göre aldırursın eşine
13_14 gün bizimde lokum gibiydi 2 gündür sarılık bitti sancılar basladı gündüz iyi gece belli Bi saat aralığında coşmaya basladı bakalım inşallah bu gece olmaz
Dogum yaptığımız gece yan odadaki kadın intihar etcek sandık cok kötüydü çocuk susmaksızın aglıyodu annede gece kötü oldu
kızdı. Bizde oğlanı zorla alt acıp topuguna bastırıp uyansuramıyıruz diye hemşire cagırdı
Aminnn hep böyle olsunlar inşallah