2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayy çok korkuyorum ya sezaryen doğum yapmak istiyorum peki alttan muayene oluyor mu iler ki zamanlarda canm
Bende normal doğum yaptım, sezeryan dogumdan çok korkuyorum. Isallah bu hamileligimde de risk durumu olmaz ve normal dogum yaparım.
Normal doğum için yürüyüşlerin çok faydası var doğuma kadar hergun düzenli yürümek bacak kaslarının genişlemesini ve normal doğumu kolaylaştırıyor.

İnşallah hayırlı haberler alırsın.
Bizi de haberdar eyle.
Benim de yarındı randevum bugüne aldık ben de gideceğim birazdan
Bugün kalp atışını duyduk
Normalde 7+4 olmam gerekirken geç döllenme olduğu için 6 haftalık kadar dedi. 2 hafta sonra gittiğimde net ölçüm yapacakmış
Sende durumlar nasıl? Güzel haberler var mı?
Kızlar merhaba bir şey soracağım. Keseyi gördüğünüzde beta değeriniz kaçlardaydı acaba?
Ben vajinal 2500lerde gördüm.
Karından bakarken çok bastırmak gerekiyor. O da rahatsız ediyor. Zaten vajina ve rahim çok farklı yerler, bebeğe asla zarar veremez. En yakından takip vajinal olduğu için ben de öyle olmasını tercih ediyorum.

Hamilelik sürecinde, doktorunuz tarafından elle yapılan muayene, spekulum takılması ya da vajinal yolla yapılan muayene ve ultrason; kesinlikle rahim içerisinde değil, rahmin dışında gerçekleştirilen, ne anneye ne de bebeğe hiçbir zarar vermeyen, düşüğe ise kesinlikle sebep olmayan uygulamalardır. Nerden duyupta korkuya kapılıyorsunuz çok ilginç..

7+2deyim bnde 5+6da falan başladı çok kötü hergun ağlıyor agri bulanti kusma baş ağrısı geçmiyor sanki ayaklarımda derman yok zorla yiyorum zorla ama bir dakika bile kalmıyor midemde çok güçsüz halsiz hissediyorum kendimi

Ay süper maşallah Ben de belirsiz göründü. Cumartesi vajinal bakacak inşallah kalp atışını duyarız.

29 yaşındayım
19.04.2022
1. Bebek

Merhabalar, amin hepimizin!
37
07.04.22
İlk

Herkese merhaba, benim daha önce bir kimyasal ve bir de dış gebeliğim olmuştu, Allahım bu sefer inşallah herşey sağlıklı ilerler Dualarınızı rica ederim
sat 12 temmuz, adete 5 gün kala 101 hcg ile öğrendim, doktor hemen progestan ve kan sulandırıcı iğne başlattı(mthfr heterozigot var) iki günde bir artışlar güzel gitti, 16 ağustosta 5+0 da keseyi gördük, hcg 3500 kese 6,3 mm idi. Bugüne de kalp atışı için çağırmıştı doktor bugün 6+1deyim, bugün duyduk çok şükür bebeğimi yolk kesesi ile birlikte gördük çok şükür ama baş popo 4,2 mm bana çok küçük gibi geldi, doktorum normal ve haftasıyla uyumlu dedi, sizler de fikir verir misiniz sizlerinki nasıldı? Göğüslerde ağrı ve ara ara öğürme dışında hiçbir belirtim yok, kasıklarıda ağrı da oluyor ara ara ama bulantım filan yok. Çok teşekkürler, hepimizin bebekleri sağlıkla doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…