Benim 6+1 de karından duyulmuştu, 5+ larda gidersen keseyide karından görürsünÇok tebriklerbende 4+5gunluk hamileym sanırım 5.hsftaya giriyorum kalp atışını normal ultrasondami gördünüz yoksa vajinal mi çok korkuyorumda
Bende normal doğum yaptım, sezeryan dogumdan çok korkuyorum. Isallah bu hamileligimde de risk durumu olmaz ve normal dogum yaparım.Ayy çok korkuyorum ya sezaryen doğum yapmak istiyorum peki alttan muayene oluyor mu iler ki zamanlarda canm
Benimde 3. İnşaallah, 2 kizim var
Hastaneye gittiniz mi ben daha gitmedim evde test yaptım gün geçince. 1-2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorumBenimde 3. İnşaallah, 2 kizim var
neden sezeryan istiyorsun peki? hic bilmiyorum alttan bakmasinlar bende istemiyoruuuumAyy çok korkuyorum ya sezaryen doğum yapmak istiyorum peki alttan muayene oluyor mu iler ki zamanlarda canm
Bugün kalp atışını duydukİnşallah hayırlı haberler alırsın.
Bizi de haberdar eyle.
Benim de yarındı randevum bugüne aldık ben de gideceğim birazdan
Ben vajinal 2500lerde gördüm.Kızlar merhaba bir şey soracağım. Keseyi gördüğünüzde beta değeriniz kaçlardaydı acaba?
Sanırım heyecandan anlatamadım normal doğum ve muayeneden korkuyorumneden sezeryan istiyorsun peki? hic bilmiyorum alttan bakmasinlar bende istemiyoruuuum
Gayet normal canım.Geçmek bilmez şimdi 2 hafta
Benim de aynı 5+5 13 mm olmuş kese.
cumartesi çağırdı beni kalp atışı için. Erken mi acaba ?
Vajinal istemiyorsan 7 haftalık olduğunda doktora gidip karından muayene olabilirsinSanırım heyecandan anlatamadım normal doğum ve muayeneden korkuyorumyani şart mı vajinal ultrason
7+2deyim bnde 5+6da falan başladı çok kötü hergun ağlıyor agri bulanti kusma baş ağrısı geçmiyor sanki ayaklarımda derman yok zorla yiyorum zorla ama bir dakika bile kalmıyor midemde çok güçsüz halsiz hissediyorum kendimiKızlar benim bulantı 6+9da bir başladı kusmayla birlikte nasıl kötüyüm anlatamam. Asla mutfağa giremiyorum. Girdiğim an çıkarıyorum. Adam akıllı yemek yiyemiyorum açım ama yok. En son ağladım hatta yemek istiyorum ama yiyemiyorum diye. Çok zor gerçekten. Bugün 8 haftalık olduk. Kalp atışını duyduk çok şükür. Ama çok zorlanıyorum 3 kilo verdim. Doktor rapor yazalım sana ddi kilo kaybını da görünce. İnşallah bir an önce geçer bu zamanlar. Normal insanlar gibi koku almaya yemek yemeye hasret kaldım resmen.
Aynen beni de mutlu ediyor.. cunku çoğu kişi 3 u fazla bulduğunda bunu hevesle istemem değişik geliyorBenimde 3. Olacak inşallah. Yanlız olmadığımı görmek güç veriyor
Ay süper maşallahBugün kalp atışını duyduk
Normalde 7+4 olmam gerekirken geç döllenme olduğu için 6 haftalık kadar dedi. 2 hafta sonra gittiğimde net ölçüm yapacakmış
Sende durumlar nasıl? Güzel haberler var mı?
29 yaşındayımHerkese merhaba, yeni gelenler hoş geldiniz
Allahım sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin
Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,
Kaçıncı çocuğunuza hamile olduğunuzu yazarsanız bir liste yapar tablo oluşturmaya çalışırım
Merhabalar, amin hepimizin!Herkese merhaba, yeni gelenler hoş geldiniz
Allahım sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin
Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,
Kaçıncı çocuğunuza hamile olduğunuzu yazarsanız bir liste yapar tablo oluşturmaya çalışırım