2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Karından baktı evet haftaya Çarşamba gel dedi benim çok adet sancısı gibi agrimda oluyor gebeliğin başından beri kesilmedi o konuda hicbirsey demedi senin ağrın varmı canım

Benim de arada oluyor kaşık ağrım. Gece yatarken gerginlik oluyor.
Başka da belirtim yok zaten.

Bende 6+3 oldum bugün.Dün kontrole gittim doktorum kesenin içinde bebeği çok zor gördü kalp atışını dinledim çok net değildi ama normal dedi doktor ama kesede bebeği bulmak için uğraşması beni çok tedirgin etti 😌 ultrason fotoğrafını atiyorum kalp atışı nerede crl ve kese boyutu normal mi nolur bana yardımcı olun kendi kendimi yedim
Ben de doktordan geldim daha bebek görünmüyor çok erken daha yolun çok basındayız . Hiç sıkmayın canınızı moral bozacak bir şey olsaydı doktor mutlaka söylerdi 🙏🏻 Az da olsa kalp atışı duymuşsunuz maşallah , bana 7.haftada gel dedi ne güzel siz şimdiden duyabilmişsiniz . Hiç tedirgin olmayın bu güzel günlerinizin tadını çıkarın 🧿💕

Ben de doktordan geldim daha bebek görünmüyor çok erken daha yolun çok basındayız . Hiç sıkmayın canınızı moral bozacak bir şey olsaydı doktor mutlaka söylerdi 🙏🏻 Az da olsa kalp atışı duymuşsunuz maşallah , bana 7.haftada gel dedi ne güzel siz şimdiden duyabilmişsiniz . Hiç tedirgin olmayın bu güzel günlerinizin tadını çıkarın 🧿💕
Ne güzel bir mesaj içime su serpildi vallahi 🥰 bu adet sancısı gibi olan ağrı da korkutuyor beni bazen kilitliyor böyle gaz sancısı gibi de bebeğin büyüyor dedi doktor başka birşey demedi daha önce de 3 tane kimyasalim oldu korkuyorum o yüzden çok 😌

Ne güzel bir mesaj içime su serpildi vallahi 🥰 bu adet sancısı gibi olan ağrı da korkutuyor beni bazen kilitliyor böyle gaz sancısı gibi de bebeğin büyüyor dedi doktor başka birşey demedi daha önce de 3 tane kimyasalim oldu korkuyorum o yüzden çok 😌
Aynı ağrı bende de oldu yeni yeni kesiliyor. Çok normal böyle olması zaman icinde hepsi geçecek 🙏🏻

Ayy çok korkuyorum ya sezaryen doğum yapmak istiyorum peki alttan muayene oluyor mu iler ki zamanlarda canm
Benim bi onceki gebeligimde belki her ay alttan muayene oldum, bazen renkli akinti olunca bakıyorlar, enfeksiyon , mantar vs var mi diye yada daha sonra rahim agzi boyuna baktilae kisalma oluyor mu, boyu kac vs diye.
Hic bakılmadan doguma gidenlerde oluyor ama doguma yakin çatı muayenesi yapan doktorlar da var

Ben hem normal hemde sezeryan doğum yaptım, ikisininde avantaji ve dezavantajı oldugu yerler var

Kızlar kalp atışını duymak için illa alttan mi bakmadı gerekiyor ben çok korkuyorum ultrasondan olmuyor mu ?
İlk haftalarda karından zor olduğu için doktorlar vajinal bakıyor daha net duymak için gerçi o da cihaza göre değişiklik gösteriyor ben 6. Haftaya kadar vajinal ultrasondan takip ettim korktuğunuz bir şey yok sonuçta doktor ne yapacağını biliyor hiç bir zararı da yok. Cihaz eskiydi sesi duymak için özele gittik karından duyabilmiştik o da cihaz daha iyi olduğu için tabi..

CCa

Canım benimde sat 10 temmuz şu an 6+3 ün vallahi adet sancısı gibi ağrım var benimde hiç kwsilmedi
Benimde öğrendiğim günden beri hafif hafif arada yokluyor beni. Bende haftaya aldım randevumu ilk kontrol olucak, hani daha ilerlemiş olur gebelik en azından bişeyler görebilirim diye. 2-3 günde bir git gel yapmak istemedim. Ama şimdi haftaya salıyı nasıl beklicem bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü bilemedim

Karından baktı evet haftaya Çarşamba gel dedi benim çok adet sancısı gibi agrimda oluyor gebeliğin başından beri kesilmedi o konuda hicbirsey demedi senin ağrın varmı canım
Benim de öyle ağrım oluyor ara ara. Hatta dünden beri de kahverengi leke geliyor bir iğne yapıldı ve Protestan a başladım çok tedirgin oluyoruz ya

Benimde öğrendiğim günden beri hafif hafif arada yokluyor beni. Bende haftaya aldım randevumu ilk kontrol olucak, hani daha ilerlemiş olur gebelik en azından bişeyler görebilirim diye. 2-3 günde bir git gel yapmak istemedim. Ama şimdi haftaya salıyı nasıl beklicem bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü bilemedim
Çok iyi yapmışsın bekleyebildigin kadar beklemeni öneririm sonra stres oluyor insan kese varmı kalp atışı oluştumu diye ama geç gidince hepsini birlikte görüyorsun

Benim de öyle ağrım oluyor ara ara. Hatta dünden beri de kahverengi leke geliyor bir iğne yapıldı ve Protestan a başladım çok tedirgin oluyoruz ya
Ben en başından beri progestan kullanıyorum lekelenmem yok ama anormal ağrılarım var hic gitmiyor diken üzerindeyim vallahi heran birşey olacak koekusuyla

X