2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Doktor normal dediyse üzerinde düşünmeyin artık
Benimkinde de kalp atışını duyduk doktorum harika dedi, normal dedi büyüklük ama eve geldim kalp hızına baktım internetten, düşük geldi bana da çok biliyormuş gibi bizim ailede de doktor çok hepsine sordum azarlarimi da işittim, normal olduğuna anca kanaat getirdim ama o gün ağlama krizleri ile geçti
Valla yaş başla da alakalı değil, ben normalde rahatimdir da bu dönemde kuruntudan bittim. Bı şekilde engelleyecegiz bunları

MeG s
37 yaş
2. Hamileliğim 11 yaşında bir evladım daha var
05.04.2022

Tup bebek denememiz oldu 14 haziranda 2 embriyo transfer edildi fakat olumsuz sonuçlandı ardından hemen doğal olarak hamile kalmışım hcg değerim 42600 iken öğrendim. Keseyi gördük çok şükür. 31inde tekrar kontrolüm var.
Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hastaneye gittiniz mi ben daha gitmedim evde test yaptım gün geçince. 1-2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
Bende gitmedim, erken gitmeyi sevmiyorum bosuna stressiz yasatiyorlar, 2 hafta sonra gitmek mantikli

Maşallah , 3çocuklular az da değilmişiz , Allahım bana sağlıklı bir kız çocuğu,sizede sağlıklı bir oğlan nasip etsin inşallah Rabbim gönlümüze göre versin
Amin insallah, Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı olani nasip etsin

Merhaba herkesin bebeği hayırlı olsun Bende sat 25 temmuz , bugun 2 gün gecikmeden sonra test yaptım, direk çift çizgi gördüm, sanırım Nisan annesi olucam bende kısmetse
Sizin ya sat yanlış yada hamilelik cetveliniz. 25temmuz sat ile 6 haftalık gebe olamazsınız :)
Benimde 3. Olacak inşallah. Yanlız olmadığımı görmek güç veriyor
Benim de canım

Benimde 3. İnşaallah, 2 kizim var
Benim de 2 oğlum var allah kalbimdekini biliyor amin

Aynen beni de mutlu ediyor.. cunku çoğu kişi 3 u fazla bulduğunda bunu hevesle istemem değişik geliyor
Ay evet ya insan unutuyor hamilelik sürecini baştan yaşıyorsun herşeyi sanki.

37
3.
26.04.2022

Kaç haftalıkken öğrendiniz baya yüksek çıkmış farketmediniz mi

Yaşım 27
Tahmini doğum tarihi : 20 Nisan 2022
İlk çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…