- 24 Ağustos 2021
- 27
- 41
- 33
30Herkese merhaba, yeni gelenler hoş geldiniz
Allahım sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin
Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,
Kaçıncı çocuğunuza hamile olduğunuzu yazarsanız bir liste yapar tablo oluşturmaya çalışırım
Doktor normal dediyse üzerinde düşünmeyin artıkHerkese merhaba, benim daha önce bir kimyasal ve bir de dış gebeliğim olmuştu, Allahım bu sefer inşallah herşey sağlıklı ilerlerDualarınızı rica ederim
sat 12 temmuz, adete 5 gün kala 101 hcg ile öğrendim, doktor hemen progestan ve kan sulandırıcı iğne başlattı(mthfr heterozigot var) iki günde bir artışlar güzel gitti, 16 ağustosta 5+0 da keseyi gördük, hcg 3500 kese 6,3 mm idi. Bugüne de kalp atışı için çağırmıştı doktor bugün 6+1deyim, bugün duyduk çok şükürbebeğimi yolk kesesi ile birlikte gördük çok şükür ama baş popo 4,2 mm bana çok küçük gibi geldi, doktorum normal ve haftasıyla uyumlu dedi, sizler de fikir verir misiniz sizlerinki nasıldı? Göğüslerde ağrı ve ara ara öğürme dışında hiçbir belirtim yok, kasıklarıda ağrı da oluyor ara ara ama bulantım filan yok. Çok teşekkürler, hepimizin bebekleri sağlıkla doğsun inşallah
Hadi inşallahAy süper maşallahBen de belirsiz göründü. Cumartesi vajinal bakacak inşallah kalp atışını duyarız.
Bende gitmedim, erken gitmeyi sevmiyorum bosuna stressiz yasatiyorlar, 2 hafta sonra gitmek mantikliHastaneye gittiniz mi ben daha gitmedim evde test yaptım gün geçince. 1-2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
Amin insallah, Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı olani nasip etsinMaşallah , 3çocuklular az da değilmişiz , Allahım bana sağlıklı bir kız çocuğu,sizede sağlıklı bir oğlan nasip etsin inşallah Rabbim gönlümüze göre versin
Çin takvimine göre bana erkek cikti, bakalim tutacak mıBenim de iki kizim var
Sizin ya sat yanlış yada hamilelik cetveliniz. 25temmuz sat ile 6 haftalık gebe olamazsınız :)Merhaba herkesin bebeği hayırlı olsunBende sat 25 temmuz , bugun 2 gün gecikmeden sonra test yaptım, direk çift çizgi gördüm, sanırım Nisan annesi olucam bende kısmetse
Benim de canımBenimde 3. Olacak inşallah. Yanlız olmadığımı görmek güç veriyor
Benim de 2 oğlum var allah kalbimdekini biliyor aminBenimde 3. İnşaallah, 2 kizim var
Ay evet ya insan unutuyor hamilelik sürecini baştan yaşıyorsun herşeyi sanki.Aynen beni de mutlu ediyor.. cunku çoğu kişi 3 u fazla bulduğunda bunu hevesle istemem değişik geliyor
Herkese merhaba, yeni gelenler hoş geldiniz
Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,
Kaçıncı çocuğunuza hamile olduğunuzu yazarsanız bir liste yapar tablo oluşturmaya çalışırım
Kaç haftalıkken öğrendiniz baya yüksek çıkmış farketmediniz miMeG s
37 yaş
2. Hamileliğim 11 yaşında bir evladım daha var
05.04.2022
Tup bebek denememiz oldu 14 haziranda 2 embriyo transfer edildi fakat olumsuz sonuçlandı ardından hemen doğal olarak hamile kalmışım hcg değerim 42600 iken öğrendim. Keseyi gördük çok şükür. 31inde tekrar kontrolüm var.
Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaşım 27Herkese merhaba, yeni gelenler hoş geldiniz
Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,
Herkese merhaba, yeni gelenler hoş geldiniz
Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,