2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gunaydin kizlar
Ben ucuklandim, halsiz yorgun ve enerji düşüklüğü yaşıyorum
Günaydııııın

kan değerlerine baktırmış mıydın?
Ben dün kalp atışı duyunca doktorum kan istedi. Ben şeker ilacı kullanıyorum onu bıraktıracak ve vitamin değerlerimi görmek istedi. Bırakınca şeker yüklemesi yapacağım dedi.
Benim gibi Glifor kullanan var mı? Kimi doktor bıraktırmıyormuş.

Merhaba MeG s
26 yaşındayım
09.04.22
İlk

Canim benin ya ben sana cok uzuluyorum dua da ediyorum insallah bir an once biter Biz senle beraber gidiyoruz benim de 7+2

MeG s
33 yaş
23.04.2022
3.bebek

Daha önceki gruplarda, nereden olduğumuz (şehir ulke), hamilelik başlangıç kilosu, bebegin cinsiyeti, bebegin ismi gibi kutucukları vardı :)

Kaç haftalıkken öğrendiniz baya yüksek çıkmış farketmediniz mi
6 haftalık demişti Dr.
Ben de erken menopoz durumu var tüp bebek tutmayınca ilaçları bıraktım regl olmayınca da onemsemedim çünkü drlarin dediğine göre tüp bebek bile 1 ihtimal olabilirdi o kadar umutsuz vakaydim. Amh 0.05 di
Yani anlayamam normal sürpriz oldu bize

Bende şaşırdım yanlışlık var gibi aynen kullandığım takvimde 4+3 falan çünkü. Ama Sat doğru takvim kullanıyorum kayıtlı o açıdan . Yeniden düzenlemeye çalışayım bakayım. Şimdi oldu Bu arada bende 2 erkek annesiyim. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Son düzenleme:
Çok özeniyorum ya hamileliğini anlayamayıp süpriz olanlara inşallah bize dr nasip olur birgün
Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

günaydın teşekkürler inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza

32 yaş
04.04.2022
2. çocuk

canım bende glifor kullanıyordum kestiler 1 hafta şeker takibi yaptım sonrasında şekerlerim yüksek olduğu için insülin başladım şimdi insülin kullanıyorum. ilk gebeliğimde de insülin kullanmıştım.

Merhaba
22 yaşındayım
11 nisan tahmini doğum tarihi
1. Bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…