kaçıncı hafta canım senin bende yarın gideceğimMerhaba kızlar.
sabah kontrole gittim. Kese 9 mm den 13 çıkmış. İçinde belli belirsiz gözüken bişiler varSanırım yolk. Vajinal baksak net görürüz dedi ama ben korktum. Cumartesi hazırlıklı gel vajinal bakıp kalp atışını duymamız lazım dedi.
5+5 şu an cnm. Cumartesi görmemiz lazım kalp atışını dedi. Sizin ne kadarlık.?kaçıncı hafta canım senin bende yarın gideceğim
ben daha hiç gitmedim doktora 3 ay önce kalp atışı olmamasından dolayı kürtaj oldum bu sefer erken gitmek istemedim :/ ama sata göre 6+2 bugün.yarın bakalım gidince öğreneceğim inşallahKızlar sizi
5+5 şu an cnm. Cumartesi görmemiz lazım kalp atışını dedi. Sizin ne kadarlık.?
Benimde oyle tatlinin yanindan gecemiyorum bu aralar.günaydın kızlar ben her sabah kahvesiz yapamazdım artık kahve bile içemiyorum sütten tiksindim.Süt yerine yoğurt yesem aynı etkiyi yapmaz ama :/ canım hep acı,ekşi,tuzlı şeyler yemek istiyor
Yok canim benim ultrasonda bakti duyduk 6 kusurken duyuldu derindenKızlar kalp atışını duymak için illa alttan mi bakmadı gerekiyor ben çok korkuyorum ultrasondan olmuyor mu ?
En iyisini yapmışsın.ben daha hiç gitmedim doktora 3 ay önce kalp atışı olmamasından dolayı kürtaj oldum bu sefer erken gitmek istemedim :/ ama sata göre 6+2 bugün.yarın bakalım gidince öğreneceğim inşallah
ilk gebelik mi sizin ? çok üstüne düşünce daha da stres oluyor insanEn iyisini yapmışsın.
Git gel stres. Benim elimden gelse her gün gidicem o kadar stres yapıyorum her gün bi belirti arıyorum kendimde.
çok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Karından mı bakıldı yoksa vijanal mi ?Günaydın kızlar ben de bugün tekrar kontrole gittim . Kesemiz geçen hafta 3 mm di , bu hafta 3 katına çıkmış 9.3 mm olmuşnormalde 6+1 olmam gerekiyordu , keseye göre 5+5 olarak düzeltti sat 12 temmuzdu . 7.haftada kalp atışı için tekrar çağırdı su an her şey yolunda çok şükür Eki Görüntüle 2905662
Evet ilk gebelik cnm.ilk gebelik mi sizin ? çok üstüne düşünce daha da stres oluyor insan
İlk gittiğimde de şimdi de karından baktıçok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Karından mı bakıldı yoksa vijanal mi ?
Günaydın kızlar ben de bugün tekrar kontrole gittim . Kesemiz geçen hafta 3 mm di , bu hafta 3 katına çıkmış 9.3 mm olmuşnormalde 6+1 olmam gerekiyordu , keseye göre 5+5 olarak düzeltti sat 12 temmuzdu . 7.haftada kalp atışı için tekrar çağırdı su an her şey yolunda çok şükür Eki Görüntüle 2905662
geçmiş olsun canım.Bir kere olumsuz bir şey yaşayınca insan ister istemez daha tedirgin oluyor.Bu sefer inşallah sağlıklı bir bebek ve hamilelik olur.Evet ilk gebelik cnm.
Daha önce boş gebelik yaşadım o yüzden tereddüt ediyorum.
seni anlıyorum canım ama psikolojik o kadar etkileniyoruz ki ve bu vücuda da yansıyor.Olumlu düşün başka şeylere odaklan.Bundan onceki gebeligimde 6+4olana kadar beklemistim ve gittigim zaman kalp atisini bile duymustum.Ama yasanan talihsizliklerden sonra beklemek cok zor oluyor.Dunden beri sanki hic belirtim yok,kasiklarimda bi agarlik ve gerginlik hissediyordum hareket ederken falan o bile yok dunden bu yana,ister istemez yolunda gitmeyen biseyler mi var diye dusunuyorum?Benim daha 4.haftam bile tamamlanmadi 6.haftayi nasil beklerim bilmiyorum
Karından mı baktı canım vajinal mi.?Bende 6+3 oldum bugün.Dün kontrole gittim doktorum kesenin içinde bebeği çok zor gördü kalp atışını dinledim çok net değildi ama normal dedi doktor ama kesede bebeği bulmak için uğraşması beni çok tedirgin ettiultrason fotoğrafını atiyorum kalp atışı nerede crl ve kese boyutu normal mi nolur bana yardımcı olun kendi kendimi yedim
Hiç geçmez hem de , dün gece bile heyecandan uyuyamadım doktora gidicem diyeGeçmek bilmez şimdi 2 hafta
Benim de aynı 5+5 13 mm olmuş kese.
cumartesi çağırdı beni kalp atışı için. Erken mi acaba ?
Karından baktı evet haftaya Çarşamba gel dedi benim çok adet sancısı gibi agrimda oluyor gebeliğin başından beri kesilmedi o konuda hicbirsey demedi senin ağrın varmı canımKarından mı baktı canım vajinal mi.?
Benim de bugün çok zor gördü kesenin içindekini.
Canım benimde sat 10 temmuz şu an 6+3 ün vallahi adet sancısı gibi ağrım var benimde hiç kwsilmediMerhaba kızlar bende Nisan annesi olacağım Allah nasip edersesat 10 temmuz ama geç döllenme oldu bat günümde ve 2 gün sonrasında testler negatifti. 19 ağustosta ilk pozitifimi gördüm çok şükür. 21inde beta 634 çıktı, 23ünde 1218. Haftaya salı gününe randevu aldım doktordan. Kaç haftalığım pek kestiremiyorum gidince belli olacak şuanda sol kasığımda yanma batma gibi hafif ağrım oluyor, arada gaz sancısı ve sırt ağrım var ve göğüslerim hassas. Onun dışında bir belirtim yok. İlk hamileliğim çok tecrübesizim 8 aydır buradan ne öğrendiysem bilgilerimle devam ediyorum. Umarım hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız