2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba kızlar bende Nisan annesi olacağım Allah nasip ederse sat 10 temmuz ama geç döllenme oldu bat günümde ve 2 gün sonrasında testler negatifti. 19 ağustosta ilk pozitifimi gördüm çok şükür. 21inde beta 634 çıktı, 23ünde 1218. Haftaya salı gününe randevu aldım doktordan. Kaç haftalığım pek kestiremiyorum gidince belli olacak şuanda sol kasığımda yanma batma gibi hafif ağrım oluyor, arada gaz sancısı ve sırt ağrım var ve göğüslerim hassas. Onun dışında bir belirtim yok. İlk hamileliğim çok tecrübesizim 8 aydır buradan ne öğrendiysem bilgilerimle devam ediyorum. Umarım hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız

kaçıncı hafta canım senin bende yarın gideceğim

Kızlar sizi

5+5 şu an cnm. Cumartesi görmemiz lazım kalp atışını dedi. Sizin ne kadarlık.?
ben daha hiç gitmedim doktora 3 ay önce kalp atışı olmamasından dolayı kürtaj oldum bu sefer erken gitmek istemedim :/ ama sata göre 6+2 bugün.yarın bakalım gidince öğreneceğim inşallah

günaydın kızlar ben her sabah kahvesiz yapamazdım artık kahve bile içemiyorum sütten tiksindim.Süt yerine yoğurt yesem aynı etkiyi yapmaz ama :/ canım hep acı,ekşi,tuzlı şeyler yemek istiyor
Benimde oyle tatlinin yanindan gecemiyorum bu aralar.
Kızlar kalp atışını duymak için illa alttan mi bakmadı gerekiyor ben çok korkuyorum ultrasondan olmuyor mu ?
Yok canim benim ultrasonda bakti duyduk 6 kusurken duyuldu derinden

ben daha hiç gitmedim doktora 3 ay önce kalp atışı olmamasından dolayı kürtaj oldum bu sefer erken gitmek istemedim :/ ama sata göre 6+2 bugün.yarın bakalım gidince öğreneceğim inşallah
En iyisini yapmışsın.
Git gel stres. Benim elimden gelse her gün gidicem o kadar stres yapıyorum her gün bi belirti arıyorum kendimde.

Günaydın kızlar ben de bugün tekrar kontrole gittim . Kesemiz geçen hafta 3 mm di , bu hafta 3 katına çıkmış 9.3 mm olmuş normalde 6+1 olmam gerekiyordu , keseye göre 5+5 olarak düzeltti sat 12 temmuzdu . 7.haftada kalp atışı için tekrar çağırdı su an her şey yolunda çok şükür

çok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Karından mı bakıldı yoksa vijanal mi ?

Geçmek bilmez şimdi 2 hafta
Benim de aynı 5+5 13 mm olmuş kese.
cumartesi çağırdı beni kalp atışı için. Erken mi acaba ?

Bundan onceki gebeligimde 6+4olana kadar beklemistim ve gittigim zaman kalp atisini bile duymustum.Ama yasanan talihsizliklerden sonra beklemek cok zor oluyor.Dunden beri sanki hic belirtim yok,kasiklarimda bi agarlik ve gerginlik hissediyordum hareket ederken falan o bile yok dunden bu yana,ister istemez yolunda gitmeyen biseyler mi var diye dusunuyorum?Benim daha 4.haftam bile tamamlanmadi 6.haftayi nasil beklerim bilmiyorum

seni anlıyorum canım ama psikolojik o kadar etkileniyoruz ki ve bu vücuda da yansıyor.Olumlu düşün başka şeylere odaklan.

Bende 6+3 oldum bugün.Dün kontrole gittim doktorum kesenin içinde bebeği çok zor gördü kalp atışını dinledim çok net değildi ama normal dedi doktor ama kesede bebeği bulmak için uğraşması beni çok tedirgin etti ultrason fotoğrafını atiyorum kalp atışı nerede crl ve kese boyutu normal mi nolur bana yardımcı olun kendi kendimi yedim

Eklentiler

• IMG20210823152136.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 67
Karından mı baktı canım vajinal mi.?
Benim de bugün çok zor gördü kesenin içindekini.

Geçmek bilmez şimdi 2 hafta
Benim de aynı 5+5 13 mm olmuş kese.
cumartesi çağırdı beni kalp atışı için. Erken mi acaba ?
Hiç geçmez hem de , dün gece bile heyecandan uyuyamadım doktora gidicem diye genelde 6.ve 7. Haftalarda duyuluyor diyorlar ama doktor belki de garanti olsun diye 7.hafta demiş olabilir :)

Karından mı baktı canım vajinal mi.?
Benim de bugün çok zor gördü kesenin içindekini.
Karından baktı evet haftaya Çarşamba gel dedi benim çok adet sancısı gibi agrimda oluyor gebeliğin başından beri kesilmedi o konuda hicbirsey demedi senin ağrın varmı canım

CCa
Canım benimde sat 10 temmuz şu an 6+3 ün vallahi adet sancısı gibi ağrım var benimde hiç kwsilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…