2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İçini ferah tut. Ben 8 haftalık kaybetmiştim. Üzerinden 5 ay geçti. Hem de yıllar sonra tüp bebekle olmuştu. O süreçte kan sulandırıcı kullanıyordum. Yoğun kanamalı oldu düşüğüm. Hem genetik uzmanı hem de kendi doktorlarım dedi ki; bu gen çoğu insanda mutasyonludur, sadece test yapılmadığı için bilmiyoruz ve gebelikle bu genin bağlantısı yok. Bazı kan değerlerine bakıldı aşağıda paylaştım onlar temiz çıktığı için bu sefer kan sulandırıcı kullanmıyorum. Hala her tuvalette kan göreceğim korkusu olsa da şunu öğrendim düşecek bebeği karında tutamadığımız gibi yaşayacak bebeği de düşürmek kolay değil. Yarın ben de kalp atışı duymaya gideceğim. İnşallah ikimiz de mutlu haberlerle döneriz ☺️☺️🌸
Tam 7 haftalık mj sizin

Şöyle Volkan aksakallı ya en son sigorta yaptırmadan önce nisan ayında gitmiştim 255 TL Medicana ücreti ama ben özel sağlık sigortası yaptırdım ondan dolayı bugün hiçbir ücret ödemedim yaptırdiğim sigortanin şöyle bir güzelliği var 10 taksit'e kadar bölüyorlar artı eğer çalışan anneyseniz çalışmaya devam ettiğiniz o 1 yıl süresi içerisinde doğum sonrası için söylüyorum devlet tarafından yüzde 20 ile 25 arası size geri iade ediyor ama kendi adınıza Kredi kartınızı bulunması gerekiyor
Merhaba, hangi sigortayı yaptırdınız acaba? Bu arada sağlıkla gelsin bebişiniz 🥰🧿

Benim de sadece pai genim heterezigot çıktı,kan sulandirici degil de B12 ve folik asit kullanmam gerekiyormus gebeliklerimde bu vitaminleri kullanamiyor vucut yani.Benim de 30 haftalik kaybim,1 bos gebeligim 2 dusugum var.Bir tane oglum var cok sükür,insAllah bu sefer hepimiz icin hersey yolunda gider💞
Evet evet aynı şeyleri söyledi tüm doktorlar. Ben de sağlık çalışanıyım. Hastanemdeki doktorlara, tanıdıklara ve Prof bir perinatoloğa danıştım. Sadece yaşlandığında damar tıkanıklığın olabilir dediler. İnşallah hem biz hem bebişimiz sağlıklı olur ve Nisan ayında kavuşuruz 😌🤲🏼

Ben geç döllenme yaşadım. Bugün bebek ve kalp atışı görebilirsek doktor haftasını söyleyecek. Normalde SAT 2 Temmuz.
Adete 1 gün kala kanda çıkmamıştı. Adetim 1 hafta gecikince 106 çıktı. 😁😅
İnşallah hayırlı haberler alırsın.
Bizi de haberdar eyle.
Benim de yarındı randevum bugüne aldık ben de gideceğim birazdan 🤔

4+4 günlük hamileyim değerim dün 2300 civarıydı. İki kat artış normal gidiyor. Gebeliğimi adete 4 gün kala öğrendim. Öğrenmeden bi kaç gün öncesinden başlamıştı kasık bel ağrısı ve mide bulantısı. Dünden beri mide bulantım yok. Dün baya bi kasıklarım ağrıdı o da geçti gitti. Noluyor mrk ediyorum. Önceden bi kimyasal geçirmiştim. Değerim 2 kat artarken bi sabah uyandığımda tüm belirtiler durmuştu ve kimyasal oldunu öğrenmiştim. Korkuyorum yine öylemi olacak. Sizin belirtileriniz hergün mü oluyor nasıl oluyor. Dr haftaya çağırdı kese için o zmana kadar kafayı yiyecem.

Niye acaba sizi etkiledi bu kadar, merak ettim gerçekten 🤔🤔 ablamla görüştüm (doktor) biz gebelere folbiol veriyoruz, saglik bakanligini bunu oneriyor, içindeki dozun yeterli olduğunu söylüyorlar dedi 🤷🏼‍♀️
Okudugumda yan etkilerinden bunalim yaziyordu aninda biraktim bende bilmiyorum nedenini🥺 Folicus gida takviyesi venyan etkileri yok oyuzden memnunum
Neye alerjiniz var acaba ve nasıl fark ettiniz
Findik agacina ve findigin uzerinde ki o ince tabakaya. Kavrulmamis findik yedim bi kac kere bogazim kapandi nefesim kesildi afedersiniz zor cikardim. Sonra bir gun sari serum taktilar aynisini yasadim nefesim kesildi. Kadin dogum da buyuk ihtimalle B12 ye alerjin var dedi 🤷🏻‍♀️
Sürekli açım ama yiyemiyorum. Biraz yiyorum midem bulanıyor zar zor doyurmaya çalışıyorum kendimi. Dün gece mesela ay bir acıktım saat 12🤦🏻‍♀️ eşime dedim kalk mutfağa gidelim😄 ekmek arası peynir domates salatalık tuzladım ayıptır söylemesi hiç yaptığım bişey değildir normal zamanda aklıma gelmez yani😄 onu bile o kadar zor yedim ki mide ağrıları bulantıları eşliğinde. Ağlıcaktım nerdeyse açım ben yemek istiyorum diye🤦🏻‍♀️ eşim de ne yapacağını şaşırdı yersin yersin diyo😄😄 inşallah 3 aydan sonra düzelir biraz ya
Valla kraker benim imdadima yetisiyor canim, ac kalmaktan iyidir sende dene 🥺 Insallah duzelir 3. ayi iple cekiyorum
kızlar bulantısı olanlar kaçıncı hafta da başladı yazar mısınız?
Benim 6 nin sonlarina dogru basladi suan 7+2 yani bi kac gundur bulanti cekiyorum, ondan oncesinde sadece yorgunluk vardi

Kızlar merhaba bir şey soracağım. Keseyi gördüğünüzde beta değeriniz kaçlardaydı acaba?

Ay ay bendeki deliyi anlatayım 8. Haftamdaydım kese üstünde kanamam vardı bana polikinlikte kanaman olursa acile gel dediler kanama oldu acile gittim. Düşürürsen düşür ne yapabiliriz buraya kalp atisi dinlemeye geliyorsunuz dedi beni azarladi aglaya aglaya eve dondum
Ya benim kızdığım parayı alırken guzel alıyorlar 😑

Merhaba taze Hamisler bende 2 yıllık evliyim uzun süre istemiyorum ve ilk denemede başardık ki dün hamile olduğumu testten öğrendim 3kez yaptım ve kalpsiz pozitif.persembe günü kan vermeyi bekliyorum hesaplamalarma göre 32 günlük taze hamisim🤰bu süreçte herkese kolaylıklar dilerim Rabbım hepimize sag saglim kucağımıza almayı nasip etsin .fikirlerinizi bekliyorum 🙂

günaydın kızlar ben her sabah kahvesiz yapamazdım artık kahve bile içemiyorum sütten tiksindim.Süt yerine yoğurt yesem aynı etkiyi yapmaz ama :/ canım hep acı,ekşi,tuzlı şeyler yemek istiyor

Merhaba kızlar benim 3. hamileliğim dün 6+1 de kalp atışını gördük çok şükür (duyamadık yalnız) aynı zamanda mhtfr c677t homozigot gen mutasyonum var.iğne ve coraspin kullanıyorum.daha önce bir kaybım da oldu bir sağlıklı bebeğim de var çok şükür.her gün okuyorum ama arada yazabiliyorum.öncelikle şunu söyliyim gerçekten her belirti herkeste olamaz imkansız siz içinizi ferah tutun.benim sağlıklı doğumla sonuçlanan hamileliğimde hiç bir belirti yaşamadım şimdiyse doğru düzgün bir şey yiyemediğim gibi arabaya bile binemiyorum bulantıdan.Olacak olanın önüne geçilemiyor doktorun dediğini yaparak huzurla beklemrnizi tavsiye ederim minicik de olsa bebeğinizin ihtiyacı bu bence

Merhaba, hangi sigortayı yaptırdınız acaba? Bu arada sağlıkla gelsin bebişiniz 🥰🧿
Güzel dilekleriniz için öncelikle çok teşekkür ederim 🥰Anadolu sigorta yaptırdım ama eğer şu anda hamile ve sigorta yapmayı düşünüyorsanız sompoJapon diye bir sigorta var o karşılayabiliyor ama tabii ki de bu kadar uygun olmuyor

Merhaba kızlar.
sabah kontrole gittim. Kese 9 mm den 13 çıkmış. İçinde belli belirsiz gözüken bişiler var ☺️ Sanırım yolk. Vajinal baksak net görürüz dedi ama ben korktum. Cumartesi hazırlıklı gel vajinal bakıp kalp atışını duymamız lazım dedi.

Kızlar kalp atışını duymak için illa alttan mi bakmadı gerekiyor ben çok korkuyorum ultrasondan olmuyor mu ?

Ben etimesguttayım devlet hastahanesine gittim Batıkent’te Ama hiç memnun kalmadım bugün kanamam oldu ve karantinadayım eşim covid. Ambulans şehir hastahanesine götürdü acildeki muayene çoğu özel hastaneyi cebinden çıkarırdı ama epey uzak Fiyat alırsan paylaşalım birbirimizle
Merhaba kızlar bende taze hamisim özel ortadogu hastahanesinden alicam doğum paketimi sizce ne zaman almak doğru olur

X