2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen benimde kuzum, ateşim çıkıyor degil de vücudum sıcak. Bacaklarim göbeğim. Isı olarak var ölçmedim allah var kac bilmiyorum ama vücut ısım yüksek benimde. Kontrol benimde Çarşamba guzel haberlerle tekrardan görüşelim inşallah kuzum 🙏🧿
Belki de benim de ondandır hararet basıyor olabilir. Sabır diyorum valla canım Allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberle görüşürüz 🥰🤲🏻🧿

Merhaba kızlar cumartesi kan verdim beta 202 çıktı perşembe doktora gideceğim perşembeye kadar tekrar kan vermem gerekir mi
Aslında 2 gün sonra bir daha versen daha iyi olabilir çünkü 2 katı artması gerekiyor ben 3 kez kan vermiştim yükselmesini takip etmek daha sağlıklı 🥰 hayırlısı olsun buarada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Maalesef kimyasal gebeliğe döndü. 30,87,331 'di 1 hafta sonra keseyi görürüz diye beklerken dayanamadım bir daha kan verdim 171 e düşmüş şok olduk. Kısmet değilmiş. Ayın 14 ünde adetim başladı bir dahaki aya artık. Hayırlısıyla kucağınıza alıp pıt pıtları duyarsınız inşallah.

Maalesef kimyasal gebeliğe döndü. 30,87,331 'di 1 hafta sonra keseyi görürüz diye beklerken dayanamadım bir daha kan verdim 171 e düşmüş şok olduk. Kısmet değilmiş. Ayın 14 ünde adetim başladı bir dahaki aya artık. Hayırlısıyla kucağınıza alıp pıt pıtları duyarsınız inşallah.
Çok geçmiş olsun ya benim de endişem bu yönde. Hamile olduğumu düşünüyorum ama kimyasala dönerse
üzülmemek için regl günümü bekliyorum. Fakat olumlu yanı kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalınabilmesi.

Merhaba kızlar cumartesi kan verdim beta 202 çıktı perşembe doktora gideceğim perşembeye kadar tekrar kan vermem gerekir mi
Pazartesi yada çarşamba kan vermek mantikli olur, yükseliyor mu diye kontrol etmek için, persembe doktora gitseniz zaten kese gözükmez sizi yeniden çağırır, b hcg değeriniz suan kese gözükmesi için yeterli değil çünkü

Ben kese kalp gördüm canim, bi kaç gündür olan biseyi sormak istedim. Senin haftalarinda normal heleki daha adet gecmediyse cook normal
Ben daha görmedim ama ilk gebeliğimden de hatırlıyorum. Regl sancısı gibi sancılarım o kadar sık olurdu ki düşük yapıyorum sanıyordum. Rahim gebeliğe adapte olduğu için yaşanan normal sancılarmış canım. Zaten birkaç haftaya geçer. Senin baş ağrıların var mı?

Ben daha görmedim ama ilk gebeliğimden de hatırlıyorum. Regl sancısı gibi sancılarım o kadar sık olurdu ki düşük yapıyorum sanıyordum. Rahim gebeliğe adapte olduğu için yaşanan normal sancılarmış canım. Zaten birkaç haftaya geçer. Senin baş ağrıların var mı?
Hayır baş ağrım yok çok şükür

Aynen öyle benimki sürpriz oldu korunuyorduk üstelik kızımda henüz küçük 1,5 yaşında oğlumda 3 yaşında zorlu bir süreç beni bekliyor , sizinkiler kaç yaşındalar
Benim 1. 13 yaşında, 2. De 4 yasinda ..
Aralarında yas farki olduğu için bir bebis daha düşündüm

Yeni gelen arkadaslar hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah... ben bulantilar yuzunden depresyona girdim. Hayattan zevk almiyorum midem agzimda surekli aglayasim var bebek sevinci yasayamiyorum. Kizimda 12 hafta surmustu umarim ayni olur
Gunaydin.. genel de ilk üç ayda gecer
Kac haftaliksiniz, ne zaman başladı bulanti?

bende 1 kere baktirdim sonra doktor baska tahliller istedi genel, keseyi de gorunce gerek kalmadi heralde istemedi benden

Yani bende öyle yaparim dedim ama merakta ediyorum çok ilerleme var mı diye bakalım hayırlısı Allah'tan.

Ben iki kez baktırdım. Birincisi saglık ocagında 85 çıktı diğeri iki gün sonra hastanede 303 çıktı.
Maşallah canım rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲

Gunaydin canlarim, sabahlari mide bulantisiyla nasil basa cikiyorsunuz? Birde kilo aliminiz ne alemde? Ben 1 kilo verdim hamile oldugumu ogrendigimden beri hala almadim sukur 😊
Her gebelikte biraz midem bulansada kilo versem diyorum ama bende bulanti olmuyor, resmen iştahım açıldı, en az 1 kilo aldım bu hafta herhlde 🤦‍♀️

günaydın kızlar bende yeni katıldım aranıza :) sat tarihim 11 temmuz ve 11 ağustosda sadece kan değerime baktırdım 957 çıktı ve henüz doktora gitmedim.Çünkü 3 ay önce gebeliğim kalp atışı olmadığı için sonlanmıştı bu sefer erken gitmek istemedim cuma günü randevum var inşallah her şey yolundadır bu sefer.Bu arada 5 yaşında bir kızım var.Hepimize sağlıklı doğumlar

X