2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynı şekilde canm doktor kist falan bebeğe zarar diye nasil ağlıyorum anlatamam snra bebekten uzak dedi iste nasıl sustum hemen tmm o zman önemi yok idare ederim ben diye 😊 leke çok korkuttu ilk gün bundan çok ve koyuydu azalma ve renginde açılma oldu sanki ınsallah yarına kalmaz birsey
İnşallah canım üzme kendini ağlama bebişi etkilemesn 🥰

Pko oldugum için çok düzensiz bir adet döngüm vardı cnm 30 35 38 gün pikide net göremiyordum ilk defa bu ay klomenle piki yakaladım bugünde 11.gün ve ben sürekli uyukluyorum yarın progestanım bitiyor bakalım salı günü gideceğim olmadı
Pkolarda evet malsef belli olmuyor, insallah guzel haber alırsın 🥰

Merhaba kızlar.
Benim de bugün tam 5 hafta.
cumartesi beta 1600 pazartesi 3680.
Bugün de verdim kan henüz çıkmadı.
Karın dan bakıldı kese 9 mm çıktı.
Vajinal bakmıyor düşük tehlikesi olabilir diye adenomyozis im var çünkü.
Ben de 3 yıldır gebelik istiyorum bir defa boş gebelik yaşadım bir defa tüp bebek yaptırdım.
Eskiden boş gebelik yaşadığım için şu an endişeliyim 🤨
İnşallah saglikla ilerler 🤲🏻 bugünkü sonucuda öğrenince paylasirmisiniz

Canım, benim hemoroidim var doğumdan kalan onunla ilgili merhemler istedim, korona geçirmiştim o yüzden asi yapmadilar bize ama asi olamadan da günü gelmemişti hamile kaldım. Şimdi ne yapayım diye sordum? Doktorum bebek canlansın aşıyı yaptır dedi. Canlanması dan kasıt heralde kalp atışı. Kalp atışını duyamadik ama şükür kese göründü. Onceki hamileliklerimde kan sulandırıcı iğne kullanmıştım şimdi vermedi o yüzden tedirgindik onu sordum. Coraspin verdi iğne vermedi zaten bende istemedim iğneler beni çok yordu iki hamileliğimde de. Tahliller verdi 30 Ağustos da gel dedi kalp atışı için. Bakalım hayırlısı olsun 30 Ağustosa kada bekleyecegiz
İlk uc ay aşı yaptiramiyoruz maalesef. Bende ikinciyi yaptiracaktim ki gebelik çıktı. Kesin ve kesin üç ay yok diyorlar. Ben 20. Haftadaki üçlü tarama testini bekleyeceğim, sonra yaptıracağım Hayırlısıyla

Hayirli olsun, darısı başımiza😊
saol canim insallah :)
Canım, benim hemoroidim var doğumdan kalan onunla ilgili merhemler istedim, korona geçirmiştim o yüzden asi yapmadilar bize ama asi olamadan da günü gelmemişti hamile kaldım. Şimdi ne yapayım diye sordum? Doktorum bebek canlansın aşıyı yaptır dedi. Canlanması dan kasıt heralde kalp atışı. Kalp atışını duyamadik ama şükür kese göründü. Onceki hamileliklerimde kan sulandırıcı iğne kullanmıştım şimdi vermedi o yüzden tedirgindik onu sordum. Coraspin verdi iğne vermedi zaten bende istemedim iğneler beni çok yordu iki hamileliğimde de. Tahliller verdi 30 Ağustos da gel dedi kalp atışı için. Bakalım hayırlısı olsun 30 Ağustosa kada bekleyecegiz
anladim canim, 3-4 ay sonra anca asi olabilcez sanirim oyle oneriyorlar. hadi 30 agustos insallah guzel haberler verirsin sende :)
Ne gibi belirtileriniz var peki kızlar.
ben de pek belirti yok sadece kaşık ağrısı.
bende sadece asiri yorgunluk var, merdiven cikiyorum yoruluyorum uzanmam gerekiyor

Teyzeleri 6+3 te biz :) 0,5 santimmis minigin boyu :) 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Eklentiler

• D3EF8891-FC3A-4F4B-9596-A93C26A2CAF7.jpeg
    D3EF8891-FC3A-4F4B-9596-A93C26A2CAF7.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 51
X