Kesinlikle beklemek ve dua yapabileceğimiz tek şey buKeşke elimde olsa canım. O kadar isterdim ki düşünmeyen bir insan olmayı.
Beklemekten başka çaremiz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle beklemek ve dua yapabileceğimiz tek şey buKeşke elimde olsa canım. O kadar isterdim ki düşünmeyen bir insan olmayı.
Beklemekten başka çaremiz yok
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKesinlikle beklemek ve dua yapabileceğimiz tek şey bu
İnşallah canım üzme kendini ağlama bebişi etkilemesnAynı şekilde canm doktor kist falan bebeğe zarar diye nasil ağlıyorum anlatamam snra bebekten uzak dedi iste nasıl sustum hemen tmm o zman önemi yok idare ederim ben diye leke çok korkuttu ilk gün bundan çok ve koyuydu azalma ve renginde açılma oldu sanki ınsallah yarına kalmaz birsey
Insallah canmAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
O yuzden biraz sakin olmaya çalışıyorum canım zaten ınsallah bir problemle karşılaşmam lekelenmede geçicidirİnşallah canım üzme kendini ağlama bebişi etkilemesn
Pkolarda evet malsef belli olmuyor, insallah guzel haber alırsınPko oldugum için çok düzensiz bir adet döngüm vardı cnm 30 35 38 gün pikide net göremiyordum ilk defa bu ay klomenle piki yakaladım bugünde 11.gün ve ben sürekli uyukluyorum yarın progestanım bitiyor bakalım salı günü gideceğim olmadı
Cok guzel masallah karından mi gorduHaber vereyim dedim canım kesemiz oluşmaya başlamış çok şükür
7.haftadaymissin normal sanirim. Bende de baslar haftaya. :)Kiz benim çatlama geçti 4 gün snra başladı belirtileri özellikle yorgunluk ve uyku hali
Evet canım karından gördü ama daha yeni oluşmaya başlamış dedi 10 gün sonra tekrar gidicem inşallahCok guzel masallah karından mi gordu
Bende oda yok :)Ne gibi belirtileriniz var peki kızlar.
ben de pek belirti yok sadece kaşık ağrısı.
İnşallah saglikla ilerler bugünkü sonucuda öğrenince paylasirmisinizMerhaba kızlar.
Benim de bugün tam 5 hafta.
cumartesi beta 1600 pazartesi 3680.
Bugün de verdim kan henüz çıkmadı.
Karın dan bakıldı kese 9 mm çıktı.
Vajinal bakmıyor düşük tehlikesi olabilir diye adenomyozis im var çünkü.
Ben de 3 yıldır gebelik istiyorum bir defa boş gebelik yaşadım bir defa tüp bebek yaptırdım.
Eskiden boş gebelik yaşadığım için şu an endişeliyim
İlk uc ay aşı yaptiramiyoruz maalesef. Bende ikinciyi yaptiracaktim ki gebelik çıktı. Kesin ve kesin üç ay yok diyorlar. Ben 20. Haftadaki üçlü tarama testini bekleyeceğim, sonra yaptıracağım HayırlısıylaCanım, benim hemoroidim var doğumdan kalan onunla ilgili merhemler istedim, korona geçirmiştim o yüzden asi yapmadilar bize ama asi olamadan da günü gelmemişti hamile kaldım. Şimdi ne yapayım diye sordum? Doktorum bebek canlansın aşıyı yaptır dedi. Canlanması dan kasıt heralde kalp atışı. Kalp atışını duyamadik ama şükür kese göründü. Onceki hamileliklerimde kan sulandırıcı iğne kullanmıştım şimdi vermedi o yüzden tedirgindik onu sordum. Coraspin verdi iğne vermedi zaten bende istemedim iğneler beni çok yordu iki hamileliğimde de. Tahliller verdi 30 Ağustos da gel dedi kalp atışı için. Bakalım hayırlısı olsun 30 Ağustosa kada bekleyecegiz
İnşallah cnm inşallah. İnan duam hep o yönde hepimizin ki sağlıkla ilerlesin inşallah.İnşallah saglikla ilerler bugünkü sonucuda öğrenince paylasirmisiniz
Cok iyi, insallah guzel haberlerle gelirsinEvet canım karından gördü ama daha yeni oluşmaya başlamış dedi 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah
Sonuçlar temiz çıktı. Sadece idrar da lökosit varmış idrar kültürü yapılacakmış.İnşallah saglikla ilerler bugünkü sonucuda öğrenince paylasirmisiniz
saol canim insallah :)Hayirli olsun, darısı başımiza
anladim canim, 3-4 ay sonra anca asi olabilcez sanirim oyle oneriyorlar. hadi 30 agustos insallah guzel haberler verirsin sende :)Canım, benim hemoroidim var doğumdan kalan onunla ilgili merhemler istedim, korona geçirmiştim o yüzden asi yapmadilar bize ama asi olamadan da günü gelmemişti hamile kaldım. Şimdi ne yapayım diye sordum? Doktorum bebek canlansın aşıyı yaptır dedi. Canlanması dan kasıt heralde kalp atışı. Kalp atışını duyamadik ama şükür kese göründü. Onceki hamileliklerimde kan sulandırıcı iğne kullanmıştım şimdi vermedi o yüzden tedirgindik onu sordum. Coraspin verdi iğne vermedi zaten bende istemedim iğneler beni çok yordu iki hamileliğimde de. Tahliller verdi 30 Ağustos da gel dedi kalp atışı için. Bakalım hayırlısı olsun 30 Ağustosa kada bekleyecegiz
bende sadece asiri yorgunluk var, merdiven cikiyorum yoruluyorum uzanmam gerekiyorNe gibi belirtileriniz var peki kızlar.
ben de pek belirti yok sadece kaşık ağrısı.
İnş canımPkolarda evet malsef belli olmuyor, insallah guzel haber alırsın