2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim bata 2 gun varken sadece 66 idi masaAllah seninki guzel gidiyor hic endişe etme birkaz gune swncilar tamamen geçecek o zaman da diyecek ki ah sancilarim yok acaba dusuk mu yapıyorum diye evhamlar hic bitmiyor o yuzden bastan soyleyeyim dedim

Ayyy ağzından bal damlıyor nasıl içimi rahatlattın Allah razı olsun valalhi şu keseyi de görsem de derin bir ohh çeksem kalp atışına kadar

Ayyy ağzından bal damlıyor nasıl içimi rahatlattın Allah razı olsun valalhi şu keseyi de görsem de derin bir ohh çeksem kalp atışına kadar
Valla bitmiyor o tedirginlikler benim de hem lekelenmelerim hem ağrılarım vardı senin haftalarında ona dedim olmadı karalar bağladım, sonra geçti arada yine oldu yine dedim gitti tutmadı.pozitif çıktı değer çok fazla katlandı bu sefer acaba dedim dış gebelik mi arada kanamam oldu dedim kesin düşürdüm ağladım dedim artık yok bugün kalp atışlarını duydum kanama alanı bile yok şükür kalp atışı duyunca biraz rahatlıyor insan ama kasık batması bel bacak ağrısı arada oluyor yine herşeyi takmadan bu sürecin tadını çıkartabilmek lazım sanırım bunu kendime de söylüyorum tabi sıkma canını bak benim sarıl sarıl kanamam oldu yine gayet herşey yolunda şuan ağrılar çok normal emin ol

Ne güzel tutunmuş annesine maşallah çok teşekkür ederim ya yazdıklarınız çok iyi geliyor bana insallah bende kalp atışını duyacağım güne kadar kendimi yiyip bitirmem

Ne güzel tutunmuş annesine maşallah çok teşekkür ederim ya yazdıklarınız çok iyi geliyor bana insallah bende kalp atışını duyacağım güne kadar kendimi yiyip bitirmem
Bunu böyle sonradan söylemek kolay geliyor ama gerçekten biraz rahat olmak lazım inşallah hepimiz için herşey güzel ilerler

Başımı yastığa koyar koymaz aklıma düştünüz canlar,buraya yazmak sizin yazdıklarınızı da okumak bana çok iyi geliyor. Daha öncesinde sıkıntılı gebelik geçirmiş düşük yapmış bir sürü anne var bende sizlerden biriyim kızımı ölü doğurdum ve 5 ay sonra şimdi Rabbim bugün tekrar bana evlat sevinci yaşattı kalbini dinledim yavrumun Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar hiç birimizin kucağı boş kalmasın evlat sevgisini tadalım inşallah.. Gelelim bana… 6+2ymişiz kan sulandırıcı iğne yazdı gergin kullanacağım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Eklentiler

• 3C07C68B-C4B7-4592-99D8-6CDC3C845D67.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar sizde böyle meyve falan yiyince midenin şişiyor mu yada böyle hafif baş ağrısı gibi oluyoru

Ben Meyve Yiyemiyorum Ama Bu Akşam İki Defa Basım Döndü Misafirlikte İdim Gelin Olunca Getir Götür İşleri Beni Yordu Galiba Bide Miydem Ağzımda Gibi Ya Çok Garip Ne Güzel Rahatım Derken Bu Nerden Cikti Dedim Kendimce

Ne Güzel Maşallah
Rabbim Kucagina Nasip Etsin Sağlıkla

Canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallh ❤ Benimde bi 9 haftalık kaybım birde dış gebelik öyküm var. Insallh bu kez saglicakla alırız miniklerimizi kucağımıza. Banada oksapar başlattı doktor ama çok yakıyor

Kızlar iyi geceler, bir süredir giremiyordum.. Cuma günü kontrolüm vardı hala gün olarak belli değil ama 6+1 gözüküyor son adet tarihini değiştirince.. Kese içinde bebeğimizi de gördük çok şükür sadece haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğiz.. Bu da benden olsun

Eklentiler

• IMG_20210807_171435.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 52
Buarada koltuktan bu akşam hızla kalktım unutup ve sağ kasığıma sancı girdi, bir korku var üzerimde şuan.. Bel ağrım da var ayrıca Var mı böyle bir şey yaşayan ya da bilen?

2 embriyo ikiz mi oluyor

Buarada koltuktan bu akşam hızla kalktım unutup ve sağ kasığıma sancı girdi, bir korku var üzerimde şuan.. Bel ağrım da var ayrıca Var mı böyle bir şey yaşayan ya da bilen?
Benim belim hep ağrıyor normal diyorlar. O dediğin gibi bir sancıyı hamile olduğumu öğrenmeden önce yaşadım, bir sıkıntı olmamış. Dinlen biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…