2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Selam kizlar 2021 nisan annesiyim biz saglikla kucagimiza aldik cok sükür darisi basiniza saglikla kavusun insallah❤
Rabbim Kucagina Nasip Etsin ❤️
merhabalar
benim de tatlım 5 haftalık takriben :) geçen hafta keseyi gördük, haftaya da tekrar kontrolüm var.

daha önce düşük yaşadım, düşünmemeye çalışıyorum aklıma geldikçe kovmaya çalışıyorum düşüncesini. her gebelik ayrı şekilde ilerliyor diyip geçiyorum.

düşük geçmişi sebebiyle doktorum progestan verdi fitil :/ folik asit ve asprin içiyorum. bir de hamile kalmadan önce omega 3 ve coenzim q10 içiyordum onlara da devam ediyorum. sizlerden kullanan var mıdır?

bir de maden suyu için demiş arkadaşlara okudum önceki sayfalarda, benim doktorum 1 taneye izin verdi, benim midem inanılmaz ekşiyor bulantı yok, bana kalsa 10 tane içicem günde nerdeyse.

hepimize hayırlı olsun, günlermiz hayırlı geçsin, sağlıkla büyüsün bebeklerimiz :KK200:

Rabbim Demek ki sana Hep Nasip Ediyor Canım O Yüzden Olumsuz Düşüncelerini Lütfen Kendini Yıpratma 😘

Kullandığın Haplarla İlgili Bilgim Yok Fakat Maden Suyu İçin Birşey Diyebilirim İlk Gebeligim De Maden Suyu İçmek İstediğimi Söylediğim de Dr ma Gün de Bir Defa Olmak Üzere İç Ama Sadeli Olmak Şartı İle Demişti Bebeğim Kemiklerinin Minarel Olarak Çok İyi Gelecegini Söylemişti Doğumdan Sonra Çocuğumun Kemikleri Gerçekten Çok İyi Di Yumus Gibi sönük Kalmiyordu Allah Bilir Tabi ki de Ben Maden Suyuna Yorumlanmıştır

Rabbim Kucagina Nasip Etsin ❤️

Rabbim Demek ki sana Hep Nasip Ediyor Canım O Yüzden Olumsuz Düşüncelerini Lütfen Kendini Yıpratma 😘

Kullandığın Haplarla İlgili Bilgim Yok Fakat Maden Suyu İçin Birşey Diyebilirim İlk Gebeligim De Maden Suyu İçmek İstediğimi Söylediğim de Dr ma Gün de Bir Defa Olmak Üzere İç Ama Sadeli Olmak Şartı İle Demişti Bebeğim Kemiklerinin Minarel Olarak Çok İyi Gelecegini Söylemişti Doğumdan Sonra Çocuğumun Kemikleri Gerçekten Çok İyi Di Yumus Gibi sönük Kalmiyordu Allah Bilir Tabi ki de Ben Maden Suyuna Yorumlanmıştır

çok teşekkür ederim :KK36:

Kızlar bende 3 kimyasal dan sonra yine aldım müjdeyi şu an 4+2 görünüyor adet sancısı gibi ağrım var doktorum progestan 200 mg oksapar iğne ve prednol 4 mg verdi çok tedirginim ağrılar korkutuyor beni 😔

arada girip çıkan hafif sancı herkeste oluyor bildiğim kadarıyla. benim de arada oluyor. çok dinlediğimiz için daha çok hissediyor da olabiliriz.
ama çok şiddetli bir ağrıysa lütfen doktorunuza haber verin. hafifse de başka bişeylerle oyalanıp dinlememek lazım. bu dönem insana sabrı öğretiyor, inşallah sapasağlam tutunur da kucaklara alırız.

Hayır yapmadım benim adetim de yumurtlamam da çok düzenlidir hemen anlarım akıntı ve sancımdan. 30 temmuz yumurtlama günümdü o günü, iki gün öncesini ve iki gün sonrasını değerlendirdik sonrasında da bugüne kadar kasik batmam, ağrılarım hiç geçmedi yarın sabah ya da sonraki gün erken gebelik testi yapıcam
Benimde düzenli ama mesela bi ay 12 bi ay 14 bi ay 17.gün oluyor doktorlara gore mesela 14 guj sonra yumurtlamadan sonra adet olunur deniliyo ama ben ne zaman yumurtlarsam genede adetm gecıkmıyor

Kızlar kesemizi gördük bugün. Sat 26 hazirandı doktor 1 hafta geriden ama normal dedi. 3 temmuz olarak değiştirdi. 5 haftalıkmışız🥰 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi❤

Eklentiler

• 20210809_150444.jpg
    20210809_150444.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba kızlar bnde 3 adet idrar testi yaptım adet tarihim 3ağuststu 3ünde ilk 4ünde ikinci 6sında üçüncü testi yarım hepsi silik çıkmıştı 9unda bu sabah yani yaptım koyu çıktı şükür.
İki tutmayan aşılamam
Bir kimyasal gebelik
Bir normal gebelik (3yaşında kızım)
Bir gelişmeyen gebelik (kürtaj)ım var
Her iki gebeliğimi de aileme öğrendiğim gün söylemiştim kürtajdan sonra hemen söylememeye karar verdim... henüz kan testi yaptırmadım sadece kant testimi yaptırsam yoksa dra gidip mi test yaptrısam karar veremedim

Kızlar bende 3 kimyasal dan sonra yine aldım müjdeyi şu an 4+2 görünüyor adet sancısı gibi ağrım var doktorum progestan 200 mg oksapar iğne ve prednol 4 mg verdi çok tedirginim ağrılar korkutuyor beni 😔
Canim benim bu sayfada üstteki mesajlarıma bakarsan ben de cok korkuyordum coknsancim vardi aşırı. Su an 5+3 olduk tamamen gecti sancilar. 4+6 dan sonra hafifliyor emin ol. Simdi tutunma döneminde o uuzden sanciyor sen kendini yorma uzan ayaklarının altına yastık koy geçecek birkac gune allahin izniyle.

Günaydın Kizlar Bu Sabah Kalp Dinlemek İçin Gittik Minik Yavrum Kalbini Bana Açtı Ve Dinletti ❤️
Allah Bütün Anne Olmak İsteyen Ve Anne Adaylarina Yaşattın Bu Duyguyu Yaşattın Rabbim 🙏🙏🙏🤰
Canim cok guzell🥰🥰 darisi başıma insaAllah 5+6 sin sanirim bugun. Vajinal yolla mi dinlediler. Ben de girmek istiyorum 5+3 um ben de gitsem mi acaba ben de

Canim benim bu sayfada üstteki mesajlarıma bakarsan ben de cok korkuyordum coknsancim vardi aşırı. Su an 5+3 olduk tamamen gecti sancilar. 4+6 dan sonra hafifliyor emin ol. Simdi tutunma döneminde o uuzden sanciyor sen kendini yorma uzan ayaklarının altına yastık koy geçecek birkac gune allahin izniyle.
Gerçekten mi çok korkuyorum her an adet oldum sanıyorum birde benim günüm bile gelmedi daha beta 2 gün önce 212 çıktı şu an 400 ü geçmiştir hızlı katlıyor doktorum çok iyi böyle artması dedi ama tedirginliğim bir türlü gecmiyor

arada girip çıkan hafif sancı herkeste oluyor bildiğim kadarıyla. benim de arada oluyor. çok dinlediğimiz için daha çok hissediyor da olabiliriz.
ama çok şiddetli bir ağrıysa lütfen doktorunuza haber verin. hafifse de başka bişeylerle oyalanıp dinlememek lazım. bu dönem insana sabrı öğretiyor, inşallah sapasağlam tutunur da kucaklara alırız.
İnşallah 2 gün önce gittim doktorum gayet normal dedi ama yinede çok korkuyorum 😌

X