- 7 Ocak 2021
- 2.103
- 4.194
- 30
Maşallah maşallahBende bugun sonunda 8+2 de doktora gittim, kalp atisini duydum cok sukurgünü ile uyumlu sayilir 8+0 cikti galiba cok kucuk oldugu icin ölçümü zor oluyor, keseyi biraz düzensiz buldu doktor ama cok onemsemedi, ben riskli gebe kategorisinde oldugum icin daha sık cagiricam dedi, haftaya kontrole bekliyor bakalim
Çok teşekkür ederim, o kadar gerildim ki eşime söyledim biraz önce :) ama içim rahatladı sizi okuyunca, adet sancısı yazınca dış gebelikler çıktı çünkü. Çok teşekkür ediyorum, size hayırlı sağlıklı gebelik ve doğum dilerimHayırlı olsun maşallah koyu çıkmışben de öğrendiğimde çok koyuydu ikinci çizgim ama bir yandan da inanılmaz adet sancılarım vardı. Rahim genişlediği icin oluyor bunlar , içinizi ferah tutun Kan sonucu yarın çıkıyorsa madem bence onu da bekleyip eşinize söylemeniz daha güzel olacaktır ama siz bilirsiniz yine de . Hayırlı ve sağlıklı bir gebelik dilerim
Teşekkürler canimGözünaydın canım çok sevindim maşallah
galiba 10. haftaya doğru bu ölçüm daha net oluyor benim doktorum da öyle demişti. Haftaya daha da net ölçülür
Amin cümlemizin ki inşallahMaşallah maşallahsağlıkla devam etsin hep böyle inşallah
Merhaba sevgili anneler. Size bugün yaptığım iki testi atıyorum. Öğleden sonra kan vermeye gittim ancak sabaha çıkar dediler sonuç. Bir de adet sancısı gibi sancım var benim, yumurtalıklarımda dolgunluksizde de olmuş muydu? Dış gebelikten çok korkuyorum. Kan sonucunu beklemeden eşime söyleyim mi sizce?Eki Görüntüle 2915768 Eki Görüntüle 2915769
Aaaa dediginiz kreme bi bakayım doktora sorayim yarin. Çok teşekkür ederimBenim de karnım şu iki gündür bir anda çıktı hiç birsey olmuyor karnımı acıtıyor. Dün lcw den hamile pantolonu aldım, normal tayt aldım xl normal bedenim m beden
Benim çok çok herseye her bitkiye alerjim var ve bu konuda doktor gibi oldum. Sinusleriniz doluysa evet deniz suyu, okyanus suyu yapın ama kuruluk durumu farklı. Kuru olan buruna deniz suyu yaparsanız daha çok kurur.
Sulfarhin krem burun içerisine sıkılıyor ve nem sağlıyor saglik ocağı bile yazar fiyati da maksimum 10 TL civarı sanırım. Ya da burun içi nemlendirici 70, 80 TL nemlendiriciler var eczacinizdan alabilirsiniz.
Hadi hayırlısı inşallah canımKızlar ikili taramaya henüz giren yok galiba. Nisan başı olarak ben öndeyim galiba bu konuda
Yarın sabah taramaya giriyoruz hayırlısıyla, inşallah güzel haberler alırım
Kafanıza takmayın olağan şeyler bunlar , adet sancısı gibi karın ağrısı bi süre daha devam edebilir . Şiddeti azalmaya başlayacak belli bi süre sonra, ben 3 hafta çektim karın ağrılarım daha yeni bitti sayılır . Gönlünüzü ferah tutun tadını çıkarın bu döneminÇok teşekkür ederim, o kadar gerildim ki eşime söyledim biraz önce :) ama içim rahatladı sizi okuyunca, adet sancısı yazınca dış gebelikler çıktı çünkü. Çok teşekkür ediyorum, size hayırlı sağlıklı gebelik ve doğum dilerim
Maşallah kuzuyaBende bugun sonunda 8+2 de doktora gittim, kalp atisini duydum cok sukurgünü ile uyumlu sayilir 8+0 cikti galiba cok kucuk oldugu icin ölçümü zor oluyor, keseyi biraz düzensiz buldu doktor ama cok onemsemedi, ben riskli gebe kategorisinde oldugum icin daha sık cagiricam dedi, haftaya kontrole bekliyor bakalim
Amin, cumlemizinkini insallahMaşallah kuzuyaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımKızlar ikili taramaya henüz giren yok galiba. Nisan başı olarak ben öndeyim galiba bu konuda
Yarın sabah taramaya giriyoruz hayırlısıyla, inşallah güzel haberler alırım
Zaten hormonlarin etkisi ve agirligimizla bu kış pek üşümeyiz. Ben dize gelen uzun kollu elbiseleri kışın opak siyah corapla giymryi cok severim. Bu kış tayt ve elbiseden baska bisey giymeyi dusunmuyorumTaytla bütün kış mis gibi geçecek, kışın elbise giymem normalde ama bu kış onu da yapicam gelsin elbise etek kazak kombinleri
Gelmis gecmis olsun canim insallah yasadigin en kotu sey bu olur rabbim diger evladini bağışlar sana, dualarım seninleGünaydın herkese kızlar, bildiğiniz üzere ameliyat sırasında kese daha aşağıda gözüktüğünden iptal edilmişti ama mesanem dolu oldukça öyle gözüküyormuş. Mr çekildi, rahim köşesindeki doku tamamen saydamlaşmış ve her an patlayacak duruma gelmiş. O yüzden 2 seçenek sundular ya ameliyat ile alacaklardı ya da iğne ile girip kalbini durdurup Fetosid işlemi yapacaklardı. Biz fetosid işlemine karar verdik ve Cuma günü işlem yapıldı, çok zor bir gündü ama çok şükür şuan da bir sıkıntı yok. Bir bebeğimle yola devam ediyorum.. İnşallah ona bir şey olmaz diye dua ediyorum.. Benim iç kanama riskim doğuma kadar devam ediyor edecekmiş de. Orası çok saydamlaştığı için diğer bebek büyüdükçe de risk yaratacakmış. O yüzden her şey sağlıklı devam ederse 34. Haftamda sezeryan ile doğacak bebeğim... Hala hastanede yatıyorum bugün 16.günüm ve 1 hfta daha burdayım.. Merak ettiğiniz ve gelişmelerden haberdar etmek için bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın..
Insallah Allah'in izniyle 34.hafta bebegine kavusacaksin. Herdey cok guzel olacak inaniyorum. Bebegin ve sen cok guclusunuz.Günaydın herkese kızlar, bildiğiniz üzere ameliyat sırasında kese daha aşağıda gözüktüğünden iptal edilmişti ama mesanem dolu oldukça öyle gözüküyormuş. Mr çekildi, rahim köşesindeki doku tamamen saydamlaşmış ve her an patlayacak duruma gelmiş. O yüzden 2 seçenek sundular ya ameliyat ile alacaklardı ya da iğne ile girip kalbini durdurup Fetosid işlemi yapacaklardı. Biz fetosid işlemine karar verdik ve Cuma günü işlem yapıldı, çok zor bir gündü ama çok şükür şuan da bir sıkıntı yok. Bir bebeğimle yola devam ediyorum.. İnşallah ona bir şey olmaz diye dua ediyorum.. Benim iç kanama riskim doğuma kadar devam ediyor edecekmiş de. Orası çok saydamlaştığı için diğer bebek büyüdükçe de risk yaratacakmış. O yüzden her şey sağlıklı devam ederse 34. Haftamda sezeryan ile doğacak bebeğim... Hala hastanede yatıyorum bugün 16.günüm ve 1 hfta daha burdayım.. Merak ettiğiniz ve gelişmelerden haberdar etmek için bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın..
Teşekkür ediyorum, inşallahhGelmis gecmis olsun canim insallah yasadigin en kotu sey bu olur rabbim diger evladini bağışlar sana, dualarım seninle34.hafta çok güzel bi hafta hiç onları kafana takma sakin, stresten uzak dur. Herşeyin güzel olacağını düşün bak bebeğin seninle ve inşallah seninle kalacak annesi
İnşallahInsallah Allah'in izniyle 34.hafta bebegine kavusacaksin. Herdey cok guzel olacak inaniyorum. Bebegin ve sen cok guclusunuz.
günaydın canım çok geçmiş olsun.İnşallah diğer bebeğine sağ salim kavuşacaksınGünaydın herkese kızlar, bildiğiniz üzere ameliyat sırasında kese daha aşağıda gözüktüğünden iptal edilmişti ama mesanem dolu oldukça öyle gözüküyormuş. Mr çekildi, rahim köşesindeki doku tamamen saydamlaşmış ve her an patlayacak duruma gelmiş. O yüzden 2 seçenek sundular ya ameliyat ile alacaklardı ya da iğne ile girip kalbini durdurup Fetosid işlemi yapacaklardı. Biz fetosid işlemine karar verdik ve Cuma günü işlem yapıldı, çok zor bir gündü ama çok şükür şuan da bir sıkıntı yok. Bir bebeğimle yola devam ediyorum.. İnşallah ona bir şey olmaz diye dua ediyorum.. Benim iç kanama riskim doğuma kadar devam ediyor edecekmiş de. Orası çok saydamlaştığı için diğer bebek büyüdükçe de risk yaratacakmış. O yüzden her şey sağlıklı devam ederse 34. Haftamda sezeryan ile doğacak bebeğim... Hala hastanede yatıyorum bugün 16.günüm ve 1 hfta daha burdayım.. Merak ettiğiniz ve gelişmelerden haberdar etmek için bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın..
Birinin seninle yola devam etmesine çok sevindim, inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın onuGünaydın herkese kızlar, bildiğiniz üzere ameliyat sırasında kese daha aşağıda gözüktüğünden iptal edilmişti ama mesanem dolu oldukça öyle gözüküyormuş. Mr çekildi, rahim köşesindeki doku tamamen saydamlaşmış ve her an patlayacak duruma gelmiş. O yüzden 2 seçenek sundular ya ameliyat ile alacaklardı ya da iğne ile girip kalbini durdurup Fetosid işlemi yapacaklardı. Biz fetosid işlemine karar verdik ve Cuma günü işlem yapıldı, çok zor bir gündü ama çok şükür şuan da bir sıkıntı yok. Bir bebeğimle yola devam ediyorum.. İnşallah ona bir şey olmaz diye dua ediyorum.. Benim iç kanama riskim doğuma kadar devam ediyor edecekmiş de. Orası çok saydamlaştığı için diğer bebek büyüdükçe de risk yaratacakmış. O yüzden her şey sağlıklı devam ederse 34. Haftamda sezeryan ile doğacak bebeğim... Hala hastanede yatıyorum bugün 16.günüm ve 1 hfta daha burdayım.. Merak ettiğiniz ve gelişmelerden haberdar etmek için bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın..