Normal aslında almayada gerek yok, kimisi kilo veriyor falan. Bende aynıyım ilk ve hemen çıksın istiyorum o günleri iple çekiyorum resmenAynen benimde pantolon rahatsız ediyor düğmesini açınca rahatlıyorumakşama doğru daha şiş oluyor karnım sabahları biraz daha inik ama öyle aman aman bir büyüme yok. Bir de ilk gebeliğim hemen karnım çıksın istiyorum herhalde bu döneme kadar 2 kilo almış olmamız normaldir herhalde değil mi. Kimi arkadaşlar daha fazla kilo almış ya
Zaman hiççç kötü yorumları okuma kendini hep iyi hisset bebeğin için dua et hayırlısıyla haftayı bekleDoktorum oyle gel dedi,keseyi gecen hafta gördük, gec dollenme
Bende kusma bulantı olmadi ama kalp atışından sonra özellikle iştahsızlık başladı, yeni yeni enerji topluyorum. Bende yaklaşık 2 kilo aldim diyebilirim. Ve karnım çıktı benceKızlar sizin karnınız çıktı mı acaba. Ben 10+3 üm çok az çıktı. Bu zamana kadar sadece 2 kilo almışım. Normal midir bu durum
Seninle tamamen aynıymışız canımNormal aslında almayada gerek yok, kimisi kilo veriyor falan. Bende aynıyım ilk ve hemen çıksın istiyorum o günleri iple çekiyorum resmen
Kızın kac yasında canım , ben de aynı durumdayım resmen ,Progestan uyku yapıyor. Sabah kahvaltıdan hemen sonra uyuyorum 2-3 saat. Bir de öglen uyuyorum 2 saat kadar. Akşamda en geç 10 da uyumuş oluyorum. Günüm uykuyla geçiyor diyebilirim :) Allahtan kızımla annem ilgileniyorda şu süreç rahat geçiyor.
Pantolon falan giydiğinde rahatsız ediyormu canımBende kusma bulantı olmadi ama kalp atışından sonra özellikle iştahsızlık başladı, yeni yeni enerji topluyorum. Bende yaklaşık 2 kilo aldim diyebilirim. Ve karnım çıktı bencegayet normal yasadiklariniz sonuçta üç aydır adet olmuyoruz gaz sancilarimiz var e bide bebek normal karnın belirginlesmesi artik
Normal canım zaten ilk üç ayda 1-2 kilo almak lazım , sonra coşuyo zaten , gayet saglıkkı gıdıyosunKızlar sizin karnınız çıktı mı acaba. Ben 10+3 üm çok az çıktı. Bu zamana kadar sadece 2 kilo almışım. Normal midir bu durum
Hadi inşallah canımNormal canım zaten ilk üç ayda 1-2 kilo almak lazım , sonra coşuyo zaten , gayet saglıkkı gıdıyosun
Boyle de malak gibi oldum ya , oksijensiz kaldım sanki , mayıştıkca mayışıyor insanProgestan uyku yapıyor. Sabah kahvaltıdan hemen sonra uyuyorum 2-3 saat. Bir de öglen uyuyorum 2 saat kadar. Akşamda en geç 10 da uyumuş oluyorum. Günüm uykuyla geçiyor diyebilirim :) Allahtan kızımla annem ilgileniyorda şu süreç rahat geçiyor.
Aynı şeyi yazacaktım. Hayırlı haberler gelir inskızlarMeG s den haber alan var mı ? ameliyat olacaktı bugün sanırım
Yüksek bel genelde ama evet başladı rahatsız etmelere eve dönüşte hep arabada düğme acik geliyorum son zamanlardaPantolon falan giydiğinde rahatsız ediyormu canım
İlk zamanlar bende bütün gün uyuyordum ama suan gün içi uykularim bire düştü, geç kalkarsam uyumuyorum bile hatta. Yavas yavas azaliyor galibaKızın kac yasında canım , ben de aynı durumdayım resmen ,
Bende cok merak ediyorum canım, güzel haberini bekliyoruz inşallahkızlarMeG s den haber alan var mı ? ameliyat olacaktı bugün sanırım
Benim de burnum tıkalı. Gece uyurken ağzım açık uyuyorum bu yüzden çok rahatsız ediyor beni sabah.Kızlar hala burnum tıkalı resmen. Kupkuru. Nefes aliyor muyum koku alıyor muyum valla hepsi bi garip. Var mi hala geçmeyen burun tıkanıklığı olan, kuruluğu olan? Çözüm onerilerinize açığım
Geçmiş olsun bendede var aynısı normaldede alerji hastası olsuğum için hepten costu buara. Dpktorumla görüştüm sadece deniz sıyu kuşşanilirsin dedi sizede tabisye ederim evzacışar zaten alırken cok detaylı bilgisinide veriyorlarKızlar hala burnum tıkalı resmen. Kupkuru. Nefes aliyor muyum koku alıyor muyum valla hepsi bi garip. Var mi hala geçmeyen burun tıkanıklığı olan, kuruluğu olan? Çözüm onerilerinize açığım
Canım hamilelikten olabilir mi? Benim de tıkalı hep burundan konuşuyorum biraz araştırdım gebelik riniti diyolarmış. Doğumdan 2 hafta sonra falan normale dönüyormuş. Bundan kaynaklanabilir mi seninki deKızlar hala burnum tıkalı resmen. Kupkuru. Nefes aliyor muyum koku alıyor muyum valla hepsi bi garip. Var mi hala geçmeyen burun tıkanıklığı olan, kuruluğu olan? Çözüm onerilerinize açığım
Benim genelde normal bel ve sanırım ikiz de olduğu için taa 10 gün önce yaptım o düğme açma işlerini, hele bir de yemek yiyince fermuarı bile açtığım olduYüksek bel genelde ama evet başladı rahatsız etmelere eve dönüşte hep arabada düğme acik geliyorum son zamanlarda