- 16 Haziran 2014
- 711
- 615
Yaa aynısını bende düşünüyorum her pantolon giyişimdeBenim genelde normal bel ve sanırım ikiz de olduğu için taa 10 gün önce yaptım o düğme açma işlerini, hele bir de yemek yiyince fermuarı bile açtığım olduertesi gün hemen gittim lcw den hamile pantolonu aldım valla öteki türlü psikolojim bozuluyordu çocukları sıkıştırdım mı acaba diye
Sonra da pentideki indirimden de bir kaç tane hamile taytı aldım bir kaçının büyük bedenini de aldım indirimdeyken ileriye yönelik
şimdi dünya varmış diyorum valla çok rahatmış
Ben haftasonu disarida dayanamadim dugme ve fermuari actim sirt cantami da onden taktim ana kucagi gibi oyle yurudum. Ama actigim gibi rahatladim. Ve bir dqha da pantolonlarimi giymeme karari aldim. Ya elbise ya taytYüksek bel genelde ama evet başladı rahatsız etmelere eve dönüşte hep arabada düğme acik geliyorum son zamanlarda
Bence geciktirmeden al bir tane hamile pantolonu canımYaa aynısını bende düşünüyorum her pantolon giyişimdeacaba sıkışıyo mudur diye . Yalnız değilmişim
Canım taytı pantolonu şuanki bedenine göre mi aldın yoksa büyük mü aldın? Nasıl almalıyım senceBence geciktirmeden al bir tane hamile pantolonu canımbaya rahatlıyor insan hem fiziken hem de psikolojik olarak
Bugun doktor ile görüştüm, simdilik ilac vermedi, yeni kan tahlilinr göre karar vericezSiz daha iyi bilirsiniz tabi
Ben de sırf bu yüzden ilk aldığımı gidip deneyip aldımCanım taytı pantolonu şuanki bedenine göre mi aldın yoksa büyük mü aldın? Nasıl almalıyım sence
Bende senin gibiyim canim, hic bir belirtim yok, bugun ilk defa gittim doktora 8+2 deyim, cok sukur kalp sesini duydukBen de öyleyim cnm sana diyorum ama
Benim de ilk kalp atışı olmamıştı boş gebelik yaşadım üstüne 3 yıl gebe kalamadım. Şimdi her şeye endişe ediyorum. Hala belirtim yok bütün gün araştırma yapıyorum netten
Benimde hic belirtim yoktu ancak randevu bulup girebildim, 8+2 deyim bugun, cok sukur kalp atisini duydukBen hic hamile gibi hissetmiyorum.Kalp atışı da daha duymadım ondan galiba icimde bir huzursuzluk,haftaya gidecegim bakalim
Akintiniz yogun ise mutlaka doktora gidin, mantar yada enfeksiyon olabilir ve gebelik icin tehdit oluşturan seyler bunlarKızlar koyu sarı yeşilimsi yoğun akıntı yaşayan oldu mu ? Araştırdım mantar olabilir diyor ama kaşıntı vs yok ..
Gözünaydın canım çok sevindim maşallahBende bugun sonunda 8+2 de doktora gittim, kalp atisini duydum cok sukurgünü ile uyumlu sayilir 8+0 cikti galiba cok kucuk oldugu icin ölçümü zor oluyor, keseyi biraz düzensiz buldu doktor ama cok onemsemedi, ben riskli gebe kategorisinde oldugum icin daha sık cagiricam dedi, haftaya kontrole bekliyor bakalim
okyanıs suyu kullandım ben daha iyi ama %50 gene tıkalı malesefKızlar hala burnum tıkalı resmen. Kupkuru. Nefes aliyor muyum koku alıyor muyum valla hepsi bi garip. Var mi hala geçmeyen burun tıkanıklığı olan, kuruluğu olan? Çözüm onerilerinize açığım
sarımtrak akıntı bendede çok var ama tahlil verdim enfeksiyon çıkmadı. neden var bende anlamadımKızlar koyu sarı yeşilimsi yoğun akıntı yaşayan oldu mu ? Araştırdım mantar olabilir diyor ama kaşıntı vs yok ..
Benim de burnum tıkalı. Gece uyurken ağzım açık uyuyorum bu yüzden çok rahatsız ediyor beni sabah.
Geçmiş olsun bendede var aynısı normaldede alerji hastası olsuğum için hepten costu buara. Dpktorumla görüştüm sadece deniz sıyu kuşşanilirsin dedi sizede tabisye ederim evzacışar zaten alırken cok detaylı bilgisinide veriyorlar
Teşekkür ederim deniz suyu bilgisi için,yarin doktoruma mutlaka sorcam, hamilelikten ona eminim progestandan mi aceba diyorum ama çözüm bulmak lazim cok rahatsiz edici artikCanım hamilelikten olabilir mi? Benim de tıkalı hep burundan konuşuyorum biraz araştırdım gebelik riniti diyolarmış. Doğumdan 2 hafta sonra falan normale dönüyormuş. Bundan kaynaklanabilir mi seninki de
Hahaha iyi yapmışsın, bende tayta kışı geçireceğiz diye cok seviniyorum. Uzun uzun tuniklerle taytla miss gibi geçer inşallahBenim genelde normal bel ve sanırım ikiz de olduğu için taa 10 gün önce yaptım o düğme açma işlerini, hele bir de yemek yiyince fermuarı bile açtığım olduertesi gün hemen gittim lcw den hamile pantolonu aldım valla öteki türlü psikolojim bozuluyordu çocukları sıkıştırdım mı acaba diye
Sonra da pentideki indirimden de bir kaç tane hamile taytı aldım bir kaçının büyük bedenini de aldım indirimdeyken ileriye yönelik
şimdi dünya varmış diyorum valla çok rahatmış
Taytla bütün kış mis gibi geçecek, kışın elbise giymem normalde ama bu kış onu da yapicam gelsin elbise etek kazak kombinleriBen haftasonu disarida dayanamadim dugme ve fermuari actim sirt cantami da onden taktim ana kucagi gibi oyle yurudum. Ama actigim gibi rahatladim. Ve bir dqha da pantolonlarimi giymeme karari aldim. Ya elbise ya tayt
Benim de karnım şu iki gündür bir anda çıktı hiç birsey olmuyor karnımı acıtıyor. Dün lcw den hamile pantolonu aldım, normal tayt aldım xl normal bedenim m bedenKızlar sizin karnınız çıktı mı acaba. Ben 10+3 üm çok az çıktı. Bu zamana kadar sadece 2 kilo almışım. Normal midir bu durum
Benim çok çok herseye her bitkiye alerjim var ve bu konuda doktor gibi oldum. Sinusleriniz doluysa evet deniz suyu, okyanus suyu yapın ama kuruluk durumu farklı. Kuru olan buruna deniz suyu yaparsanız daha çok kurur.Kızlar hala burnum tıkalı resmen. Kupkuru. Nefes aliyor muyum koku alıyor muyum valla hepsi bi garip. Var mi hala geçmeyen burun tıkanıklığı olan, kuruluğu olan? Çözüm onerilerinize açığım
Hayırlı olsun maşallah koyu çıkmışMerhaba sevgili anneler. Size bugün yaptığım iki testi atıyorum. Öğleden sonra kan vermeye gittim ancak sabaha çıkar dediler sonuç. Bir de adet sancısı gibi sancım var benim, yumurtalıklarımda dolgunluksizde de olmuş muydu? Dış gebelikten çok korkuyorum. Kan sonucunu beklemeden eşime söyleyim mi sizce?Eki Görüntüle 2915768 Eki Görüntüle 2915769