2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Bir sorum olacaktı; aşı olacak mısınız?
Ben olmadım 1 doz bile ama çalıştığım için iş yerlerine zorunluluk geldi biliyorsunuz.
Doktorumda 12.haftadan sonra olabilirsin dedi ama benim kafam da soru işaretleri var.

Siz aşı oldunuz mu/olacak mısınız ?

Ben iki doz snovac olmustum gebelık oncesi. Ama içim hiç rahat degıl , snovac varyantlara karsı pek korumuyor sanki ve benım aşırı derecede korona korkun var , gebelıkle bırlıkte hat safhaya ulastı , kimseyle gorusesım yok ailem dahil...

Bugun dr uma sordum 3. Aydan sonra konusalım dedi Şuan olamıomusz zaten

Çok güzel canım harika, kan sonuçlarıda temiz çıkar zaten gönlünü ferah tut

ben olmicam

Ben 1 doz bile olmadım.
Eşim oldu korona o kadar da abartılacak kadar kötü geçirmedi.

Küçük yada buyuk derken canım ikiz miydi ,Allah diğerını bagıslasın sana saglıkla inş.

Sanki arkası mı dönük :) bi çıkıntı goremedıgımden kız dıyorum

AllaH diğer bebegıne saglıkla kavustursun ınsallah canım cok gecmıs olsun

Bu olcumler doguma kadar her gittiğinizde değişecek, o an ki olcumlere göre belirleniyor, cok buyuk gun farki yoksa önemli degil, gelişimini saglikli takip etmek için hep aynı doktora gitmek lazım, doktor ve ölçülen makineler cok farkediyor cunku bana kiz gibi geldi, saglikla gelsin

Kızlar ikili taramaya henüz giren yok galiba. Nisan başı olarak ben öndeyim galiba bu konuda
Yarın sabah taramaya giriyoruz hayırlısıyla, inşallah güzel haberler alırım
Canm bnde 23unde gitcem o zamn yapilir galiba ikili tarama testi
Benm bebişte 5 gün önden geliyor ultrason sonucuna göre canm bakalım hayırlısı artik

Canm ben Nisan ayında virus atlattım suan olmayi düşünmüyorum çünkü evdeyim çıkmıyorum sadece ayda bir hastaneye gidiyorum o kadar o zamanda elimden geldiği kadar dikkatli olmaya çalışıyorum ama doğumdan 3 ay snra olunabiliyormus asi o zamn olmayı düşünüyorum bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…